Categorieën
Lifestyle

Mijn maand januari in foto’s

Toen ik vanmorgen opstond besefte ik me dat het alweer de 28ste van januari is en dat we dus alweer aan het einde van de maand zijn aanbeland! Niet te geloven hoe snel de tijd gaat, voor je het weet is het lente! Yes!

Begin december ben ik lekker fanatiek aan het sporten geslagen en moest er natuurlijk ook goede sportkleding komen in de vorm van deze knalroze Björn Borg sportbroek! Laten we zeggen, ik val in ieder geval op!

Kwamen er op één dag zomaar twee mooie producten om te testen binnen: de Fudge Ends en Hannah Cell Active!

En dat bleek nog niet alles te zijn, want er kwam nog meer! Hoe leuk is het om dit allemaal te mogen testen voor By Sjanty, I’m blessed!

Een soort van goed voornemen voor dit jaar is om mijn kwasten nu écht om de week of twee weken te wassen en tot nu toe houd ik dit redelijk vol, hier waren ze net lekker in bad geweest.

Hoe lekker is het om ’s avonds voor het slapengaan in bed te kruipen met twee spiksplinternieuwe magazines!

Deze Nicki Minaj lakjes van OPI zijn zeker weten één van de leukste producten die ik de afgelopen maand heb mogen testen, wat zijn ze mooi!

Afgezien van de inhoud zijn de Glossy’boxen’ zelf ook nog eens gorgeous en superhandig om allerlei spulletjes in op te bergen!

Halverwege deze maand ontdekte ik een jurkje in mijn kast die ik echt al jaren heb en eigenlijk bij uitstek geschikt was voor Kerst. Ach, glitters kunnen ook in januari best, toch?

Het is soms echt asociaal wat op één dag aan pakketjes en enveloppen binnenkrijg….. *schaam*

Vorige week stopte de adapter van mijn geliefde HP laptop er helaas voorgoed mee en dat was voor mij de druppel: er moest een nieuwe komen. Sinds vorige week is die er en och, wat ben ik er gelukkig mee!

Ik zat er al dagen, wat weken, tegenaan te hikken maar halverwege vorige week heb ik alle moed verzameld en mijn hele stash binnenstebuiten en ondersteboven gekeerd. De mandjes waarin ik alles bewaar puilden namelijk aan alle kanten uit en ik irriteerde me er rot aan.

Ruim een half uur verder was een vuilniszak bijna helemaal gevuld met make-upjes waar ik anderen blij mee ga maken!

Na de grote schoonmaak is de inhoud van de mandjes behoorlijk ingedund en heb ik tenminste weer een beetje overzicht en ja, dat voelt fijn!

Behalve m’n make-up moest ook m’n parfumstash er aan geloven en zijn er denk ik zo’n 5 flesjes van mijn plank verdwenen. Kunnen er weer wat nieuwe bij!

M’n opruimwoede was nog niet ten einde, want ook de inhoud van mijn mand met magazines heb ik gehalveerd!

Het enige dat ik nu ook nog echt nodig moet uitzoeken is mijn Blond Amsterdam doos met nagellak…..

Q: Wat waren voor jou leuke dingen die je hebt meegemaakt in de afgelopen maand?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

21 reacties op “Mijn maand januari in foto’s”

Onwijs leuk om te zien hoe je site zo aan het groeien is! Fijn dat je prachtige producten mag ontvangen om te mogen testen! Ik ben deze maand erg goed bezig met mijn rijlessen, dus dat is voor mij een mooi moment van januari!

Waw, wat een stash zeg! Fijn dat je de producten gaat afgeven aan mensen die het minder goed hebben (heb ik denk ik gelezen op de FAQ).

Dat van die kwasten wassen is ook een voornemen van mij.. Ik doe het nu maar 1x per maand, maar ik moet het toch echt meer doen! Leuke foto’s!

ik wil wel een keer langskomen om wat uittekomen zoeken hihi 😳
dat is zo leuk he om spulletjes aan andere te geven die reacties altijd♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.