Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Catrice ‘Coolibri’ nagellakjes

Voor de spiksplinternieuwe Coolibri limited edition collectie heeft Catrice zich laten inspireren door het tropische vogeltje de kolibrie met al zijn prachtige kleuren. Tijdens het Essence persevent afgelopen april lagen er een aantal items uit de Coolibri collectie uitgestald en werd ik al helemaal happy van al die vrolijke en frisse kleurtjes. Van alle vrolijke producten waren het toch weer vooral de nagellakjes die mijn nieuwsgierigheid wisten te winnen en dus heb ik vandaag hele vrolijk gekleurde swatches voor je!

De Coolibri collectie heeft vijf superleuke lakjes waarvan er twee een jelly structuur en drie een metallic finish hebben. Ik vind het wel een goede zet van Catrice om met verschillende soorten finishes te komen, zo is er voor ieder wat wils. Catrice heeft de Coolibri lakjes de volgende namen gegeven: 01 Birds Flying High, 02 Twist Of Lemon, 03 Abloom, 04 Exotica en 05 Virgin Forest.

Mochten de lakjes nou ontzettend tegenvallen, zijn al die vrolijke, zomerse kleurtjes zo naast elkaar op zich al een lust voor het oog, vind je niet?

De mannelijke kolibrie heeft bij zijn keel vaak een groene of blauwe kleur en dat is waar deze intens blauwe 01 Birds Flying High op geïnspireerd is. Dit is dus één van de twee jelly lakjes die met twee laagjes uitstekend dekt en een hele mooie glanzende finish heeft.

De glanzende veren van de kolibrie veranderen afhankelijk van de lichtval steeds van kleur en laten dan onder andere geel zien, zoals deze prachtige 02 Twist Of Lemon. Geel is een kleur die je op mijn nagels niet heel veel terugziet, maar deze zou daar met de mooie, zonnige glittertjes best eens verandering in kunnen gaan brengen!

De mannetjeskolibrie heeft behalve blauw en groen ook vaak een mooie, glanzende rode kleur bij zijn keel en dus mag een mooi rood kleurtje in deze collectie niet ontbreken. 03 Abloom is het tweede en laatste jelly lakje en heeft echt een ontzettend mooie en klassiek rode kleur.

Wauw, dit vind ik echt zo’n mooi lakje! Aanvankelijk dacht ik dat deze 04 Exotica gewoon ‘simpel’ oranje zou zijn, maar eenmaal op mijn nagels laat het een supermooi, glitterig oranje tintje met een prachtige roze gloed zien, echt zo apart!

Last but zeker not least de 05 Virgin Forest die staat voor de smaragdgroene kleur van de mannetjekolibrie. Deze diepgroene kleur heeft met de metallic finish wel wat streepgevaar, maar als je een beetje je best doet is-ie uiteindelijk best netjes op je nagels te krijgen.

De Catrice Coolibri nagellakjes zijn tot en met half augustus voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: En, wat vind je van de Coolibri lakjes? Welke is je favoriet?

19 reacties op “Swatches Catrice ‘Coolibri’ nagellakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.