Categorieën
Beauty Make-up

Teeez So Soft lipgloss

Teeez is nog niet één van de meest bekende cosmeticamerken van Nederland, maar op By Sjanty heb je inmiddels al een review kunnen lezen van de Full & Flirty en Ssshocking Lenght Mascara, de Magic Pigment Powders en de Silk Fantasy Eyeshadow. Vandaag is de So Soft lipgloss aan de beurt!

De Teeez So Soft lipgloss belooft een bijzondere gloss te zijn doordat het een matte finish heeft. Zo’n 2 minuten nadat je de gloss hebt aangebracht zou het in je lippen moeten trekken en geeft het het effect van een lipstain. De gloss zou een goede pigmentatie moeten hebben en de hele dag te blijven zitten zonder te vegen.
Ook zou de So Soft Lipgloss je lippen verzorgen doordat het onder andere bijenwas, vitamine E, een antioxidant en mosturizer bevat die celregeneratie stimuleert en je lippen lekker zacht maakt.

De So Soft lipgloss is verkrijgbaar in de volgende kleurtjes: Smooth 01, Rebel 02, Gutsy 03, Smooth 04, Gutsy 05,
Rebel 8, Smooth 09, Femme Fatale 10 en Femme Fatale 12.
Vraag me niet wat de logica van de nummering van de producten van Teeez is, dat is voor mij ook een raadsel.

De gloss heeft een mooie, strakke en moderne vorm en loopt van wat breder aan de onderkant naar boven smal toe en is transparant zodat je de gloss meteen kunt zien.

De dop van de gloss heeft hetzelfde patroontje als de de Magic Pigment Powder en de Silk Fantasy Eyeshadow, een beetje fantasieachtig. Op een stickertje op de dop vind je nogmaals het nummer van de gloss.

De gloss heeft een vrij standaard sponsapplicator die verder prima aanbrengt. Teeez belooft een fris bosbessen-achtig geurtje aan de gloss, maar wat mij betreft hadden ze die beter als bubblegum kunnen omschrijven!

De pigmenatie van de gloss is met 1 laagje niet heel indrukwekkend en blijft vrij sheer, ik heb deze dan ook een aantal keer op mijn hand en lippen aangebracht.
Zoals je op onderstaande foto kunt zien geeft de Smooth 01 een mooi lichtroze kleurtje en de Smooth 09 is lekker hot pink!

Op mijn lippen vind ik de So Soft gloss nogal apart. Wanneer je hem aanbrengt voelt hij eerst aan als een gewone gloss, maar na een minuutje verandert dat en wordt het een beetje een plakkerige en prikkende bedoening. Met de kleurtjes is op zich weinig mis, vooral de Smooth 09 geeft een hele mooie matte knalroze kleur.

Qua verpakking en kleurtjes zijn deze glossjes prima in orde, alleen vind ik de matte finish toch niet heel geweldig.
Onder andere door het feit dat ze wat prikkend aanvoelen op je lippen en een gloss toch eigenlijk wat glans hoort te geven.

De Teeez So Soft lipglossjes zijn € 4,99 per stuk.

De producten van Teeez zijn onder andere te verkrijgen bij diverse (DA) drogisterijen en kapsalons door heel Nederland. Via deze storelocator kun je zien waar Teeez in jouw stad of dorp of in de omgeving wordt verkocht.

9 reacties op “Teeez So Soft lipgloss”

ik kreeg van een lieve vriendin de Femme Fatale nr 10 en had hetzelfde effect. Heel snel intrekkend en mat opdrogend. Ik doe er nu een heeeeeel klein beetje vaseline onder en dan blijft de kleur de hele dag zitten. je kunt er ook iets kleurloze gloss overheen doen maar dan heb je meer het risico dat de kleur “uitloopt”
ik vind de matte finish eigenlijk wel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.