Categorieën
Beauty Make-up

Nieuw! Catrice Intensif’EYE Wet & Dry Shadow

Behalve een hele rits nieuwe nagellakjes komt Catrice deze maand met nog meer mooie, nieuwe producten zoals de Intensif’EYE Wet & Dry Shadows. Dit zijn gebakken oogschaduws die je, zoals de naam al zegt, zowel droog als vochtig kunt aanbrengen en je je look hiermee zo intens kunt maken als je zelf wilt.

De Intensiv’ Wet & Dry oogschaduws komen in transparante ronde doosjes van 0,8 gram en hebben een lekker hip en modern design. Er zijn in totaal zes verschillende kleuren, die de volgende namen gekregen: 010 Black Or White Swan?!, 020 Charly’s Chocolate Factory, 030 Vanilla Sky Ride, 040 Have You Seen Alice?, 050 Lunch At Tiffany’s en 060 Brooke’s Blue Lagoon. In dit artikel zie je de 010 Black Or White Swan?! en 020 Charly’s Chocolate Factory.

De doosjes zijn lekker stevig en de oogschaduw in het midden is er met een lichte bolling ingedrukt en heeft een mooi marmer-achtig design. Zoals je kunt zien heeft de 010 Black Or White Swan?! een combinatie van zwart, goud en zilver en de 020 Charly’s Chocolate Factory is hoofdzakelijk bruin met een vleugje goud en koper.

Zo in de doosjes vind ik de oogschaduws er erg mooi en veelbelovend uitzien, maar aangezien ze niet bedoeld zijn om enkel ter decoratie neer te zetten moesten ze natuurlijk dringend geswatched worden!

Allereerst de 010 Black Or White Swan?!, waarbij ik erg benieuwd was welke kleur deze af zou geven met de combinatie van de drie tinten in het doosje. Helaas viel deze me bij de droge swatch qua pigmentatie wat tegen, dus had ik mijn hoop daarna een beetje op de vochtige swatch gevestigd. Die bleek inderdaad beter te zijn, de grijs/zwarte kleur werd meteen een stuk intenser en donkerder en ook zijn de glitters veel beter zichtbaar.

Dan de 020 Charly’s Chocolate Factory, die met de droge swatch al veel beter gepigmenteerd is dan de 010 Black Or White Swan?!

Deze 020 Charly’s Chocolate Factory geeft droog een hele mooie chocoladebruine kleur met een lichte glans en hier en daar een glittertje. Vochtig wordt deze nog een stuk intenser en is de kleur echt donkerbruin met een metallic-achtige glans en ook net wat meer shimmers.

Om de oogschaduws ook goed op gebruik en houdbaarheid te kunnen testen zal ik er een look mee gaan maken, die waarschijnlijk morgenmiddag online komt. Tot nu toe vind ik deze oogschaduws op zich een mooie aanwinst voor het Catrice assortiment, maar helemaal wild enthousiast ben ik er (nog) niet over.

Pluspunten
Oogschaduws komen in mooie, stevige en modern ogende doosjes
Verkrijgbaar in zes verschillende kleurcombinaties
Hebben redelijke prijs van € 3,49
020 Charly’s Chocolate Factory is goed gepigmenteerd en geeft mooie intense, bruine kleur

Minpunt
Droog geeft 010 Black Or White Swan?! niet heel veel kleur af

De Catrice Intensif’EYE Wet & Dry Shadows zijn voor € 3,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

18 reacties op “Nieuw! Catrice Intensif’EYE Wet & Dry Shadow”

Kijk! Hier zat ik nou op te wachten! Ik had ze al in de winkel gezien maar wilde eerst swatches zien en ze hadden dar geen testers. Ik vind het er goed uit zien! Desondanks twijfel of ik er één of meerdere zal kopen omdat ze naar mijn idee praktisch hetzelfde zijn als de baked eyeshadows van Essence, waar ik er best een aantal van heb en die er qua kleuren ook veel op lijken zo op het eerste gezicht. Heb jij die ook van Essence? Is het misschien een idee om die een keer te vergelijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.