Categorieën
Beauty Make-up

Verkiezing Miss Gosh 2012 + mijn glamourlook

Gosh is weer op zoek naar een nieuwe Miss Gosh, oftewel hét gezicht voor de campagne van het Gosh winterassortiment van dit jaar. Vorig jaar was de prachtige Nathalie uit België de gelukkige winnares en ging ervandoor met een exclusieve fotoshoot waarbij ze werd opgemaakt door een professionele visagist en was daarmee ook nog eens te zien in de Gosh advertentie in het Kruidvat magazine. Ook voor de Miss Gosh verkiezing van dit jaar hebben zich alweer honderden meiden opgegeven door een foto met hun ultieme glamourlook in te sturen en mee te dingen naar de titel Miss Gosh 2012!

Bij het maken van de glamourlook was het uiteraard de bedoeling natuurlijk gebruik te maken van Gosh producten en vooral lekker creatief te zijn en je vooral niet in te houden. Hoewel je je look nu niet meer kunt insturen ben ik wel geïnspireerd geraakt en heb ik binnen mijn stash naar wat mooie Gosh make-upjes gezocht. Voor mijn eigen glamourlook heb ik gebruik gemaakt van een Mono Eye Shadow in 012 Silver, een Mineral Waterproof Eye Shadow in 006 Metallic Grey, een Extreme Art Eye Liner in 18, een Click’n Concealer en als laatste een Light’n Shine Lip Glaze (zo eentje met een superhandig lampje!) in 01.

Voor mijn eigen glamourlook heb ik eerst een laagje van de zilvergrijze creamy oogschaduw op mijn oogleden en daaroverheen wat van de zilveren oogschaduw aangebracht. Beide oogschaduws hebben echt een prachtige zilvergrijze kleur en zijn erg goed gepigmenteerd. Normaal gesproken heb ik het niet zo op creamy oogschaduws in penvorm, maar deze is gelukkig alles behalve vettig en gaat niet in de lijntjes zitten.

Voor een beetje meer body heb ik mijn ogen omlijst met een zwart Kohl/Eye Liner potlood en dit met een smugekwastje iets uitgevaagd. Op de foto’s zie je het helaas niet goed, maar over het bovenste zwarte randje heb ik wat van de prachtige Extreme Art Eye Liner (18) aangebracht, die je ogen supermooi laat fonkelen en shinen. Om mijn huid zo egaal mogelijk te krijgen heb ik plaatselijke roodheid lichtjes aangestipt met de Click’n Conceal in 004 Anti Redness, een groene concealer die rode vlekjes mooi verdoezelt. Op mijn lippen draag ik de superglitterige, transparante Light’n Shine Lip Glaze in 01 (op de foto hieronder gecombineerd met de Catrice Revoltaire Colour Bomb lipstick), echt een práchtige gloss!

Je kunt op dit moment dus geen glamourlook meer insturen, maar wat je wél kunt doen is stemmen op jouw favoriete deelneemster! Van alle inzendingen die tussen 25 juni en 8 juli zijn binnengekomen kiest een professionele jury de 15 beste, waar je tussen 23 juli en 5 augustus je stem op uit kunt brengen. De uiteindelijke winnares die op 14 augustus helemaal prachtig wordt opgemaakt en professioneel op de foto wordt gezet zal in week 32 bekend worden gemaakt. Spannend!

Gosh Mono Eye Shadow 012 Silver € 7,49 | Gosh Mineral Waterproof Eye Shadow 006 Metallic Grey € 7,99 | Gosh Extreme Art Eyeliner 18 € 8,99 | Gosh Light’n Shine Lip Glaze 01 € 7,99 | Gosh Click’n Conceal 04 Anti Redness € 8,99

Q: Heb jij misschien zelf ook een glamourlook ingestuurd en meegedaan aan de Miss Gosh 2012 verkiezing? En ik ben benieuwd wat jouw favoriete Gosh producten zijn?

11 reacties op “Verkiezing Miss Gosh 2012 + mijn glamourlook”

Er staat dat ze haar look niet meer kan insturen, maar dat de wedstrijd haar geïnspireerd heeft om ook een Gosh-look te maken. Dus ik denk dat dat niet nodig is! :p

Mooie look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.