Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Marbert Pura Clean tegen een vette, onzuivere huid

Alle vette huiden van Nederland opgelet: er is een nieuwe lijn van Marbert in je ritueel te verwerken. Het schijnt dat deze lijn reinigt, reguleert en de huid kalmeert. Geen glimmende hoofdjes meer, de crème matteert en zet de rem op ontstekingen. Huidirritaties en verstoppingen zouden ook verleden tijd zijn. Een reeks aan oplossingen voor problemen waar veel meiden mee kampen.

marbert1

Femme Magazine’s Mariëlle heeft dan wel een extreem droge huid, toch testte ze de  Regulating Cream en de Touch Stick. Want ook al is haar huid droog en is de crème voor de vette huid bedoeld, regulieren betekent niet hetzelfde als uitdrogen, dus als de crème inderdaad reguleert hoort haar huid niet droger te worden.

marbert2
’s Morgens na het douchen en ’s avonds voor het slapen gaan masseerde ze de crème dun in, over haar hele gezicht op de oogcontouren na. Het matteerde, ook haar neus (de glimmende uitzondering in haar gelaat) werd mat, maar verder merkte ze weinig verschil, wat waarschijnlijk te maken heeft met haar reeds droge huid. Wat wel opviel was dat de huid niet nog droger werd. Ook al heeft ze een droge huid, haar huid werd gereguleerd en vormde een geheel met haar neus.

marbert3
De Touch Stick gebruikte ze ook voor haar neus. En ook het vuurtorentje op haar voorhoofd moest eraan geloven. Dat ging een beetje lastig want er stroomde een vloedgolf aan dunne, doorzichtige vloeistof uit de tube. De tube moet je niet op de kop houden, maar schuin rechtop om er voorzichtig de benodigde hoeveelheid uit te kunnen knijpen. Pas op dat dit goedje niet in je oog terecht komt, want op de huid prikt het al alsof je tabasco op je huid smeert. Maar inderdaad, de volgende dag was de puist weg en restte er alleen nog een klein korstje als enige teken dat er ooit een puist had gezeten. De dag erna viel ook dit korstje van haar voorhoofd (met per ongeluk een beetje hulp van haar nagel -woepsie-).

marbert4
Marbert producten zijn verkrijgbaar bij parfumerieën. Regulating Cream is verkrijgbaar voor €16,95 en Touch stick is verkrijgbaar voor €12,95 beiden bij parfumerieën.

 Q: Wat vind jij van deze producten?

3 reacties op “Marbert Pura Clean tegen een vette, onzuivere huid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.