Categorieën
Beauty Nagels

Swatches W.I.C. by Herôme Snow White & The Huntsman collectie

Hoera, ik kan weer swatchen! Een paar weken geleden scheurde de nagel van mijn ringvinger voor ongeveer driekwart in en had ik nog een heel klein zielig en bloederig nageltje over die ik echt even rust moest gunnen. We zijn nu denk ik een week of drie verder en inmiddels vind ik het nageltje wel weer toonbaar en hersteld genoeg voor het maken van swatches. Wel zijn mijn nagels een stukje korter dan dat ze normaal zijn, maar ik kon gewoon niet langer wachten met het swatchen van de superleuke nieuwe Snow White & The Huntsman collectie van W.I.C. by Herôme!

Op dit moment draait de film Snow White & The Huntsman in de Nederlandse bioscopen, een actie-fantasiefilm waarin het klassieke verhaal van Sneeuwwitje een wat rauwer tintje krijgt door het The Huntsman karakter dat eraan toegevoegd is. Voor Herôme was deze film de inspiratie voor de supergave Snow White & The Huntsman collectie, die zes limited edition kleurtjes kent.

De lakjes hebben zoals we van Herôme gewend zijn natuurlijk allemaal een leuk naampje gekregen die refereren aan de film en het Sneeuwwitje verhaal: 190 Toxic Apple, 191 Awakening Kiss, 192 Evil Queen, 193 Mirror, Mirror, 194 Snow White en 195 The Huntsman.

De bloedrode 190 Toxic Apple verwijst natuurlijk naar de kleur van de appel waarmee Snow White vergiftigd wordt en een betere kleur hadden ze hier niet voor kunnen produceren want als je niet beter zou weten lijkt het net echt bloed. Toxic Apple is geen standaard creamy lakje maar heeft een jelly finish, wat ik op zich ook wel goed bij de gedachte achter dit lakje vindt passen. Hoewel het een jelly lakje is dekt het met twee laagjes prima.

Een zuurstokroze kleur als deze 191 Awakening Kiss had ik niet direct in de Snow White collectie verwacht, maar volgens Herôme staat het voor het mooie en kwetsbare van Snow White wanneer ze weer tot leven wordt gekust, wat ik dan wel weer leuk gevonden vind. Ik moest eerst wel even een beetje wennen aan de jelly finish, maar nu draag ik ‘m zelf al twee dagen op m’n nagels en vind ik ’t toch wel errug leuk!

Ik had niet meteen door dat deze 193 Evil Queen een crackle lakje was en dus ging ik ‘m eerst leuk zo los om mijn nagels smeren, maar dat pakte een beetje raar uit haha. Over het zwarte lakje dat eveneens uit deze collectie afkomstig is vind ik deze glittergouden crackle stiekem wel erg mooi uitpakken, al ben ik zelf toch wel een beetje klaar met deze trend.

Nog een crackle: de 193 Mirror, Mirror. Over de rode 190 Toxic Capple vind ik ‘m zelf achteraf niet zo geweldig, maar het blauwe glitterkleurtje vind ik wel wat hebben. Deze Herôme cracklelak vind ik trouwens wel een van de fijnste die ik tot nu toe gebruikt heb, ze breken lekker snel en ook op een mooie manier.

In een Snow White collectie kan een smetteloos wit lakje natuurlijk niet ontbreken en deze heeft de toepasselijke naam 194 Snow White gekregen. Bij witte nagellak krijg ik zelf toch altijd snel een beetje het gevoel alsof ik typex op m’n nagels aan het smeren ben, maar gelukkig geeft deze niet zo’n dik en streperig maar een mooi zacht en creamy effect.

Oeh ja, deze 195 The Huntsman hoort toch wel een beetje bij de duistere en evil feel van de film. In mijn nagellakstash vind je werkelijk alle denkbare kleurtjes, maar zwart is echt heel zeldzaam. Als ik er wat langer naar ga kijken vind ik het ergens toch best wel chique staan ofzo, maar ik geloof toch niet dat ik er snel mee de straat op zou gaan.

De W.I.C. by Herôme Snow White & The Huntsman lakjes zijn voor € 7,50 per stuk of per twee voor € 12,50 verkrijgbaar bij deze verkooppunten en via de online shop van Herôme.

Q: Wat vind jij van deze Snow White & The Huntsman collectie? Welk(e) kleurtje(s) is/zijn jouw favoriet?

21 reacties op “Swatches W.I.C. by Herôme Snow White & The Huntsman collectie”

Ik had ze toch wel iets specialer verwacht…
Als je kijkt naar de POTC collectie van O.P.I. lijkt deze maar ‘gewoontjes’.
Misschien dat die blauwe crackle mooier staat op de witte nagellak? Dat lijkt me wel een speciaal effectje te geven 😀

Ik vind de kleuren niet zo speciaal. Volgens mij hadden ze het wel iets spannender kunnen maken. De twee lakjes waar ik het meest benieuwd naar was blijken crackle lakjes te zijn. Jammer.

Ik vind ze echt allemaal mooi, vooral de shatters en de witte en zwarte kleur vind ik erg mooi! En haha I feel your pain, qua swatchen. Echt verschrikkelijk als er een nagel afbreekt en je een tijd lang niks kan doen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.