Categorieën
Beauty Make-up

W7 Silky Smooth Quad Eye Shadow – Shades of Brown en Shades of Grey

Bij de Op=Op Voordeelshop in Woerden kennen ze me inmiddels denk ik wel en volgens mij begint het ook aardig in de gaten te lopen dat ik dat ik altijd linea recta naar de make-up hoek sprint. Ja hey ik kan er ook niets aan doen, moeten ze maar niet van die leuke make-upjes verkopen! Ik vond de nagellakjes van W7 al een vondst, maar even verderop in de winkel zag mijn oog ook nog een tweetal oogschaduw quattro’s van ditzelfde merk die er zo pretty uitzagen dat ze natúúrlijk mine moesten en zouden worden!

Bij wat goedkopere merken willen de producten er nog weleens een beetje cheap uitzien, maar dat vind ik bij W7 dus totaal niet het geval. De Nail Polish flesjes zijn qua vorm en formaat een soort kopie van die van OPI en doen daarmee helemaal niet goedkoop aan. Ook de goudkleurige vierkante oogschaduw quattro’s zien er helemaal niet verkeerd uit en zijn ook nog eens lekker stevig.

In beide doosjes vind je 4 gebakken oogschaduws van 1 gram per stuk en de kleurtjes zijn mooi op elkaar afgestemd zodat je er een complete look mee kunt maken. Als je het doosje omdraait staat op de achterkant helemaal bovenaan de naam van het quad en daaronder een opsomming van alle ingrediënten.

Qua pigmentatie kan het met zo’n paletje natuurlijk alle kanten uit, maar afgaande op de kleurtjes vond ik ze er wel erg veelbelovend uitzien. Het Shades of Brown quadje heeft een prachtige glanzende oudroze, koperbruine, donkerbruine en witte oogschaduw en in de Shades of Grey vind je ook een witte highlighter en een zilvergrijs, grijs en donkergrijs kleurtje.

Met dit soort prachtige paletjes sta ik altijd te trappelen van ongeduld om de kleurtjes te swatchen, zullen ze net zo goed gepigmenteerd zijn als ze eruit zien of valt het onwijs tegen? Nou, gelukkig is het in dit geval het eerste, want de oogschaduws zijn van prima kwaliteit en werkelijk schitterend van kleur.

Vaak zijn van die witte highlightoogschaduws een beetje brokkelig en niet heel goed zichtbaar, maar da’s bij deze juist het tegenovergestelde! Ook de andere kleurtjes geven met twee veegjes een mooie hoeveelheid kleur met een lichte glans en geven echt praktisch geen fall-out. Oh yeah, ik ben blij dat ik ze meegenomen heb!

De W7 W7 Silky Smooth Quad Eye Shadows zijn voor € 2,75 per stuk en twee voor € 5,00 verkrijgbaar bij de Op=Op Voordeelshop. Via deze storelocator kun je zoeken naar een filiaal bij jou in de buurt.

Q: Wat vind je zo op het eerste gezicht van deze 2 oogschaduwpaletjes van dit merk?

14 reacties op “W7 Silky Smooth Quad Eye Shadow – Shades of Brown en Shades of Grey”

Leuk dat je ook dit soort budgettoppers reviewt! Voor mij is allemaal iets té shimmery.
Maar die bruine variant vind ik stiekem wel heel leuk.
Volgens mij heb ik het merk w7 ook eens ergens voorbij zien komen. Ik ga er eens naar op zoek.
liefss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.