Categorieën
Beauty Make-up

The Body Shop 4 Colour Eye Palette – 02 Smoky Moonstone

Arghh, wat baalde ik toen ik af moest zeggen voor het Look, feel & do good Cristmas event, want ik had er graag bij geweest in het The Body Shop kerstparadijs in de Kalverstraat. Om de pijn een beetje te verzachten zijn ze bij The Body Shop zo lief geweest me alsnog een aantal van de nieuwe kerstproducten toe te sturen in de vorm van een vrolijk kerstpakketje!

Ieder jaar komt The Body Shop met (vaak een tweetal) Smokey Eyes paletjes en deze Kerst zijn het de 01 Smoky Copper en de 02 Smoky Moonstone waar we onze ogen mee kunnen laten stralen.

Ik heb de 02 Smoky Moonstone ontvangen, een prachtig zwart glanzend vierkant palet met vier oogschaduws (1,8 gr per stuk) in bruintinten, een mini oogschaduwkwastje, een mini eyeliner kwastje, een ingebouwd spiegeltje en op de achterzijde een korte instructie hoe je de oogschaduws kunt aanbrengen.

Superhandig dat bij dit paletje ook twee mini-kwastjes komen, die je kunt opbergen in het daarvoor bestemde vakje in het paletje. Hoewel ik liever fullsize kwasten gebruik functioneren de mini’s verder prima voor als je bijvoorbeeld onderweg bent, het zijn geen in ieder geval niet heel crappy en cheap.

Mijn standaard grijze/zwarte smokey eye heb ik inmiddels ingeruild voor de bruine variant en dus ben ik erg happy met de 02 Smoky Moonstone met allemaal mooie cappuchino-achtige tinten.

Voor € 25,00 mag je natuurlijk wel een beetje pigmentatie verwachten en ja, deze is op zich prima. Op onderstaande swatches zie je van ieder kleurtje wel meer dan één veegje (twee á drie), maar ik ken weinig oogschaduws waarbij slechts één veeg volstaat.

Het gekke is dat de oogschaduws op zich best goede pigmentatie laten zien, maar dat de kleurtjes op de ogen uiteindelijk toch wat tegenvallen. Van de witte oogschaduw (1) op mijn wenkbrauwbot en de kopergouden kleur (2) op mijn ooglid heb ik echt wel een heel aantal laagjes over elkaar heen aangebracht, anders zag je ze gewoon bijna niet. Ook de donkerbruine (4) in m’n buitenste ooghoek en crease heb ik flink op moeten bouwen, maar uiteindelijk heb je dan alles bij elkaar wel een heel mooi resultaat.

Of ik zelf 25 euro voor dit paletje over zou hebben, zeg ik heel eerlijk: nee. In de eerste plaats omdat ik a) toch liever matte oogschaduws heb, b) ik beter gepigmenteerde oogschaduws ken en c) ik het sowieso erg veel geld vind voor een paletje met 4 kleurtjes. 

Het 4 Colour Eye Palette 01 Smoky Copper en 02 Smoky Moonstone zijn vanaf 15 november a.s. voor € 25,00 per stuk verkrijgbaar bij The Body Shop.

Q: Wat denk je zo op het eerste gezicht van dit limited edition paletje? Vind je het 25 euro waard?

29 reacties op “The Body Shop 4 Colour Eye Palette – 02 Smoky Moonstone”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.