Categorieën
Celebs Showbizz

Barbies carnavalshit

De prinsen zijn gekozen, de outfits hangen klaar, iedere feestganger (in Oost- en Zuid-Nederland) kan niet wachten om met confetti te strooien en mee te lallen op de vreemdste liedjes. De echt die-hards zetten verschillende pré-carnevalfeestjes in gang om alvast in de stemming te komen. Carnavalskrakers als “Pannenkoek in mijn onderbroek” en “Ik laat je thuis” hebben inmiddels elke carnavalsstad al gepasseerd. Nu is het de beurt aan Barbie om de carnavalstoon in te zetten.

Barbie1

Grote kans dat je al geruchten hebt gehoord over feestbeest Barbie die een carnavalshit uitbrengt. Carnaval en Barbie zijn geen vreemde combinatie, ze hebben zelfs veel overeenkomsten:
– Veel drank
– Schuilgaan onder een andere identiteit
– Gek doen

Barbie2
Toch staan mensen er vreemd van te kijken dat Barbie een microfoon in haar handen neemt om te zingen. Op de single die ze uitbrengt “Het enige wat ik wil… is een tattoo op mijn bil” (de verantwoordelijkheid van de inbegrepen taalfouten schuiven we graag door naar de schrijvers van het lied) zingt zelfs de halve familie mee. Dit is het bewijs dat hun gouden, Haagse hartje op de juiste plek zit, want het nummer is een samenwerking met de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. De tattoo waar het hele lied om draait is een tattoo van het logo van de stichting: een lieveheersbeestje. Wanneer Barbie met haar eigen koortje op de büne staat, gaan de inkomsten hiervan naar de stichting van het kleine gestippelde diertje.

Vanaf gisteren is de single te downloaden iTunes, Radio538, SBS6 en Downloadmusic. De videoclip, die niet anders dan hilarisch kan zijn, zal binnenkort te zien zijn op YouTube en op de website moed.nl.

Q: Heb jij het nummer al gehoord? En wat vind je ervan?

6 reacties op “Barbies carnavalshit”

Oost Nederland en carnaval? Moet je toch echt het Zuiden hebben hoor, in Oost-Nederland leeft het toch echt niet. Die dame doet echt alles voor geld dus dit wekt ook geen verbazing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.