Categorieën
Beauty Make-up

Look met 2 Catrice Intensif’EYE Wet & Dry Shadows

In het artikel van vanmorgen heb ik je twee van de zes nieuwe Catrice Intensif’EYE Wet & Dry Shadows laten zien en daarin kondigde ik al aan dat ik er ook nog een look mee zou gaan maken. Zo gezegd, zo gedaan, kijk snel verder voor de uiteindelijke look en hoe de oogschaduws mij in gebruik bevallen zijn!

Voor deze look heb ik gebruikt:

Catrice Intensif’EYE Wet & Dry Shadow – 010 Black Or White Swan?!
Catrice Intensif’EYE Wet & Dry Shadow – 020 Charly’s Chocolate Factory
Sleek Au Naturel palette – Nougat (wenkbrauw highlighter)
Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer
Zoeva Graphic Eyes Liner – NYX
Rimmel Extra Super Lash mascara

Natuurlijk ben ik zoals altijd begonnen met het aanbrengen van een basis (Too Faced Shadow Insurance) op mijn oogleden, zodat alles de hele dag mooi op zijn plaats blijft zitten. Daarna heb ik de 020 Charly’s Chocolate Factory erbij gepakt en hiermee mijn gehele ooglid ingekleurd. Ik heb deze oogschaduw voor het grootste gedeelte droog aangebracht, alleen voor het laatste laagje heb ik mijn kwast een beetje vochtig gemaakt zodat de kleur nét iets intenser wordt. Met een blendingkwast heb ik de bruine oogschaduw vanaf mijn ooglid vervolgens ook iets omhoog en opzij geblend. Daarna heb ik de 010 Black Or White Swan?! erbij gepakt en hier wat van in mijn buitenste ooghoek en in de crease aangebracht. Hoewel deze oogschaduw niet heel geweldig gepigmenteerd is heb ik ‘m alleen droog aangebracht, aangezien hij van mij niet té opvallend aanwezig hoefde te zijn.

Als highlightoogschaduw op mijn wenkbrauwbot heb ik gebruik gemaakt van de Nougat uit het Sleek Au Naturel palette, wat een hele mooie matte off-white kleur is. Voor onder mijn ogen heb ik een heel fijn kwastje in de 020 Charly’s Chocolate Factory gedipt en hiermee een dun lijntje getrokken. Om de look net wat meer power te geven heb ik met de Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer een smal lijntje langs mijn bovenste wimperrand en op mijn bovenste en onderste waterlijn gezet. Om te zorgen dat deze lijntjes goed blijven zitten ben ik er met de zwarte NYX Zoeva Graphic Eyes Liner nog een keertje overheen gegaan.

De look heb ik afgemaakt met de Rimmel Super Lash mascara op mijn wimpers en wat van de Benefit Girl Meets Pearl highlighter op mijn jukbeenderen.

Na het swatchen van de oogschaduws gisteren was ik nog niet superenthousiast, maar ik moet eerlijk zeggen dat ze me na het maken van deze  look wel goed bevallen zijn. Ik vind vooral de bruine 020 Charly’s Chocolate Factory echt een prachtige kleur hebben en de vele glittertjes erin maken het helemaal af. Verder zijn de oogschaduws heel makkelijk te blenden en geven praktisch geen fall-out. Dit maakt me nu toch wel heel benieuwd naar die andere 4 Intensif’EYE Wet & Dry Shadows!


Q: Wat vind je van deze look? Heb je deze nieuwe oogschaduws zelf misschien ook al gebruikt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

18 reacties op “Look met 2 Catrice Intensif’EYE Wet & Dry Shadows”

Nu ik een look heb gezien met de kleuren vind ik ze veel mooier dan in de review van vanochtend! Misschien ga ik toch maar de 020 Charly’s Chocolate Factory kopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.