CategorieΓ«n
Beauty Nagels

Filmpje: zo verzorg en lak ik mijn nagels!

Nagels lakken pff nee, dat was tot pak ‘m beet een jaar geleden zeker geen hobby van me. Ook de verzorging van mijn nagels liet nogal wat te wensen over en dus was de basis eigenlijk al verkeerd. Nu, vele maanden later, ben ik juist helemaal into alles wat met nagelverzorging, nagels lakken en zelfs nailart te maken heeft en zijn ook mijn nagelskills gelukkig behoorlijk verbeterd. Omdat ik nogal wat vragen kreeg over de manier waarop ik mijn nagels verzorg en lak heb ik dit voor jullie op film gezet!

Psssst… swatches van het OPI Don’t Pretzel My Buttons lakje en nog 2 prachtige kleurtjes uit de Germany collectie zie je vanmiddag op By Sjanty! En oja, vergeet je ook niet te abonneren op het By Sjanty You Tube kanaal!

15 reacties op “Filmpje: zo verzorg en lak ik mijn nagels!”

Haha toevallig vind ik ook dat je een fijne stem hebt om naar te luisteren! Altijd als ik mijn cuticle remover heb gebruikt ga ik er met zo’n manicurestukje over mn nagelriemen heen om de overtollige huid weg te halen en dan pas duw ik ze terug πŸ™‚ zit er in die nagellakremover van Kruidvat aceton?

Ah wat een super handig filmpje!
Ik ben vanmiddag meteen zo’n tangetje gaan halen, en mijn nagelriemen zien er echt 10x beter uit nu, zonder die velletjes (ik duwde ze wel terug, maar, ik knipte nooit iets weg πŸ™‚ ).
Dankjewel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.