Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Dove Deo Core + win Dove pakket!

Advertorial – In de herfst en winter kom je misschien nog wel weg met een weekje niet scheren, maar nu de zomer in aantocht is moeten de scheermesjes toch echt weer uit het badkamerkastje tevoorschijn worden gehaald.

Wanneer het hoogzomer is scheer ik mijn oksels vaak iedere dag, maar ik denk er nooit bij na wat ik ze eigenlijk aan doe. Wist jij bijvoorbeeld dat je okselhuid maar liefst 14 dagen nodig heeft om zichzelf te vernieuwen en dus eigenlijk helemaal niet de kans krijgt goed te herstellen als je ze iedere dag scheert? Ik dus niet! Wat ik ook niet wist is dat 36% van wat je wegscheert huid is en vrouwen wereldwijd gemiddeld wel 14 scheerbewegingen per oksel maken. Hállo zeg, wat doen we onze arme oksels eigenlijk aan!

Waar je oksels wél blij van worden na een scheerbeurt is een zachte en milde deodorant en zelf gebruik ik na het scheren graag een deodorant van Dove. Deodorant van Dove is naast heel mild, zacht en verzorgend (het bevat een kwart hydraterende crème van Dove en vitamine E) namelijk ook nog eens heel goed in het maskeren van geurtjes. Wanneer je eindelijk dat nieuwe zomerjurkje aan kunt wil je natuurlijk dat het onder je armen lekker glad en fris is en zit je niet te wachten op rode, geïrriteerde en prikkende oksels. Toch?

Omdat veel vrouwen niet goed genoeg op de hoogte zijn van alle ins en outs rondom het scheren en verzorgen van de oksels heeft Dove aan de hand van een interactief filmpje de 4 belangrijkste feiten over het scheren van de oksels voor ons op een rijtje gezet. Superinteressant én handig!

e

Nu is natuurlijk de vraag hoe goed jij voor je oksels zorgt en dat kun je testen door mee te doen aan het grote Yunomi Okselonderzoek. Zo ontdek je hoe jij het er vanaf brengt in vergelijking met vrouwen in Nederland en de rest van de wereld en je maakt daarmee ook nog eens kans op een heerlijk Dove pakket. Doen dus!