Categorieën
Beauty Make-up

Teeez Full & Flirty en Ssshocking Lenght mascara

Diva’s opgelet! Deze maand komt Teeez onder de naam Diva’s Darkness met een compleet nieuw assortiment mascara’s die je wimpers van een diepzwarte kleur en meer volume en lengte zouden moeten voorzien. Natuurlijk is dat wat we bij alle nieuwe mascara’s horen en zal een grondige test moeten uitwijzen of ze ook echt doen wat ze beloven!

In de nieuwe collectie vind je drie nieuwe mascara’s: de Full & Flirty, de Ssshocking Lenght en Never Ending… waterproof mascara. De Full & Flirty mascara geeft je wimpers extra volume, de Ssshocking Lenght zorgt zoals de naam al zegt voor oneindig lange wimpers en de Never Ending… waterproof mascara voorziet iedere wimper longlasting en waterproof van een intens zwarte kleur. Van deze drie mascara’s ga ik je in dit artikel de Full & Flirty en Ssshoking Lenght laten zien.

De mascara’s hebben beiden een vrij standaard formaat en zijn grotendeels zwart met daarop een slangenhuid-achtig printje en op de dop een halfopenstaande rits. De Diva’s Darkness collectie is een beetje geïnspireerd op de donkere kant van een diva met latex, dierenprints en doet het lijken alsof deze mascara een leren jumpsuit is met de rits op de dop. Leuk! Behalve deze mascara’s bevat de Diva’s Darkness collectie ook duo oogschaduws, liquid eyeliners, glitter eyeliners, nagellak en lipsticks.
De Full & Flirty mascara is er de zwarte Sexy 01, de blauwe Cool 02 en de groene Free 03.
De Ssshocking Lenght mascara is er in de zwarte Sexy 04 en de bruine Gutsy 05.

Beide mascara’s zijn voorzien van een siliconen borsteltje waardoor de mascara zich makkelijk en goed gedoseerd aan laat brengen. De mascara’s bevatten onder andere bijenwas waardoor je wimpers een mooie zwarte kleur en meer volume krijgen.

De Full & Flirty mascara heeft een vrij breed kegelvormig borsteltje waardoor de mascara al met één laagje een intense kleur zou moeten geven zonder dat er klontjes ontstaan.

De Ssshocking Lenght mascara heeft een gebogen borsteltje dat de wimpers mooi zou moeten scheiden, zelfs de kleinste wimpertjes van mascara voorziet en ultieme krul en lengte geeft.

Allereerst heb ik de Full & Flirty mascara geprobeerd.  Het vrij brede borsteltje brengt heel prettig aan en maakt je wimpers inderdaad zonder te klonten met één laagje al mooi zwart. Ook een voordeel is dat mijn wimpers door deze mascara mooi gesepareerd worden en niet aan elkaar gaan kleven.

Dan de Ssshocking Lenght met het gebogen borsteltje. Als je dit borsteltje uit de huls van de mascara haalt heeft het best veel mascara aan zich waardoor er snel (te) veel op je wimpers komt. Verder geeft hij inderdaad aanzienlijk lengte aan je wimpers en was ik wat dat betreft best wel onder de indruk  alleen waar ik dan last van krijg is dat mijn wimpers aan de uiteinden een beetje triest gaan hangen. Ook had ik met deze mascara wat moeite om mijn wimpers mooi gesepareerd te krijgen, vooral de kleine wimperhaartjes aan het begin van mijn oog, en werd het wel snel een beetje een klonterig geheel. Al met al is het resultaat helemaal niet verkeerd, maar je kunt wel zien dat deze mascara wat dikker en wat klonteriger is dan de Full & Flirty.

Van de twee mascara’s vind ik de Full & Flirty volume mascara het fijnst werken en het mooiste resultaat geven. De Ssshocking Lenght geeft je wimpers wel echt duidelijk meer lengte, maar het feit dat hij behoorlijk dik is en snel klontjes geeft is dan weer minder en ook het borsteltje vind ik niet optimaal werken.

De producten van Teeez zijn onder andere te verkrijgen bij diverse (DA) drogisterijen en kapsalons door heel Nederland. Via deze storelocator kun je zien waar Teeez in jouw stad of dorp of in de omgeving wordt verkocht.

Overigens zijn alle mascara’s van Teeez parfum-vrij, dermatologisch getest en dierproef vrij.

De Teeez Diva’s Darkness Full & Flirty en Ssshocking Lenght mascara zijn beide € 5,99 per stuk.

5 reacties op “Teeez Full & Flirty en Ssshocking Lenght mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.