Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel Scandaleyes Show Off mascara

Vorige week had Trekpleister weer zo’n fijne 1+1 gratis actie op alle Rimmel mascara’s en werd ik door zus(je)lief op pad gestuurd om een paar rode volume mascara’s te scoren. Helaas voor haar bleken deze populair, want er hing er nog maar eentje. Ik stond even te twijfelen of ik deze dan mee zou nemen ja of nee, maar toen viel mijn oog ineens op een mascara die ik nog niet geprobeerd had maar waar ik al wel een tijdje heel nieuwsgierig naar ben: de Scandaleyes Show Off. Voor mij was 1+1 al gauw 2 en dus nam ik én de rode Rimmel Volume en de paarse Scandaleyes mascara mee!

Mijn wimpers waren best heel blij met het zusje van de Show Off, de knaloranje Rimmel Scandaleyes, dus op zich had ik ook goede hoop voor deze paarse variant. Het bijzondere aan de Show Off mascara is dat het borsteltje een soort een balvormig uiteinde heeft en moet daarmee hét geheime wapen zijn voor wimpers met schandalig veel lengte en volume.

Hoewel ik er na het proberen van best heel wat mascara’s inmiddels wel achter ben dat de wat smallere borsteltjes voor mij beter werken, is het formaat van de beide Scandaleyes msacara’s nog prima te doen. Het voordeel van het Scandaleyes Show Off borsteltjes is dat er geen hele klonten mascara aan hangen en de kammetjes vrij ver uit elkaar staan waardoor het je wimpers mooi separeert.

Nou, dat ziet er helemaal niet verkeerd uit, toch? Ik vind de Scandaleyes Show Off mijn wimpers heel duidelijk meer volume en lengte geven én ze worden mooi gesepareerd. Ik had eerst zo mijn bedenkingen bij het ietwat vreemde ronde uiteinde van het borsteltje maar dit blijkt in de praktijk toch wel iets te doen want het zorgt dat iedere wimper, hoe klein dan ook, een mooi natuurlijk en subtiel laagje mascara krijgt.

Ik verkeerde redelijk in paniek omdat mijn geliefde Pupa Vamp! mascara op was, maar ik kan gelukkig weer rustig slapen nu ik in de Scandaleyes Show Off een waardige opvolger gevonden heb!

De Rimmel Scandaleyes Show Off mascara is voor € 11,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Hoe vind je het resultaat van deze Rimmel Scandaleyes Show Off mascara? Heb jij deze mascara al geprobeerd of ben je het van plan?

26 reacties op “Rimmel Scandaleyes Show Off mascara”

Ik heb deze mascara ook, vind hem heel fijn maar gaat wel in de loop van de dag vlekken onder mn ogen. Heel vervelend! Dit is trouwens de enige mascara waarbij ik dit heb. Iemand tips om dit te voorkomen?

Het ziet er goed uit op jouw wimpers! Eerlijk gezegd ben ik zelf niet zo heel erg kieskeurig met mascara. Met goed gebruik van een wimperkrultang en opbrengtechnieken kun je al zóveel met een goedkope (Essence, Catrice) mascara! Maar dat verschilt ook per persoon, alle wimpers zijn weer anders natuurlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.