Categorieën
Beauty

Valentijns make-up

Valentijnsdag, de meest romantische dag van het jaar. Natuurlijk wil je er op die dag op je mooist uitzien voor je lief zodat hij weer precies weet waarom jij zijn Valentijn bent. Hieronder een paar tips die wellicht bij kunnen dragen aan jouw ultieme Valentijns look waar je hem mee doet smelten!

Ogen
Omdat je je geliefde op Valentijnsdag niet wil laten wachten en zoveel mogelijk tijd met hem door wil brengen kun je voor een eenvoudige, maar zwoele oog make-up kiezen. Je kunt ze bijvoorbeeld wat aanzetten met kohlpotlood en dit vervagen, zodat je een intense en zwoele oogopslag krijgt. Wat je ook kunt doen is een texture-gloss  op je ogen aanbrengen, dit is  snel en geeft je een stralende, verliefde glowy look! Je kunt om de ooglook af te maken natuurlijk gewoon mascara opbrengen, maar voor een een uiterst sensuele en onweerstaanbare blik kun je natuurlijk ook helemaal uitpakken en nepwimpers op doen!

Wangen
Aangezien het de dag van de liefde is en je in love bent is het leuk je wangen van een schattige lichtroze (glans)blush te voorzien, zodat je van die lieve verliefde blosjes krijgt. Daar krijgt ook hij vast een kleurtje van!
Ook is het leuk een beetje glans onder je buitenste ooghoek en op je jukbeenderen aan te brengen, zodat je hem tegemoet glanst!

Lippen
Je moet er natuurlijk voor zorgen dat je lippen zo kissable mogelijk zijn op deze dag en is het dus belangrijk voldoende aandacht aan je lippen te besteden. Natuurlijk accentueer je op Valentijnsdag zoveel mogelijk het V-vormige cupidoboogje (zie foto onder) van je lippen, aangezien Cupido deze dag een heel belangrijke rol speelt!
Bij Valentijnsdag ligt de gedachte aan knalrode lippen als snel voor de hand, maar ook glanzende snoeproze lippen vallen bij veel mannen in de smaak. Kies gewoon wat jij en je lief het mooist vinden!

Om je romantische look helemaal af te maken moet je natuurlijk ook je kapsel niet vergeten. Zo kun je je haar bijvoorbeeld met een scherpe zijscheiding met een leuk speldje naar achteren doen en er met flink wat lak of gel een shiny hoogglanzend kapsel van maken zodat je lekker glanst tijdens het diner bij kaarslicht. Je kunt ook voor een volumineus kapsel met nonchalant springende lokken gaan en hiervoor een krultang of rollers gebruiken. Vergeet jezelf natuurlijk ook niet van een lekker luchtje te voorzien!

Nog geen vlam aan de haak geslagen? Geen nood, des te meer reden om als vrijgezel op Valentijnsdag de bloemetjes buiten te gaan zetten en je crush te gaan verleiden met een opvallende look. Pak lekker uit en vergeet daarbij vooral niet wat glittertjes in je binnenste ooghoeken aan te brengen, zodat je een open en verleidelijke blik krijgt en hij je niet meer kan weerstaan.
Wie weet schiet Cupido raak!

Have a happy Valentine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.