Categorieën
Beauty Make-up

Zoeva Nude Shimmer Palette

Zoeva, nude en shimmer, 3 dingen waar ik afzonderlijk van elkaar maar zeker ook in combinatie met elkaar echt helemaal weg van ben. Sinds een week waan ik me in een soort Zoeva-hemel met het magazijn van The Make Up Spot helemaal vol met Zoeva producten en kan ik de hele dag genieten van de schoonheid van dit prachtige merk. In de afgelopen jaren heb ik zelf al een aardige Zoeva-stash opgebouwd, maar gek genoeg maakte het Nude Shimmer Palette daar nog geen deel van uit. De hoogste tijd om deze beauty de aandacht te geven die het verdient!

Net als ik is ook Zoeva dol op nude (ehh, dit moet je niet té letterlijk nemen) en deze liefde voor natuurlijke tinten uiten ze in een tweetal nude palettes: Nude en Nude Shimmer. Het gewone Nude Palette liet nog even wat langer op zich wachten in de shop maar is nu ook aan het Zoeva assortiment van The Make Up Spot toegevoegd, jeej!

Het Nude Shimmer palette heeft 28 pans met alleen maar schitterende bruin, taupe, off-white en goudkleurige oogschaduws die allemaal een klein shimmertje en een licht metallic finish hebben. Ideaal voor als je je ogen graag rustig wil houden maar niet vies bent van een klein shimmertje of glansje.

Are you ready for some (gorgeous) swatches? Allright, there we go!

Oogschaduws en swatches rij 1

IMG_4307Swatches Zoeva Nude Shimmer Palette - rij 1Oogschaduws en swatches rij 2

IMG_4308Swatches Zoeva Nude Shimmer Palette rij 2Oogschaduws en swatches rij 3

IMG_4309Swatches Zoeva Nude Shimmer Palette rij 3Oogschaduws en swatches rij 4

IMG_4310Swatches Zoeva Nude Shimmer Palette rij 4De oogschaduws zijn stuk voor stuk supergepigmenteerd, zijdezacht, ontzettend fijn in gebruik, hebben een prachtige, metallic-achtige glans én sommige ook nog eens een heel mooi shimmertje. Ik zou zeggen: who needs Urban Decay Naked I en II, voor de helft van het geld heb je dit geweldige Nude Shimmer Palette mét ook nog eens veel meer oogschaduws, score!

Het Zoeva Nude Shimmer Palette is voor € 16,95 verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat vind je van dit prachtige palette? Heb je zelf al veel Zoeva producten?

35 reacties op “Zoeva Nude Shimmer Palette”

Wauw,echt een prachtig en compleet palette! Inderdaad wel een goede vervanger van Naked (2) denk ik. Maar ik moet nu een beetje gaan oppassen met al die nude paletten, anders krijg ik er veel te veel haha. Da’s ook weer zo saai.

Oh my god, wat een mooie kleuren! En die prijs is ook heel fijn voor zoveel kleuren. Ik heb het 88 nude palette en daar zitten ook deze kleuren in, maar daarvan is de pigmentatie niet bij alle kleuren goed! Bij dit palette wel dus ik denk dat hij zeer binnenkort in m’n winkelmandje belandt 🙂

Wat een prachtig nude pallet. Ik heb zelf al twee nude-kleurige palletten dus zou deze niet snel aanschaffen. Dat komt overigens mede doordat ik niet veel nude kleuren draag maar de beautyliefhebber in mij zegt toch stiekem dat ik dit palette een soort van nodig heb. (kuchkuch)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.