Categorieën
Fashion Inspiratie

New in: Ray-Ban zonnebril op sterkte!

Toen ik het blad Glamour nog las kreeg ik er een jaar of anderhalf geleden een superstoere pilotenbril bij cadeau die ik tot de dag van gisteren met veel plezier gedragen heb. Als het aan mij had gelegen had ik het wat mij betreft ook nog wel een tijdje met deze bril uitgehouden, ware het niet dat ik van veraf geen hand voor ogen zie en echt hoognodig aan een zonnebril op sterkte moest. Van mijn lieve papa en mama mocht ik voor mijn verjaardag een mooi zonnebrilletje op sterkte uitzoeken en nu, een maand of vier later, ben ik dan eindelijk de trotse eigenaresse van een prachtige Ray-Ban!

Tijdens de zomerperiode hadden diverse opticiens mooie aanbiedingen met betrekking tot zonnebrillen op sterkte en ben ik me eerst een beetje gaan oriënteren wat betreft prijs en model. Hoewel ik een pilotenmodel altijd wel erg leuk vind wist ik toch wel vrij snel dat het New Wayfarer model van Ray-Ban het zou gaan worden.

Ik ben uiteindelijk terechtgekomen bij Pearle, waar je gedurende de zomer voor een zonnebril op sterkte € 139,00 betaalde. Na een kleine passessie in een filiaal in Utrecht had ik in eerste instantie mijn zinnen gezet op een matzwart model, maar toen ik de uiteindelijke bril een week of twee geleden bij Pearle in Woerden ging uitzoeken werd het toch een bruine.

Matzwart is wel heel stoer, maar ik was toch bang dat ik er op een gegeven moment een beetje op uitgekeken zou zijn en de klassiek bruine kleur die ik nu heb is gewoon wat meer tijdloos. Om de glazen van de bril te beschermen tegen krassen is er nog een hardingslaag over aangebracht, wat me € 15,00 per glas en dus in totaal € 30,00 extra kostte. Ik heb dit bij mijn gewone bril ook en merk toch dat er inderdaad minder snel beschadigingen op de glazen ontstaan.

Beetje stom dat ik na mijn verjaardag niet meteen naar de Pearle ben gerend, want wat een verademing is zo’n zonnebril op sterkte, zeg. Ik kan nu gewoon met zonnebril op autorijden en zie alles echt zo haar- en haarscherp, er gaat gewoon weer een hele nieuwe wereld voor me open!

Q: Wat vind je van mijn nieuwe zonnebril en wat voor zonnebril heb jij zelf? Is deze ook op sterkte of dat niet?

23 reacties op “New in: Ray-Ban zonnebril op sterkte!”

Mooie zonnebril heb je, staat je goed! Ik had eerst ook een zonnebril op sterkte maar die is ehhhh in het water gevallen toen ik ging kanoen.. :$ Nu heb ik een zonnebril van de DA, hij lijkt wel een beetje op die van jou 🙂

Heel mooi! Ik wil ook heel graag een zonnebril op sterkte want ik doe nooit m’n bril op buiten de deur (behalve tijdens m’n rijlessen natuurlijk) maar het gevolg is dat ik niks zie en dat m’n ogen onbeschermd zijn. 😛 ’t Lijkt me een goede investering! Volgende zomer dan maar..

Ik heb geen zonnebril op sterkte omdat ik eigenlijk elk jaar een nieuwe zonnebril wil en de sterkte van mijn ogen nog steeds achteruit gaat, dus dat zou een dure grap worden!
Ik draag gewoon een zonnebril over mijn bril heen, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.