Categorieën
Beauty Nagels

BeYu nude nagellak

BeYu is (nog) niet zo heel erg bekend onder de Nederlandse cosmeticagebruikers, maar toch is er van dit merk al geruime tijd een behoorlijk assortiment bij de Douglas verkrijgbaar. Eind vorig jaar was ik driftig op zoek naar een mooie nude nagellak en vond deze toen in het BeYu-schap.

BeYu is een Duits make-up merk dat het belangrijk vindt dat een vrouw met het dragen van make-up haar eigen individualiteit accentueert en uiting geeft aan haar gevoelens. BeYu producten hebben een grote verscheidenheid aan kleuren en biedt daarmee iedere vrouw de mogelijkheid haar eigen persoonlijkheid te ontplooien.

Ik probeerde van BeYu het nagellakje in de kleur ‘152 Beige Rosé’, dat deel uitmaakt van de ‘Lovely Nudes’ lakjes.

Het is een heel leuk schattig, klein flesje met een leuke vorm. Als je het flesje opent verschijnt er een smal kwastje, wat wel bij het formaat van het flesje past. Het kwastje lakt eigenlijk best fijn en precies. De lak zelf is lekker vloeibaar en heb je dus geen last van vieze dikke strepen, klodders en klonten. Na aanbrengen droogt de lak best snel. De lak heeft van zichzelf al een klein glansje en met nog 1 of 2 laagjes topcoat eroverheen krijgt het een mooie finish.

Omdat het een heel licht bijna huidskleurig lakje is valt het niet zo heel erg op als de lak een beetje begint te chippen, dus dat is een voordeel. Na een dag of 2, 3 begint de lak bij een paar vingers wat te chippen, maar dat is op zich niet extreem snel.

Dit nagellakje was mijn eerste kennismaking met het merk BeYu die me op zich prima is bevallen. Tegelijkertijd met de lak heb ik ook een BeYu nude lipgloss aangeschaft, die ook heel fijn is. Van deze lipgloss zal waarschijnlijk binnenkort ook een review volgen op By Sjanty. Na aanschaf van de nagellak en lipgloss heb ik recentelijk weer een aantal keren voor het BeYu schap met diverse leuke spulletjes in mijn handen gestaan, dus ik sluit niet uit dat er nog meer aankopen volgen…!

Het lakje bevat 8 milliliter en kost € 5,95.
BeYu is dierproefvrij en in Nederland alleen verkrijgbaar bij Douglas.

2 reacties op “BeYu nude nagellak”

ik heb dus ook een nagellak van beyu,
van ht weekeind voor het eerst gekocht , ik wist zelf niet eens dat die merk bestond.
zoals ik jouw hoor is het kwaliteit van de nagellak goed.

X.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.