Categorieën
Beauty Make-up

The Body Shop Kerst 2012 – Dazzling Rocks, The Sparkler en Ginger Sparkle Shimmer Lotion

Als er één merk is dat met Kerst alles uit de kast trekt is het The Body Shop wel, ik word er altijd helemaal happy van. Met allemaal heerlijk warme kerst- en wintergeuren, sparkling make-upjes en gezellige cadeauverpakkingen zorgt dit mooie merk ervoor dat we meteen helemaal 100% in het kerstgevoel zitten, heerlijk! Behalve het 4 Colour Eye Palette 02 Smoky Moonstone vond ik in het kerstpakketje waar ik door The Body Shop mee verrast werd nog 3 prachtige producten: Dazzling Rocks, The Sparkler en Ginger Sparkle Shimmer Lotion!

Dazzling Rocks Golden Copper

€ 25,00

Oh wauw, we beginnen meteen met een wel heel mooi item uit het make-up segment van de kerstcollectie van dit jaar, de Dazzling Rocks. Ik was enorm aan het gissen wat er nou in dat zwartgrijze rondje doosje zou zitten – ik dacht misschien een mooie grote bronzer – maar nee het bleken allemaal kleine glanzende pareltjes. Hele mooie glanzende pareltjes, welteverstaan!

Ik weet nog goed dat wij jaaaaren geleden een soortgelijk doosje met bronspareltjes in de badkamer hadden liggen, maar dat ik nooit zo goed wist wat ik daar nou mee moest. Ha, nu weet ik wel raad met deze mooie bolletjes! Even een kwastje eroverheen en binnen no time geef je je gezicht een beetje meer kleur en een mooie lichtgouden, shimmery glow.

Als je een kwast gebruikt krijg je een beetje een combinatie van de bruine en goudkleurige bolletjes, als je de kleurtjes liever apart wilt kun je het natuurlijk ook gewoon met je vingers op je gezicht aanbrengen. Het resultaat is heel subtiel, maar wel feestelijk!

The Sparkler 02 Enchanting Gold

€ 15,00

Ha, waar heb ik zo’n verstuiver deze week eerder gezien! Yes indeed, in het artikel over de Hema kerst make-upjes. Ook The Body Shop zorgt ervoor dat we ons de komende feestdagen lekker kunnen overladen met glitters en geeft ons de keuze uit twee verschillende varianten: 01 Dazzling Copper en 02 Enchanting Gold.

Natuurlijk kun je The Sparkler lekker laten pronken in de bad- of slaapkamer, maar stiekem is het wel heel zonde om het daarbij te laten want de inhoud is veel te mooi om niet te gebruiken! De 02 Enchanting Gold versiert je huid met slechts één of twee pompjes met een sprookjesachtig veel goudkleurige glittertjes waar je echt naar blijft staren, zo mooi! Pas trouwens wel een beetje op dat je niet té enthousiast bent met de verstuiver, want dan verander je in een wandelende kermisattractie…

Ginger Sparkle Shimmer Lotion

€ 10,00

Oeh, en dan last but not least nog zo’n prachtig product, de Ginger Sparkle Shimmer Lotion. Een lange naam voor een prachtige shimmery bodylotion met de geur van Kerst, zoals ik het zou omschrijven. Of nouja, eigenlijk gember, maar het doet mij meteen aan Kerst denken, heerlijk!

Behalve gember is de lotion ook voorzien van (Community Fair Trade) sheabutter, zodat het lekker zacht voor je huid is. De lotion is verder lekker luchtig, heeft een licht crème-achtig parelmoer tintje én én én allemaal hele kleine shimmertjes, I like very much! <3 Als je de lotion helemaal goed uitsmeert ligt er uiteindelijk een mooie transparante licht shimmery finish over je huid, wat erg mooi is  als je een leuk glitter & glamour kerstjurkje draagt!

Q: Heb jij al iets gescoord uit de geweldige kerstcollectie van The Body Shop?

20 reacties op “The Body Shop Kerst 2012 – Dazzling Rocks, The Sparkler en Ginger Sparkle Shimmer Lotion”

Die dazzling rocks zien er zo heerlijk eetbaar uit, als marsepeinen aardappeltjes, haha! Leuke producten, lekker veel glitter. Bij ons in de kast staat ook een bodylotion met glitter, maarja die heeft niet zo’n lekkere kerstgeur als deze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.