Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 3 OPI ‘Germany’ lakjes

Natuurlijk zijn de lakjes van merken als Catrice, Essence en NYC allemaal geweldig leuk, maar nagellakjes die mij echt een beetje een bijzonder gevoel geven zijn de beauties van OPI. Waarschijnlijk omdat ik er niet zo heel veel van heb en ze natuurlijk toch wat meer exclusief zijn en dat maakt dat ik toch net een beetje extra blij ben als ik er weer een nieuwe bij heb. Ik sprong dan ook bijna een gat in de lucht toen de postbode met drie prachtige kleurtjes uit de nieuwste Germany collectie voor de deur stond!

De kleuren uit de Germany collectie zijn voornamelijk geïnspireerd op de bruisende hoofdstad Berlijn en zijn een combinatie van modern en klassiek. Er zijn in totaal 12 verschillende lakjes waarvoor het team van OPI natuurlijk weer geheel bijpassende en supergrappige namen heeft verzonnen: Berlin There Done That, Danke-Shiny Red, Bitte sehr! Deutsch You Want Me Baby?, Don’t Pretzel My Buttons, Don’t Talk Bach to Me, Every Month is Oktoberfest Proost!, German-icure by OPI, My Very First Knockwurst …, Nein! Nein! Nein! OK Fine!, Schnapps Out of It!, Suzi & the 7 Düsseldorfs en Unfor-greta-bly Blue.

Behalve dat de lakjes van OPI prachtige en vaak ook bijzondere kleuren hebben vind ik ze ook echt superfijn in gebruik: ze hebben een heel prettig kwastje, zijn snel droog en ook nog eens redelijk longlasting.

Ohhh yeah, me likes de Don’t Pretzel My Buttons very, very much! Het kleurtje ervan wordt beschreven als honing-beige en hoewel ik er zelf eerder de naam nude aan zou geven denk ik dat je het zo wel zou kunnen noemen. Don’t Pretzel My Buttons is een lakje dat met twee laagjes prima dekkend is en dat je bij praktisch iedere gelegenheid wel dragen kunt.

German-icure by OPI is met de prachtige paarsrode kleur, de donkere gloed en de mini glittertjes wat mij betreft een voorbeeld van één van de vele bijzondere lakjes van OPI. De werkelijk prachtige kleur heeft een uitstekende dekking en maakt je nagels in één klap helemaal najaarsproof!

Hello gorgeous! Suzi & the 7 Düsseldorfs is ook bij uitstek een lakje voor het najaar met de geweldig mooie metallic paarse kleur en alle glittertjes die erin verstopt zijn. Twee laagjes, even laten drogen en je nagels maken helemaal de blits!

De lakjes uit de OPI Germany Collection zijn vanaf vandaag voor € 13,95 per stuk verkrijgbaar bij alle OPI verkooppunten. Ook is er een minisetje met daarin 4 mini lakjes en die kost € 17,95.

Q: Wat vind je van deze 3 kleurtjes uit de OPI Germany collectie?

Edit: bij de bestickering van twee lakken is door OPI Amerika een fout gemaakt waardoor de German-icure By OPI in de winkels ligt als Every Month is Oktoberfest. OPI zal hieromtrent één dezer dagen een rectificatie uitsturen.

29 reacties op “Swatches 3 OPI ‘Germany’ lakjes”

Echt jammer dat ze die fout hebben gemaakt bij OPI..
Jij hebt overigens wel Every month is Oktoberfest, met de paarse basis, niet German-icure 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.