Categorieën
Beauty Make-up

Zoeva Nude Palette

Jullie vonden het Zoeva Nude Shimmer Palette mooi, hè? Ha, bereid je dan maar alvast voor op nóg meer Zoeva, nóg meer nude en nóg meer moois, want het glanzende en glitterige palette is er ook in een matte variant die mijn pupillen direct in hartjes heeft doen veranderen. Get ready for some more Zoeva nude!

Een week of twee geleden heb ik je laten zien dat de Nude Shimmer een palette is vol prachtige glitterende en glanzende nudies, maar ook de 28 oogschaduws in het gewone Nude Palette zijn zeker niet helemaal glittervrij. Een aantal van de oogschaduws hebben namelijk ook een hele mooie, subtiele shimmery finish, maar het grote verschil met die uit het Nude Shimmer Palette is dat de oogschaduws uit het gewone Nude Palette allemaal een matte finish hebben.

Een grote overeenkomst tussen de oogschaduws uit het Nude Shimmer en het gewone Nude Palette is de geweldige pigmentatie en de zachtheid, het is dat ze direct al superveel kleur geven anders zou je eraan blijven aaien. Leuk is dat je met dit palette ontzettend veel natuurlijke kijk-mij-eens-geen-make-up-dragen looks kunt maken maar ook uit kunt pakken met een mooie smokey eye. Ik zeg: veelzijdigheid alom!

Swatches oogschaduws eerste rij

Swatches oogschaduws tweede rij

Swatches oogschaduws derde rij

Als je me vraagt de beide Nude palettes naast elkaar te leggen en welke van de twee nu mijn favoriet is ga ik nu meteen zeggen dat ik dat niet ga doen, simpelweg omdat ik het niet kan. Beide palettes zijn echt schitterend en het is echt ideaal dat er 2 versies zijn, want de ene dag heb je nou eenmaal zin in mat en de andere dag wil je juist lekker wat shimmer en glitter op je ogen. Het moge duidelijk zijn: I love them both!

Het Zoeva Nude Palette is voor € 16,95 verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat vind je van dit matte Zoeva Nude Palette?

29 reacties op “Zoeva Nude Palette”

Ik vind dit echt een prachtig palette, met hartstikke mooie (matte!) kleuren. Het zou een goede vervanging voor m’n 88 Nude Palette zijn, waarbij niet élke kleur goede pigmentatie heeft en hij erg kleine pans heeft. Deze staat dan ook op m’n wishlist 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.