Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Nicki Minaj for OPI lakjes

Nagellakmerk OPI komt naast de prachtige lakjes die ze standaard in het assortiment hebben iedere maand ook nog eens met een bijzondere limited edition collectie, die altijd erg leuk zijn. Een naam die OPI vanaf nu ook kan toevoegen aan de lijst van celebrities die meewerken aan een eigen nagellakcollectie is hiphopster Nicki Minaj, die behalve haar, laten we zeggen, vrij uitgesproken muziek en teksten ook bekend staat om haar bijzondere en kleurrijke gevoel voor stijl. Kijk mee naar de swatches van de Nicki Minaj for OPI lakjes!

In totaal zijn er zes kleurtjes die allemaal geïnspireerd zijn op songs van Miss Minaj: Did It On Em, Fly, Metal 4 Life, Pink Friday, Save me en  Super Bass Shatter. Ook deze LE lakjes komen in de inmiddels beroemde flesjes die ik er altijd leuk uit vind zien en lekker stevig en flink van formaat zijn.

De Nicki Minaj collectie bestaat uit drie creamy, twee glitter- en één cracklelakje(s). Ik vind het wel leuk dat er zoveel variatie en kleuren in één collectie zit, zo is er voor bijna ieder wel wat wils. Zoals altijd dekken de lakjes van OPI prima, alleen viel het me op dat de Did It On Em en Fly wel iets sheer zijn en daarom minimaal twee laagjes nodig hebben.

Did It On Em is een creamy lakje met een knallend gifgroen kleurtje dat wel een beetje sheer is en daarom heb ik er drie laagjes van aangebracht. Het is niet helemaal mijn smaak, maar evengoed wel een mooi lakje!

Fly is een prachtig helderblauw lakje met eenzelfde creamy finish als Did It On Em. Ook voor dit lakje geldt dat hij wel drie laagjes nodig heeft om volledig dekkend te zijn.

Aanvankelijk dacht ik dat dit een topcoat was, maar Metallic 4 Life is een donkergrijs/zwart lakje met vrij grove zilveren glitters. Nice!

Natuúrlijk mijn favoriet van de collectie: Pink Friday! Na het zien van eerdere swatches was ik al zo benieuwd naar dit lakje en ookin het echt is deze zeker weten heel pretty! Dit lakje is net als Fly en Did It On Em creamy van structuur, maar wel beter dekkend.

Save Me draag ik hier over de Pink Friday en dit is een superleuke topcoat met allemaal kleurrijke staafjes en glitters. Op zich kun je deze ook prima zonder lakje eronder dragen, maar dan moet je er wel minstens drie laagjes van aanbrengen!

De Super Bass Shatter is een heel mooi donkerpaars cracklelakje met hele kleine glittertjes dat ik hier ook over de Pink Friday draag. Het is een leuk kleurtje dat ik nog niet in crackle-vorm heb, alleen is het jammer dat je op je nagels zo weinig van de glittertjes terugziet, dat zou het lakje juist extra speciaal maken.

Ik vind de Nicki Minaj lakjes for OPI erg leuk en lekker vrolijk, helemaal voor de komende lente en zomer! Naast de flesjes van 15 milliliter is er ook een setje met daarin 4 kleine lakjes verkrijgbaar, wat oeen leuk alternatief is voor de grote lakjes die toch € 14,50 per stuk zijn. Het is wel goed om te weten dat er bij het Nicki Minaj minipack iets is misgegaan in de productie en in plaats van de op de verpakking vermelde Metallic 4 Life het Save Me lakje is toegevoegd. Wanneer je zo’n minisetje hebt gekocht en de Metallic 4 Life alsnog wilt ontvangen kun je een mailtje met daarin je persoonlijke gegevens én de gegevens van de winkel waar je het minipack hebt gekocht sturen naar marketing@opi.nl en dan zorgt OPI ervoor dat je de mini Metallic 4 Life nagellak zo spoedig mogelijk ontvangt.

De Nicki Minaj by OPI lakjes zijn nu voor € 14,50, per stuk verkrijgbaar bij de OPI verkooppunten. Het mini setje met daarin 4 mini lakjes  kost € 17,95. Via deze link kun je zoeken naar een OPI verkooppunt bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van de OPI Nicki Minaj lakjes, heb je ze zelf misschien ook al?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

17 reacties op “Swatches Nicki Minaj for OPI lakjes”

Leuke collectie inderdaad! Pink Friday is natuurlijk ook mijn favoriet, die ik graag nog ergens zou willen kopen. De andere kleuren vind ik niet heeeeeeel bijzonder, en de topcoat met streepjes vind ik niet echt iets voor mij, maar Pink Friday maakt het allemaal goed!

Echt een super toffe collectie! Zelf vind ik roze nagellak wel mooi maar meestal niet zo bijzonder. Maar Pink Friday spreekt me echt enorm aan, wat een ontzettend mooie kleur is dat zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.