Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Liedjes waar ik op dit moment heel vrolijk van word!

Met het zonnetje aan de hemel, de barbecue aan, de benen bloot en de teennagels in een vrolijk mintkleurtje wordt de inhoud van de top 40 en de playlist op de radio automatisch lekker summerproof. Yes! Op dit moment zijn er in de toplijst van Spotify al een aantal songs te vinden waar ik instant happy van word en ik hoop jij ook!

Watch Out For This Major Lazer

httpv://www.youtube.com/watch?v=n4ZIPIwGkGk
O ja hoor, we hebben hier echt een typische zomerknaller te pakken, heerlijk! Autoraampje open, zonnebril op, het zonnetje op je gezicht, de zwoele wind door je haren, niks meer aan doen!

Alain Clark Back In My World

httpv://www.youtube.com/watch?v=UhfkhT-1E8Q
Als je het intro van Back In My World hoort snap je denk ik wel wat ik bedoel met happy song. Ik heb verder niet zo gek veel met Alain, maar dit vind ik echt zijn lekkerste song tot nu toe. Hoppa, de volumeknop voluit en lekker meeblèren maar!

Lisa Loïs Silhouette

httpv://www.youtube.com/watch?v=hWe5n6fIGz4
Op Spotify hoorde ik een tijdje geleden deze nieuwe single van Lisa Loïs voorbijkomen en ik vond het meteen een beetje een Alain Clarck gevoel hebben: vrolijk, lente-achtig en lekker om mee te zingen. A real happy song!

Q: Van welke liedjes word jij op dit moment heel vrolijk?

28 reacties op “Liedjes waar ik op dit moment heel vrolijk van word!”

Al kende ik de onderste twee al, het zijn wel fijne liedjes! De eerste zou ik zelf niet zo snel opzetten, maar als hij op de radio komt terwijl ik in de auto zit met ’t raampje open vind ik het helemaal prima!

Niet helemaal mijn muzieksmaak maar opzich wel fijne liedjes voor de lente. Ik was trouwens helemaal verbaast dat het laatste liedje van Lisa Lois is. Ik hoor het altijd op de radio maar had haar nog niet bij het liedje gematched.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.