Categorieën
Beauty Make-up

Zoeva Lip Crayon

Afgelopen week is er vanuit Duitsland weer een pakketje vol Zoeva producten binnengekomen en vandaag bekijk ik de Zoeva Lip Crayon samen met jullie!

Zoeva heeft haar website en assortiment onlangs weer een beetje opgepimpt en ook dit nieuwe product eraan toegevoegd. De Lip Crayon is er in zes kleurnuances; variërend van nude naar rood. De Lip Crayons bestaan uit een crème-achtige consistentie die je lippen verzorgt en ze van een mooie, intense kleur voorziet. Ze bevatten onder andere Vitamine E en mango-olie die je lippen beschermen, optimaal hydrateren en een subtiele glans geven. Een speciale formule zorgt ervoor dat ze een goede dekking geven en lang blijven zitten. Alle Lip Crayons zijn voorzien van een fruitige framboos-achtige geur.

De naam Lip Crayon is niet zomaar gekozen, want het product lijkt echt op een potlood/stift en is weer eens wat anders dan de vorm van een gemiddelde lipstick of lipgloss. De Lip Crayon is verpakt een langwerpig zwart-wit doosje, wat me een beetje aan de MAC-verpakkingen doet denken. Als je de dop van het potlood afhaalt komt je meteen een behoorlijk zoete framboosgeur tegemoet. Ik ben er nog niet helemaal zeker van of ik deze geur nu echt lekker vind of niet,  ik denk dat vooral de sterkte ervan een beetje overheersend is. Het potlood heeft een best grote en botte punt en oogt al behoorlijk vettig.

Dan de kleur. Tja, dat was helaas niet helemaal degene die ik in mijn hoofd had. Ik noemde onlangs al eens de vaak wat misleidende kleurvoorbeeldjes op websites, maar ook deze keer ben ik daar weer een beetje de mist mee ingegaan. Ik wilde namelijk een echte lichte nude tint en dat leek deze ook gezien de naam Naked en de plaatjes op de website ook te zijn, maar hij bleek toch wel een tint donkerder. Een beetje jammer. Als ik het potlood voor het swatchen over mijn hand haal voelt het heel lekker zacht en vettig, hieronder zie je de swatch:

Dan het aanbrengen van het potlood. Het is eigenlijk best fijn werken met zo’n potloodachtige vorm; je kunt je lippen er heel precies en netjes mee inkleuren en ook het feit dat ie zo vettig is, is fijn. Je voelt dat je lippen inderdaad verzorgd en gevoed worden en gaan niet zo uitdrogen als wat je vaak bij een lipstick hebt.

Na de Lip Crayon op mijn lippen aangebracht te hebben bleef hij best lang zitten en ook de kleur bleef je duidelijk zien.
Al met al een leuk product, alleen was bij mij de kleur dus niet helemaal degene die ik wilde.

De Lip Crayons zijn er in 6 tinten en zijn voor € 4,50 (exclusief verzendkosten) per stuk te bestellen op www.zoeva.de

Één reactie op “Zoeva Lip Crayon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.