Categorieën
Fashion Nieuws

Transgender poseert voor Elle

Ze is geboren als man, maar verdient nu de kost als vrouwelijk model. Op haar 19e heeft ze een operatie ondergaan wat lichamelijke uitingen aan haar vrouwelijke persoonlijkheid gaf. Eerder mocht ze helaas niet winnen bij de Miss Universe verkiezingen van Donald Trump, maar deze schrik wordt meer dan verzacht door een shoot voor de Canadese Elle die Jenna Talackova in de wacht sleepte.

tr1

De 25-jarige Jenna Talackova uit Canada is geboren als man en heeft zich vier jaar geleden laten opereren tot vrouw. Het transgendermodel deed eerder al mee aan de miss Universe verkiezeingen van Donald Trump, waar ze aanvankelijk geweigerd werd, omdat ze niet geboren is als vrouw. Ze mocht toch meedoen aan de wedstrijd, schopte het tot de laatste twaalf, maar won uiteindelijk niet. Als het de gun-factor betrof, en Femme Magazine zat in de jury, hadden we haar zeker laten winnen, omdat het super knap is wat inmiddels allemaal heeft bereikt als geboren man.

Haar modellencarrière krijg nu een flinke boost omdat ze een grote modeshoot scoorde voor het januarinummer van de Canadese Elle. Voor Jenna is het een droom die uitkomt. Ze kon haast niet geloven dat ze mocht poseren voor het bekende blad. Ze kon niet wachten tot januari om haar prestaties met de rest van de wereld te delen en postte meteen al, met terechte trots, een deel van het resultaat op Twitter.

Bron: DailyNews

3 reacties op “Transgender poseert voor Elle”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.