Categorieƫn
Columns

Behind the Femme scenes #1

Een kijkje nemen in het leven van een ander, dat is misschien nog wel het allerleukste van internet. Denk maar aan legale gluurkanalen als Facebook, Instagram en Twitter, die zijn niet voor niks razendpopulair. Omdat wij stiekem ook smullen van online diary’s hebben we de afgelopen week onze camera bij de hand gehouden en geven we jullie een kleine sneak peek achter de Femme Magazine scenes!

Behind-the-scenesFoodredacteur Daphne zorgde voor een heerlijk healty recept: chiazaad cake met frisse bosbessen, mmm!

Behind-the-scenes-2Naast veel te leuke notitieboekjes, agenda’s en andere snuisterijen die helemaal niet goed zijn voor onze portemonnee heeft Hema nu ook make-up organizers, superhandig!

Behind-the-scenes-3Drie uur smullen van Leonardo DiCaprio in de The Wolf Of Wall Street, wij vonden het zeker geen straf….!

Behind-the-scenes-4De afgelopen week zijn we weer ontzettend verwend met allerlei mooie, nieuwe producten zoals van onder andere Yves Rocher en Balenciaga. Binnenkort op de site!

Behind-the-scenes-5’t Is inmiddels alweer half januari, maar gelukkig weten wij onze goede voornemens nog prima in praktijk te brengen. Kijken hoe lang het nog duurt….

Behind-the-scenes-10Bij die goede voornemens hoort ook regelmatig sporten, maar helaas blijft het momenteel een beetje hangen op eens per week. Druk, druk, druk….

Behind-the-scenes-6Wij kijken niet alleen uit naar Valentijnsdag vanwege de verrassingen van onze mannen, maar ook vanwege de heerlijke Valentijns goodies van Lush!

Behind-the-scenes-7Wij kunnen voorlopig vooruit onder de douche met deze fijne megaflessen van Sanicur!

Behind-the-scenes-8Beautyredacteur Mariƫlle heeft voorlopig nog meer dan genoeg te testen, sommige dingen hiervan heb je al langs zien komen op de site, anderen kun je binnenkort verwachten.

Behind-the-scenes-9Bij Chantal was een tijdje sprake van een thee-dipje, maar inmiddels wordt er weer volop genoten van onder andere deze fijne Blond Amsterdam muntthee.

Q: Hoe was jouw week?

4 reacties op “Behind the Femme scenes #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.