Categorieën
Beauty Nagels

Swatches W7 lakjes – 87 Metallic Venus en 91 Metallic Saturn

Binnen make-up en dus ook nagellak bestaan er veel verschillende trends en finishes en bij sommigen is het echt een kwestie van: you either hate or like it. Denk maar aan crackle, mat, glanzend, neon, pastel en ook metallic is er één van. Deze lente en zomer was metallic één van dé trends bij bijvoorbeeld oogschaduw en lipstick en waar de één haar gezicht het liefst van top tot teen in het metallic stak durfde de ander zich er in nog geen honderd jaar mee op straat te vertonen. Als jij nou niet vies bent van een beetje metallic heb ik vandaag twee misschien wel nieuwe favoriete lakjes voor je!

Vorige week swatchte ik al 2 W7 metallic lakjes, de 50 Metallic Neptune en 88 Metallic Mars en gosh, wat waren deze gorgeous met de prachtige donkere kleurtjes en het glitterige metallic. Dit waren echter niet de enige 2 metallic beauties die W7 in petto heeft want de 87 Metallic Venus en 91 Metallic Saturn mogen er ook zeker wezen!

Ik kan gewoon úren naar dat prachtige kleurverloop en al die schitterende glittertjes van dit soort bijzondere lakjes kijken, het is en blijft een lust voor het (vrouwelijk) oog!

87 Metallic Venus (twee laagjes), pfoe jeetje hoe moet je zo’n lakje nou in hemelsnaam onder woorden brengen….. De basiskleur ervan is een beetje burgundy rood en daaroverheen ligt een mooie een blauwachtige, shimmery glans. Je moet deze Metallic Venus voor het lakken wel even goed schudden en proberen zo netjes mogelijk aan te brengen, want er ontstaan heel gauw klontjes, strepen en oneffenheden.

Oh ja hoor, wat een prachtig herfstkleurtje is deze 91 Metallic Saturn (twee laagjes)! Het lakje heeft een vrij donkergroenige basiskleur waar een mooie gouden glans met allemaal kleine goudkleurige shimmertjes overheen ligt. Gelukkig lakt deze mooier dan de 87 Metallic Venus en geeft, als je netjes lakt, ook niet zo’n heel erg streperig resultaat.

De W7 nagellakjes zijn voor € 2,75 per stuk en twee voor € 5,00 verkrijgbaar bij de Op=Op Voordeelshop. Via deze storelocator kun je zoeken naar een filiaal bij jou in de buurt.

Q: Wat vind je van deze twee kleurtjes nagellak van W7 en van metallic nagellak in het algemeen?

15 reacties op “Swatches W7 lakjes – 87 Metallic Venus en 91 Metallic Saturn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.