Categorieën
Beauty Nagels

Mijn favoriete roze nagellakjes

Happy Valentinesday, lieve bezoek(st)ers van By Sjanty! Ik hoop dat jullie een mooie en liefdevolle dag zullen hebben, al zou het natuurlijk eigenlijk iedere dag natuurlijk zo’n dag moeten zijn en niet alleen op 14 februari. Op deze dag van de liefde heb ik mijn favoriete roze lakjes er eens bijgezocht!

Op Valentijnsdag is roze een mooi passend en veel gedragen kleurtje, maar wat mij betreft is het ook voor de overige 364 dagen van het jaar een prachtig kleurtje om je nagels mee op te leuken. Ik denk dat het grootste gedeelte van mijn nagellakcollectie uit roze bestaat en als ik er nu zo een paar van naast elkaar zet heb ik daarin aardig wat verschillende kleurtinten en finishes.

1. China Glaze Electropop collectie – Dance Baby
Dit is een lakje dat ik heel recent geswatched en ontdekt heb, het is niet echt knalroze maar heeft ook wel een vleugje paars in zich wat het een mooie vrolijke kleur maakt.

2. Kleancolor 22 Barbie Pink
Deze 22 Barbie Pink is toch echt wel een andere tint roze dan alle anderen lakjes die ik je hier laat zien, het is meer neon-achig en knált echt van je nagels af!

3. Nail Paint by Barry M – 309 Strawberry Ice Cream
Naast knallendinyourfacebarbieroze ben ik ook dol op dit soort zachtroze, romantische lakjes.

4. OPI Nicki Minaj collectie – Pink Friday
Deze Pink Friday is echt het mooiste roze kleurtje dat ik dit jaar tot nu toe ontdekt heb, afgelopen weekend heb ik mijn teennagels ermee gelakt en ik blíjf ernaar kijken!

5. Rimmel I ♥ Lasting Finish – 45 Strawberry Fizz
Een lakje met een licht fruitig geurtje, mmm! Deze 45 Strawberry Fizz heeft een heel mooi helder en intens roze kleurtje, niet heel bijzonder of nieuw maar daarom niet minder leuk!

6. W.I.C. by Herôme – Rome 76
De kleur van dit lakje is net echt met één woord te omschrijven, het is niet knal- of zachtroze maar een beetje daar tussenin. Ook de substantie en finish van dit lakje is iets anders dan de anderen, een beetje jelly.

7. Rimmel I ♥ Lasting Finish – 270 Hot Shot
De Rimmel I Lasting Finish collectie heeft twee roze lakjes, al lijken deze niet heel erg op elkaar. In tegenstelling tot de redelijk zachte 45 Strawberry Fizz is deze 270 Hot Shot knallend donkerroze met een creamy finish. Pretty!

8. Gosh 598 Bubblegum
Bubblegum
van Gosh is een heel bekende in beautyblogland en is ook al een hele tijd één van mijn favoriete roze lakjes, ik vind de kleur echt prachtig en ook heeft deze zo’n mooie creamy glans.

Q: Wat zijn jouw favoriete roze lakjes? En wat draag je vandaag met Valentijnsdag op je nagels?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

20 reacties op “Mijn favoriete roze nagellakjes”

Ik ga hier dan maar even mijn favoriete roze lakjes droppen:
-Rimmel 60 seconds 430 Coralicious (fel koraalroze)
-Essence colour&go 08 Ultimate Pink (neon-barbie roze)
-Bourjois 1 seconde T3 perle (sheer beige-roze met véél shimmer)
-Catrice Ultimate Nail Lacquer 030 Meet Me At Coral Island (rood-roze, eigenlijk meer lichtrood)

Leuke lakjes heb jij trouwens, en fijne valentijnsdag! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.