Categorieën
Beauty Nagels

Swatches DA nagellaksetjes

Door Lin – DA heeft iets leuks op nagellakgebied, ze komen namelijk met 3 limited edition nagellaksetjes die heel leuk zijn om te geven voor bijvoorbeeld moederdag. Je kunt kiezen tussen Pink Passion, Red Rival en Purple Power en elke set bevat 3 tinten van roze, rood of paars en de lakken hebben verschillende finishes. Kijk mee naar de swatches!

Red Rival

Coral

Tango

103 over Tango

103

Coral is een mooie peachy kleur die met twee laagjes dekt en een hoop mooie gouden shimmers bevat. Tango is een klassieke rode lak die dekt met 3 laagjes. 103 (beetje gek dat deze geen naam maar alleen een nummer heeft….) is een framboosrode lak die vol roze en gele glassflecks zit. Op de derde foto heb ik één laagje van 103 over Tango gedaan en op de vierde foto zie je 3 laagjes van deze lak.

Purple Power

Violet (3 laagjes)

Berries (2 laagjes)

Violet over Berries

006 Million Dollar Shot (2 laagjes)

Violet is een lila lak vol zilveren glassflecks, in 3 laagjes dekt en – net als 103 – te dekkend is om als topcoat te gebruiken. Berries is een prachtige dieppaarse creamy lak die dekt in twee laagjes en op de derde foto zie je één laagje van Violet over BerriesMillion Dollar Shot dekt met twee laagjes en is in mijn ogen de topper van deze 3 setjes met de paars/bruine basiskleur en turkooise, blauwe, zilveren en gouden shimmers.

Pink Passion

Sorbet

011

Sorbet over 011

003

Sorbet over 003

Ook bij dit setje is de naamgeving wat raar; één lak heeft een naam en de andere twee hebben alleen nummers. Sorbet heeft dezelfde soort glassflecks als Violet, maar deze zijn lichtroze en dekken na 5 laagjes – zoals hier op de foto – nog niet en is dus echt bedoelt als topcoat. 011 is een donkerroze creamy lak die dekt met twee laagjes, op de derde foto heb ik één laagje van Sorbet over 011 gedaan waardoor de lak iets lichter wordt en het meer licht reflecteert. De derde lak uit deze set is een mooie lichtroze jaren ’80-achtige kleur, maar helaas lakt deze enorm streperig en had ook 4 laagjes nodig voordat deze volledig dekte. Door Sorbet over 003 te lakken wordt deze minder streperig, maar je ziet de streepjes nog door de glassflecks heen.

Overall? Ik vind het hele leuke setjes. Normaal betaal je € 2,99 voor 1 DA nagellak en deze setjes kosten € 7,99 per stuk. Ik vind persoonlijk het paarse setje het mooist, met Million Dollar Shot als topper en ook het rode setje vind ik enorm leuk met 103 als favoriet. Zelf vind ik het roze setje wat tegenvallen, hoewel deze een leuke topcoat bevat vind ik de lichtroze lak wat goedkoop ogen.

De 3 limited edition nagellaksetjes zijn tot en met 5 mei voor € 7,99 per stuk te verkrijgen bij alle DA filialen.

Q: Wat vind je van de lakjes uit deze leuke setjes? Welke is/zijn je favoriet(en)?

26 reacties op “Swatches DA nagellaksetjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.