Categorieën
Beauty Make-up

Teeez Hypnoteeez Magic Pigment Powder

Zoals ik in het artikel over de Teeez Hypnoteeez Silk Fantasy oogschaduws al vertelde zijn de Teeez Pigment Powders mij niet geheel onbekend. Toen deze een tijdje geleden flink afgeprijsd bij de DA drogist lagen heb ik er 3 van meegenomen en waarom ze toen zo goedkoop waren had te maken met het feit dat ze van een geheel nieuw uiterlijk zouden worden voorzien. Inmiddels is dat gebeurd en kun je hier kennis maken met de vernieuwde Teeez Magic Pigments Powders!

De voorgaande Pigments Powder heetten overigens voluit Pearly Pigments Powders en kwamen ook in ronde potjes, maar zagen er toen wat goedkoop en kinderlijk uit. Je ziet de 3 die ik destijds kocht op onderstaande foto.

Dan nu de vernieuwde potjes van de Magic Pigment Powders die hetzelfde uiterlijk hebben als de Silk Fantasy oogschaduws met het lekkere frisse en vrolijk gekleurde design en strakke zwart. De onderkant van de plastic potjes is transparant zodat je kunt zien welke kleur pigment powder erin zit.

De Magic Pigment Powders zijn losse poeders met een intense glans die elk 2 unieke kleurpigmenten bevatten waarmee je mooie intense en opvallende looks kunt maken. Je zou de poeders ook kunnen mengen met een andere kleur oogschaduw waardoor je een hele mooie unieke kleur krijgt. Naast ze te gebruiken als oogschaduw kun je de pigment powders ook als highlighter op zowel je gezicht als bijvoorbeeld je decolleté aanbrengen.

De poeders zijn er in vijf kleuren: Smooth 02, Smooth 05, Outta Control 06, Cool 09 en Cool 10.
Van deze kleuren probeerde ik de Outta Control 06 en Cool 10.

Wanneer je de potjes opendraait zie je acht kleine gaatjes waarmee je de poeders kunt doseren met daarover heen ter bescherming een plasticje die je moet verwijderen om de poeder te kunnen gebruiken.

Op het moment dat je de poeders gaat gebruiken kun je het beste een klein beetje op een tissue of op je hand strooien en het daar vanaf met een kwastje of met je vingers aanbrengen. Ik heb eerst wel even wat moeite moeten doen om überhaupt wat poeder uit de potjes te krijgen, terwijl er bij dergelijke producten normaal gesproken altijd best direct veel uit komt. De Outta Control 06 leek vanuit het potje gezien paars, maar geeft op mijn huid meer een wat aubergine-achtig kleurtje met een kleine glans. De Cool 10 is een heel mooi licht babyblauw kleurtje met heel veel glans en glitters erin, wauw! Wat me opviel is dat de lichte Cool 10 eigenlijk beter gepigmenteerd is dan de Outta Control 06, daar heb ik voor een duidelijke swatch echt een stuk of 5 laagjes moeten aanbrengen.

Afgezien van het feit dat dit losse poeders zijn en je daarbij natuurlijk wel wat fall-out kunt verwachten vind ik het dat eigenlijk reuze meevallen. De poeders zijn eigenlijk heel netjes aan te brengen zonder dat alles eronder zit.

Wanneer je de pigment powders hebt gebruikt moet je er even op letten dat je het potje nadien goed sluit. Het is even een kwestie van het dekseltje ver genoeg doordraaien, dan voel je vanzelf dat het in een soort slot valt. Als je dit niet volledig doet zit de dop vrij los op het potje en je hebt natuurlijk liever niet dat het poeder all over the place is…

Ik vind de Magic Pigment Powders qua uiterlijk echt stukken verbeterd ten opzichte van de eerdere varianten en gelukkig is er aan de kwaliteit van het poeder zelf niets veranderd want die is prima in orde. Misschien dat sommige meiden de prijs van € 5,29 per potje vrij fors vinden, maar je krijgt er wel een mooie kwalitatief goede poeder en vrij flink gevuld potje voor terug.

De producten van Teeez zijn onder andere te verkrijgen bij diverse (DA) drogisterijen en kapsalons door heel Nederland. Via deze storelocator kun je zien waar Teeez in jouw stad of dorp of in de omgeving wordt verkocht.

Overigens is alle make-up van Teeez parfum-vrij en dus ook geschikt voor de gevoelige huid en dermatologisch getest en dierproef vrij.

By Sjanty vindt dit product:

De Teeez Hypnoteeez Magic Pigment Powders zijn € 5,29 per stuk.

5 reacties op “Teeez Hypnoteeez Magic Pigment Powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.