Categorieën
Beauty Make-up

Smoky Eyes met Bourjois

Bourjois weet precies hoe je verleidt met een zwoele, intense oogaanslag. De bekende smoky eye krijgt meer intensiteit doordat het Intense Smoky trio naast twee oogschaduwtinten ook een eyeliner in een bijpassende kleur biedt. De oogmake-up maak je af met een mascara die volume biedt zoals de Bourjois Volume Séduction, waar ook nog eens een leuk presentje aan vast kleeft.

Smoky1

Een verlijdelijke woeste oogopslag creëer je met de bekende smoky eye. Bourjous lanceert Intense Smoky. In het ronde doosje van het pallet bevindt zich een trio aan kleuren voor het ombre-effect. In het pallet zitten drie oogschaduwtjes, waarvan één een eyeliner is in de bijpassende kleur die de boel strak trekt. Het aanbrengen van de eyeliner kost de meeste zorg. Als deze strak is, oogt de rest ook strak. Is deze wat slordig aangebracht, dan oogt de hele oogmake-up wat slordig. De eyeliner is de donkerste kleur in het pallet en hoe verder je naar de wenkbrauw werkt, hoe lichter de kleuren die je gebruikt worden. Psst: achterop het doosje staat een gebruiksaanwijzing die je precies vertelt hoe je het juiste effect bereikt.

Smoky2
Verkrijgbaar in de kleuren Rosé Twisté met een zachtroze oogschaduw, een bruin/roze oogschaduw en een bruin/roze eyeliner. Deed ons wat denken aan de Cara Delevingne look.

Smoky3
Violet Constellé met een grijsbruine oogschaduw, een grijs indigo oogschaduw en een donker paarse eyeliner. Zoals je ziet komen de kleuren pas echt tot hun recht in aanraking met de huid. In het doosje zien ze er heel anders uit.

Smoky4
En de oogschaduw is verkrijgbaar in de kleur Paon Élégant met een pauw blauw oogschaduw, een zilveren oogschaduw en een taupe-achtige eyeliner.

Het kwastje van de eyeliner is nogal pinnig, waardoor het enigszins op je ooglid krast. Niet de aller fijnste ervaring. Tip: gebruik je eigen penseeltje voor het aanbrengen van de eyeliner.

Smoky5
Deze oogopslag maak je af met een mascara die je wimpers gekleurder en gedefinieerder maakt. De mascara Volume Séconduction kan daar goed voor gebruikt worden. Niet alleen omdat de mascara veel volume beweert te bieden. Ook omdat je er een wimperkruller bij cadeau krijgt. Een wimperkruller in de vorm van een strikje met aan één kant een soort kammetje dat je over je ooglid, op de wimperrand plaatst. Naast dat het je wimpers zou krullen, houdt het ook je oogschaduw onaangetast van mascara.

Femme Magazine’s Mariëlle probeerde de bovengenoemde producten. Ze is ontzettend enthousiast over de wimperkruller. Niet omdat het haar wimpers krult, want dat doet het volgens haar niet. Maar omdat ze na het aanbrengen van oogschaduw niet moeilijk hoeft te doen met een bankpas om haar gekleurde ooglid mee te beschermen tegen mascaraklodders. Ook de wattenstaafjes kunnen gewoon opgeborgen blijven. Het is zo’n gedoe om mascaraspetters van je ooglid af te poetsen als er oogschaduw op zit. Want een mascaraspetter op je ooglid betekent niets minder dan dat je de mascara eraf moet halen, dat een gapend gat blote huid je als een doorn in het oog aankijkt en dat je een priegelwerkje te wachten staat om de oogschaduw weer in de juiste hoeveelheid op je ooglid te krijgen. Het accessoire is dus ervaren als een godsgeschenk, maar niet waar het voor bedoeld is.

De Intense Smoky is verkrijgbaar voor € 13,49 en de Mascara Volume Séduction is verkrijgbaar voor € 13,99.

2 reacties op “Smoky Eyes met Bourjois”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.