Categorieën
Beauty

Producten die ik al veel te lang niet gebruikt heb!

Een every day bakje of mandje is natuurlijk superhandig, maar het gevaar ervan is dat je iedere dag (dûh) naar dezelfde producten grijpt en daarmee de rest van je stash een beetje vergeet. Ik probeer dan ook regelmatig even een duik in mijn stash te nemen en wat nieuwe make-upjes in mijn Action everyday bakje te doen zodat ik niet altijd dezelfde dingen gebruik. Het leuke is dat ik daarbij vaak weer heel wat mooie spulletjes tegenkom die ik echt al véél te lang niet gebruikt heb!

Too Faced Candlelight Shadow Insurance

Eigenlijk was de aanschaf van deze Candlelight versie van mijn favo oogschaduwbasis ever een klein foutje, want ik wilde de gewone matte in plaats van deze shiny en shimmery. Nu de gewone blauwe op is en ik een beetje omhoog zit qua oogschaduwbasis was de keuze snel gemaakt welke ik ging gebruiken toen ik deze op zolder tegenkwam. Werkt net zo goed als de gewone en ach, van die glitter en glans zie je uiteindelijk weinig tot helemaal niks.

Catrice Allround Concealer paletje

Oef, dit concealerpaletje van Catrice ligt denk ik al echt een jaar of anderhalf in mijn stash, maar ik heb er tot nu toe echt nog maar heel weinig mee gedaan. Stom, want het is echt een superhandig setje! Van de week heb ik ‘m er eindelijk weer eens bij gepakt en weet ik meteen weer waarom ik, en heel veel meiden met mij, fan van dit paletje ben!

Gosh Kohl/Eye liner

Een ooglook is wat mij betreft niet af zonder een randje zwart oogpotlood en daar heb ik er dan ook meer dan genoeg van. Tot een jaar of twee geleden gebruikte ik standaard dit Kohl/Eye Liner potlood van Gosh, tot ik de Exaggerate van Rimmel en het Multiplay potlood van Pupa ontdekte en deze een beetje in de vergetelheid raakte. Bij het maken van de Gosh glamourlook van gister kwam ik dit superfijne potlood weer tegen in mijn Blond Amsterdam potje en heb ik ‘m meteen weer een plekje in mijn everyday mandje gegeven!

Benefit Girls Meets Pearl highlighter

Highlighter gebruik ik lang niet iedere dag, dit is iets wat bij mij een beetje in perioden gaat. Het is zo stom, de Girl Meets Pearl van Benefit heeft echt héél lang op wishlist gestaan en wat denk je wat, nu ik ‘m heb ligt ie al tijden onaangeroerd in m’n stash….. De hoogste tijd dus om ‘m te bevrijden en mijn jukbeenderen er mooi van te laten shinen!

Lacoste Touch of Pink

Het gevaar van het hebben van redelijk wat geurtjes is dat je er vaak maar een paar echt regelmatig van gebruikt. Als ik een nieuw geurtje heb gebruik ik die meestal een paar weken en als ik ‘m dan zat ben ga ik weer eens kijken wat er verder ook alweer nog mer op m’n parfumplank staat. Een week of twee geleden deed ik dat ook weer eens en viel mijn oog op het Touch of Pink parfum van Lacoste. Behalve de flacon en de naam ook qua geur helemaal mijn ding, mmmmm!

Essence Sun Club highligter powder

Deze prachtige Sun Club highlighter powder van Essence was vorig jaar echt superfavoriet van me, tot ik ‘m ineens zat was en ‘m  gewoon een jaar niet meer heb aangeraakt. Nu ik ‘m gelukkig weer herontdekt heb denk ik dat ik ‘m de komende tijd lekker ga afwisselen met de Girl Meets Pearl van Benefit!

Sleek Oh So Special palette

Ik denk dat ik de iDivine palettes van Sleek wel kan bombarderen tot mijn all time favo oogschaduwpalettes, ik gebruik ze echt dagelijks. Het afgelopen half jaar was het Au Naturel palette niet uit mijn everyday bakje weg te sláán, maar inmiddels heeft deze plaats moeten maken voor de Oh So Special. Aan de nog zichtbare patroontjes in de oogschaduws kun je wel zien dat ik ze nog niet heel vaak gebruikt heb, maar ik voorspel dat het niet lang meer zal duren voor deze helemaal verdwenen zijn!

Q: Welke producten uit je stash heb jij al te lang niet gebruikt en moet je er nodig weer eens bijpakken?

19 reacties op “Producten die ik al veel te lang niet gebruikt heb!”

Ik heb teveel om te kunnen gebruiken.. Dus er is veel dat in een doos ligt. Af en toe kijk ik en ben ik van plan andere dingen weer te gebruiken maar helaas… Blijf toch bij mijn favoriete producten.

Och wat herkenbaar. Ik heb een scala aan producten in mijn stash die ik niet tot bijna niet gebruik! Ik heb laatst wel even mijn stash door gespit en een bakje gemaakt met producten die ik maar eens op moet gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.