Categorieën
Beauty Nagels

W.I.C. by Herôme nagellakjes – Tanger 148, Johannesburg 72 en Essaouira 152

Van het merk Herôme heb ik tot op heden alleen handcrème, nagelverharder en een bokkenpootje gebruikt, maar nog nooit een nagellakje. I should me ashamed of myself! Ik was inmiddels dan ook wel heel benieuwd naar die leuke flesjes met nog leukere kleurtjes! Kijk je mee?

De W.I.C. afkorting op het flesje staat voor World Inspired Colours en dit is een speciale lijn die bestaat uit maar liefst 79 trendy kleurtjes nagellak. Elk half jaar introduceert Herôme nieuwe kleurtjes die gelijk lopen met de trendkleuren van dat moment. De lijn is geïnspireerd op de kleurrijke natuur en cultuur van steden over de gehele wereld en zo heeft ieder W.I.C. lakje de naam van een grote wereldstad gekregen.

Van al deze kleurtjes heb ik kennis gemaakt met de roze Tanger 148, de taupe Johannesburg 72 en de mintgroene Essaouira 152.

De flesjes hebben niet het standaard brede en korte nagellak formaat maar zijn heel smal en langwerpig, wat ze wel uniek maakt. De mintgroene Essaouira en de roze Tanger zijn allebei afkomstig uit de laatste collectie die geïnspireerd is op 6 kleurrijke Marokkaanse steden. Naast deze twee kleurtjes vind je in deze Marokko collectie ook nog de lilapaarse Rabat 149, de lichtgrijze Fes 147, de koraal rood-oranje Marrakech 151 en de oranje Zagora 150. De Johannesburg is afkomstig uit een andere collectie en wijkt qua vorm iets af van de Tanger en Essaouira; hij is namelijk iets breder en heeft een iets andere dop.

De W.I.C. lakjes zijn verrijkt met silica, vitamine E en panthenol waarbij de silica en vitamine E zorgen voor een mooie glans en optimale verzorging van de nagels en panthenol draagt bij aan een goede hydratatie van de nagels en heeft bovendien een kalmerende werking. Naast dit alles beloven deze W.I.C. lakjes ook sneldrogend te zijn.

De lakjes hebben een vrij langwerpig en smal kwastje, alleen heeft een kwart van het kwastje van de Johannesburg een kleine afwijking naar links…..

De nagellak zelf heeft een fijne dikte en de kwastjes brengen prima aan, op de wat gehandicapte Johannesburg na. Herôme belooft dat de lakjes sneldrogend zijn, maar daarin merk ik heel eerlijk gezegd niet zo heel veel verschil met andere lakjes.

De lakjes zijn met 2 laagjes prima dekkend en geven allemaal een prachtig heldere en intense kleur. De lakjes hebben allen een matte finish en geen duidelijke shimmers in zich.

Ik heb mijn kennismaking met deze W.I.C. lakjes als heel aangenaam ervaren, er is eigenlijk niet heel veel op aan te merken. De kleurtjes zijn prachtig helder en intens, de lak is prettig aan te brengen en ook het idee van de wereldsteden achter deze lakjes vind ik erg leuk. Ook biedt deze lijn met op dit moment maar liefst 79 kleurtjes genoeg keuze en zo is er voor ieder wat wils. Voor sommige meiden zal de prijs van € 7,50 per lakje wellicht wat aan de hoge kant zijn, maar daar krijg je dan ook een bijzonder, mooi en kwalitatief goed lakje voor terug.

By Sjanty vindt dit product:

De Herôme W.I.C. nagellakjes zijn voor € 7,50 per stuk (twee voor € 12,50) verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via de online shop van Herôme.

9 reacties op “W.I.C. by Herôme nagellakjes – Tanger 148, Johannesburg 72 en Essaouira 152”

Ik heb hier ook twee lakjes van, ik vind ze erg prettig lakken. Ik vind alleen het hoge smalle flesje een beetje onhandig, ik heb ze al een paar keer bijna omgestoten…

Ik vind Herome een heerlijk nagellakmerk en heb er ook verschillende lakjes van 🙂 Ik moest wel een beetje lachen om het gehandicapte kwastje van de bruine nagellak. Dat lijkt me een hel om mee te lakken. Kan je niet terug naar de winkel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.