Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Paula’s Choice Ultra Rich Soothing Body Butter

Graag stellen we je voor aan Paula Begoun. Hoewel het in Amerika al een bekende naam is in de wereld van de huidverzorgingsproducten en met haar merk Paula’s Choice, zullen niet alle Nederlanders weten wie zij is en wat zij doet. Femme Magazine testte haar choice Ultra Rich Soothing Body Butter.

PaulasChoice
Paula Begoun is in Amerika een bekende criticus als het aankomt op huidverzorgingsproducten. Ze heeft de afgelopen jaren tienduizenden producten beoordeeld op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar ingrediënten de van de beauty producten. Zij zoekt uit of het klopt wat er allemaal op verpakkingen van producten wordt beweerd. Met haar vlijmscherpe oog is ze vaak te vinden in verschillende, buitenlandse media.

PaulasChoice3
Femme Magazine’s Mariëlle testte de nieuwe Clinical Utra-Rich Soothing Body Butter van Paula’s Choice. Die kan ze wel gebruiken tijdens de koude wintermaanden, want ai, wat wordt je huid toch droog van koud weer. Alsof de kou al het vocht eruit slurpt. De hoogste tijd om er het één en ander in te pompen. De ingrediënten klinken in ieder geval veelbelovend: een lading aan antioxidanten zoals vitamine C en vitamine E, plantaardige ingrediënten waar olijfolie en kokosolie slechts een klein onderdeel van zijn en nog heel veel meer om de huid intensief te voeden, te herstellen, te kalmeren en te verzachten.

PaulasChoice2
Dat de huid wordt verzacht is meteen merkbaar. Als de crème eenmaal is ingetrokken voelt het als satijn. De butter heeft een dikke, maar fijne structuur en is lekker vet. Het is voornamelijk bedoeld om plekjes mee aan te pakken die snel schraal worden zoals je ellebogen, knieën, hielen, handen en voeten. De crème trekt niet snel in de huid. Dat is een puntje om rekening mee te houden. Als je je lichaam insmeert duurt het namelijk een tijdje voordat je je kleren kunt aantrekken. En laten we daar in de winter nou net niet op zitten te wachten, brr. Ook als je tussen de bedrijven door even je handen wil insmeren, kun je niet direct weer verder gaan met waar je gebleven was. In de weer met een smartphone of een ander touch screen is niet te doen met die vettige vingers. Voor het lekkere geurtje hoef je niet bij Paula’s Choice aan te kloppen, want al haar producten zijn helemaal vrij van kleur- en geurstoffen. Dat dit feit klopt is te ruiken, want het ruikt niet aantrekkelijk: een beetje muffig en zelfs een beetje rubberachtig. Dit is natuurlijk veel beter voor de huid, absoluut, dus eigenlijk is het een pluspunt, zij het niet dat Mariëlle juist van lekkere geurtjes houdt. Maar een geurtje kun je gewoon opspuiten, dus dat probleem help je in no-time de wereld uit.

Paula’s Choice Ultra Rich Soothing Body Butter is vanaf heden verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel www.paulaschoice.nl en via verschillende professionele schoonheidssalons voor € 20,90 voor 118 ml.

Kan jouw huid ook wel een oppepper gebruiken?

4 reacties op “Paula’s Choice Ultra Rich Soothing Body Butter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.