Categorieën
Beauty Haar

Vidal Sassoon Pro Series

Groot, groter grootst. Dat vat de hedendaagse trends goed samen. Bij oversized kleding en statement accessoires hoort ook een grootse coupe. Met de volume producten van Vidal Sassoon Pro Series schijnt dit te kunnen. Aan Femme Magazine’s Mariëlle de taak om te checken op ze gelijk hebben. Van nature is haar haar niet zo groots en vooral erg slap. Dus er wordt niet vals gespeeld. Als deze producten volume krijgen in Mariëlle’s haar, dan werkt dat voor alle haar soorten.  

PS1

Mariëlle waste haar haar met de Volume Shampoo en Volume Conditioner, masseerde een hoeveelheid mousse ter grootte van een tennisbal (precies zoals op de verpakking beschreven staat) in haar natte, net gewassen haar en föhnde het droog waarmee ze tegelijkertijd model in de coupe aanbracht door met een ronde kappersborstel het haar vanaf haar gezicht naar buiten te kammen. Het volume probeerde ze te versterken en op de plek te houden met de Volume Finishing Hairspray met sterkte 4.

PS2

 

PS3

Stap één was het haar wassen. Het eerste wat opvalt is dat elk product is gekenmerkt door dezelfde frisse geur. “Tijdens het wassen merkte ik dat de shampoo je haar echt schoon maakt, doordat het stroef aanvoelt wanneer de shampoo wordt uitgespoeld. De conditioner maakt het haar weer soepel, zacht en glad. Het voelt aan alsof de samenwerking van de twee producten het haar sterker maakt”

PS5
Mariëlle heeft de mousse precies volgens de aanwijzingen op de verpakking gebruikt, maar ze merkte geen verschil met wanneer ze het niet gebruikt.

PS4
De haarspray is heel licht, plakt niet en maakt je haar niet slierterig, maar blijft ook niet heel lang zitten. Windkracht vijf is al teveel gevraagd. En ze heeft er echt genoeg in gespoten. Dat is zeker.

Totaalplaatje: het enige waar ze echt over te spreken is, is de shampoo en de conditioner. Bij de andere twee producten merkt ze geen meerwaarde. Ze merkte eigenlijk niet eens dat ze ze had gebruikt. Geen van de producten verzwaard het haar, de producten maken het haar wel super zacht.

De shampoo is verkrijgbaar voor €5,07, de conditioner, mousse en haarspray zijn verkrijgbaar voor €5,58 in supermarkten en drogisterijen.

2 reacties op “Vidal Sassoon Pro Series”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.