Categorieën
Beauty Make-up

Hema kerstcollectie 2012 – Pearl Drops, Face And Body Powder, eyeliner en mascara/eyeliner

Zijn jullie al een beetje bekomen van die 2 prachtige Hema blushes die ik afgelopen week met jullie deelde? Ik hoop het wel, want op deze laatste zondagmorgen van november ga je nog veel meer moois zien van één van Neerlands oudste winkels! Vorig jaar kwam Hema voor het eerst met een complete make-up kerstcollectie en omdat wij daar met z’n allen zo superenthousiast over waren doen ze het dit jaar nog eens dunnetjes over. Kijk mee naar de Pearl Drops, Face And Body Powder, een eyeliner en een mascara/eyeliner!

Pearl drops

€ 6,00 

De Pearl drops, oh yeah, daar was ik heel nieuwsgierig naar! Het is een product dat ik vorig in ieder geval nog niet voorbij heb zien komen in de kerstcollectie van Hema en nieuwe dingen trekken altijd meteen mijn aandacht. Zeker een bijzonder flesje als deze, het heeft wel iets weg van neusdruppels of een chemisch goedje uit een lab. Niets is minder waar, de inhoud ervan is een prachtig glitterig goedje voor je gezicht en decolleté.

Omdat de glitters naar beneden zakken moet je het Pearl Drops flesje voor gebruik even goed schudden, zodat het allemaal goed met elkaar mengt. Daarna doe je met het pipetje een drupje op je hand en kun je het daar vanaf op je gezicht of bij je decolleté aanbrengen. Deze mooie vloeibare highlighter heeft een beetje een glijdende en glibberende substantie die je wel goed moet verdelen en uitsmeren, dan blijft er uiteindelijk een mooi laagje zilveren glittertjes over (zie laatste foto in collage hieronder).

Shimmering Face And Body Powder

€ 8,00

Deze kwam me meteen bekend voor, want vorig jaar had Hema ook 2 Shimmering Face and Body Powders in haar kerstcollectie. Natuurlijk hebben ze niet klakkeloos dezelfde in de schappen gezet, want de flesjes hebben nu een schattig klein en rond formaatje en zien er wat mij betreft leuker uit dan vorig jaar. Ik weet nog wel dat ik vorig jaar zo lekker aan het klunzen was met de Face And Body Powders flesjes, werkelijk álles zat onder. Gelukkig heb ik er wel van geleerd en heb ik dit jaar voorzorgsmaatregelen genomen door ’t flesje boven de wasbak te gaan proberen, dat leek me wel zo verstandig.

Nou, goed nieuws: de sluiting van het flesje is beter dan ten opzichte van vorig jaar en dus heb ik warempel alles glittervrij weten te houden. De poeder geeft met een paar spray’tjes een heel mooi transparant geheel met allemaal gouden glittertjes die je gezicht en decolleté helemaal (subtiel) in kerstsfeer brengen. Mooi!

Eyeliner

€ 3,75

Verder vind je in de kerstcollectie van Hema natuurlijk ook meer dan genoeg om je ogen mee te versieren, zoals deze brons/gouden eyeliner. De eyeliner komt in een vrij standaard flesje met aan het uiteinde van de langwerpige, zwarte dop een vrij flexibel kwastje.

De eyeliner heeft een fijne, zachte structuur en geeft goed kleur af. Ik had ‘m even langs mijn bovenste wimperrand aangebracht toen ik al mascara op had, met gouden wimpers als gevolg, maar eigenlijk heeft het wel wat! Mocht je nou niet zo van het goud op je ogen zijn, geen nood, want er is ook nog een zilveren variant.

Mascara/eyeliner

€ 3,75

Dan nog een eyeliner, maar niet zomaar één: deze dient namelijk ook als mascara. Nu was de eyeliner hierboven bij mij stiekem ook een beetje mascara, maar deze mascara/eyeliner heeft een apart mascara-achtig borsteltje, dat boven het eyelinerkwastje zit.

Het kwastje is net zo flexibel als de voorgaande eyeliner en werkt ook heel prettig. Wel geeft deze wel een aanzienlijk minder gouden kleurtje en zul je dus wel een paar laagjes moeten aanbrengen om echt een goede, dekkende hoeveelheid gouden glitters te krijgen. Ik wilde deze mascara/eyeliner in eerste instantie over mijn mascara op mijn wimpers aanbrengen, maar jammer genoeg was dit amper zichtbaar en werden m’n wimpers helemaal week en plakkerig (iehhhh). Ik vind ‘m dan ook beter werken als eyeliner, dat geeft een heel leuk en feestelijk resultaat.

Alle mooie make-upjes die ik je net heb laten zien kwamen in een mooi classy zwart gewatteerd make-up tasje dat ook van Hema is. Nu kan een vrouw wat mij betreft nooit teveel make-up tasjes hebben, dus ik ben erg blij met dit mooie exemplaar!

Q: Heb jij al wat gescoord uit de Kerst make-up collectie van Hema? 

35 reacties op “Hema kerstcollectie 2012 – Pearl Drops, Face And Body Powder, eyeliner en mascara/eyeliner”

Oeps, te snel op reactie plaatsen geklikt. Ik ga voor er bronzen eyeliner en de gouden mascara/eyeliner moet ik in het echt bekijken. Ik ben aan het twijfelen over het glitter product, die jij boven de wastafel hebt gebruikt. Ik ben zo klunzig met glitters dat altijd alles vol zit, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.