Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 5 nieuwe Catrice lakjes

Wat volgden er veel enthousiaste reacties op de swatches van de nieuwe Catrice lakjes 700 Birdy Reloaded!, 780 Welcome to Roosywood, 800 Heavy Metallilac en 840 Genius In The Bottle afgelopen weekend! Natuurlijk waren dat nog lang niet alle nieuwe Ultimate Nail Lacquers, ik heb vandaag swatches van nog 5 nieuwe lakjes voor je!

Naast de komst van 18 nieuwe Ultimate Nail Lacquers is Catrice ook haar Ultimate Nudes assortiment niet vergeten. Van deze lakjes is er slechts eentje verdwenen (060 Mona Lisa Is Staring Back) en zijn er maar liefst 3 voor teruggekomen: 070 Same Seine But Different, 080 Sing: Oh, Champs-Élysées en 090 Karl Says Très Chic. Op onderstaande foto zie je de 080 Sing: Oh, Champs-Élysées en 090 Karl Says Très Chic.

Van de nieuwe Ultimate Nail Lacquers zie je vandaag de 710 Dulce & Havanna, 770 Put Lavender On Agenda en 830 Salmon & Garfunkel.

Ik ben begonnen met het swatchen van de Ultimate Nudes lakjes, die ik naast de Ultimate Nail Lacquers ook altijd erg leuk vind. Hoewel dit over het algemeen vrij lichte, natuurlijke lakjes zijn is de dekking van deze twee eigenlijk prima en is het aanbrengen van twee laagjes voldoende.

080 Sing: Oh, Champs-Élysées is een heel mooi peachy lakje met een lichte parelmoer glans en hele kleine zilverkleurige shimmertjes.

De kleur van deze 090 Karl Says Très Chic zou je niet direct onder de categorie nude scharen, maar het is een heel mooi oudroze lakje met een creamy glans.

710 Dulce & Havanna is een prachtig chocoladebruin lakje met een mooie creamy glans. Qua kleur is deze misschien niet heel vernieuwend, maar altijd mooi om te hebben.

770 Put Lavender On Agenda is een mooie dieppaarse kleur met eveneens een creamy glans.

830 Salmon & Garfunkel vind ik persoonlijk het leukste lakje van deze drie, maar dat is niet heel vreemd met voornamelijk roze en nude/peachy lakjes als mijn favoriet. Catrice geeft op het flesje al aan dat je van dit lakje minstens 2 laagjes moet aanbrengen, maar dan is hij ook prima dekkend.

De nieuwe Catrice lakjes zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Welk van deze lakjes is/zijn jouw favoriet?

24 reacties op “Swatches 5 nieuwe Catrice lakjes”

Ik moet maar is een lijstje maken met degene die ik wil gaan kopen!! Karl says très chick en Salmon & Garfunkel komen zeker op dit lijstje 🙄 Super mooie kleurtjes, al zou ik de laatste eerder onder de ultimate nudes plaatsen ipv de 090 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.