Categorieën
Lifestyle

Nieuw Nederlands stijlplatform: mb! by Mercedes-Benz

Mocht je bij gebrek aan een gezellig feestje of iets leuks op TV een saaie zaterdagavond voor de boeg hebben, weet ik wel iets leuks voor je om even naar te kijken. Afgelopen week is door Mercedes-Benz namelijk een compleet nieuw Nederlands stijlplatform gelanceerd dat de naam mb! by Mercedes-Benz draagt. mb! by Mercedes-Benz neemt je mee in de wereld van mode, design, cultuur en reizen en geeft je een exclusief kijkje achter de schermen bij allerlei hippe evenementen.

Het mb! by Mercedes-Benz platform staat vooral in het teken van stijl en een belangrijk onderdeel hiervan is The Art of Style videoreeks, dit zijn allemaal korte documentaires waarin iedere keer een ander aanstormend of reeds gevestigd Nederlands talent centraal staat. In de eerste aflevering van The Art of Style zie je het Nederlandse fotografenduo Maurice Scheltens en Liesbeth Abbenes dat al jarenlang samenwerkt met grote internationale modehuizen als Yves Saint Laurent, Hermès en Balenciaga. Hoe cool is dat, serieus!

Ik zou zeggen: neem eens een kijkje op het superleuke, nieuwe mb! by Mercedes Benz stijlplatform én de Facebook pagina, er is genoeg te zien en te lezen!