Categorieën
Beauty Make-up

Wet ‘n Wild Fergie ‘Center Stage’ Perfect Pout Lip Colors

Ik heb je afgelopen donderdag al een beetje laten zwijmelen bij een sneak peek van de Wet ’n Wild Fergie Center Stage collectie en geloof me, het is echt niet te doen om zulke pláátjes van make-upjes eerst netjes op de foto te zetten en ze dan pas uit te mogen proberen. Gelukkig heb ik de schade inmiddels ruimschoots ingehaald en kan ik je alvast verklappen: de Perfect Pout Lip Colors hebben mijn hart gestolen!

Alleen al het lezen van de productomschrijving deed mij een paar maanden geleden werkelijk smáchten naar deze lipbeauties, deze klonk (vrij vertaald) als volgt: de Perfect Pout Lip Colors zijn zijdezachte, longlasting lipsticks met rijke, intense kleuren die zijn voorzien van een anti-aging technologie en een aantal verschillende vitaminen en mineralen die je lippen zacht, gehydrateerd, soepel en kissable houden. En oja, ze zijn ook nog eens veegproof. Nou, dat klinkt inderdaad als the perfect lip color!

Er zijn in totaal 10 Perfect Pout Lip Color kleuren, waarvan er bij The Make Up Spot 9 te koop zijn. Huh, hoezo eentje niet? Nouja, deze heeft een zwarte kleur en ik geloof niet dat veel dames daar nu heel warm voor lopen…. Toch?

De EA033 Fergie Daily, EA034 Bebot Love, EA035 V.I.Pink, EA036 Penthouse Sweet, EA037 Old School Glam, EA038 Saraghina, EA039 Fuchianista, EA040 D-Vinely Chilled en EA041 Ferguson Crest Cabernet hebben stuk voor stuk geweldig gepigmenteerde en heel draagbare kleuren en geloof me, ze zijn echt een genot voor je lippen. Supersuperzacht, glanzend, voedend, they’ve got it all.

Mijn favoriete kleur? Ik dacht eerst Penthouse Sweet maar dan zou ik Fuchianista, Old School Glam en eigenlijk alle anderen tekort doen want ze zijn stuk voor stuk zo mooi! Nu hebben we natuurlijk een dingetje nog niet genoemd en dat is de houdbaarheid. Nou, maak je ook daar maar geen zorgen over want dat zit helemaal goed! Je kunt eten, drinken en vegen wat je wilt maar de kleur gaat niet van je lippen. Wat een toppers!

De Wet ’n Wild Fergie Center Stage Perfect Pout Lip Colors zijn voor € 6,95 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat is jouw eerste indruk van de Fergie Center Stage lipsticks? Welk(e) kleur(en) zou je graag aan je stash toevoegen?

22 reacties op “Wet ‘n Wild Fergie ‘Center Stage’ Perfect Pout Lip Colors”

Fergie Daily is goed.
V. I. Pink en Penthouse Sweet zijn ook mooi maar die zijn te fel voor mij denk ik.
Ik heb het liever wat subtieler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.