Categorieën
Win!

Momenten waarop ik een mobiele oplader bij me had willen hebben + winactie!

I love my smartphone maar soms, sóms vervloek ik ’t ding stiekem ook een beetje. Hartstikke leuk hoor, al die apps en speeltjes die erop zitten, maar deze zorgen wel dat het ding zo’n beetje 24/7 aan de oplader moet liggen om bij te tanken. Als je daar dan in mijn geval ook nog eens een beetje chaotisch gedrag en vergeetachtigheid bij optelt wil het nog wel eens voorkomen dat je met een lege telefoon zit in situaties waarin je dat liever niet hebt…. (oja, en om te voorkomen dat jou dit overkomt mag ik 3 mobiele opladers van Duracell weggeven!)

Lege batterij part 1
Ik en het openbaar vervoer, het blijft een giller. Na een persevent dacht ik vrolijk de trein naar – ik geloof – Amsterdam Duivendrecht te nemen, stopt ‘ie na een minuut of 10 ineens bij Schiphol, het eindstation van de trein. Echt, je had mijn gezicht moeten zien: HÚH, Schiphol?! Als overmaat van ramp was ik ook nog eens moederziel alleen en helemaal van de buitenwereld afgesloten, want je raadt het al: de batterij van mijn telefoon was leger dan leeg. Kon dus het thuisfront niet inlichten dat ik íets later zou zijn en ook het raadplegen van de NS app of het internet kon ik wel vergeten. Great, wat een timing.

Lege batterij part 2
Ik zit een avondje met mijn vriendje op de bank te chillen en m’n mobiel chillt een eindje verderop op de leuning van de bank lekker met ons mee. Buiten is het een soort van Siberië met dikke vorst, mist en sneeuw en hoewel vriendlief diverse malen superlief aanbiedt me thuis te brengen, ga ik lekker gewoon zelf rijden. Of ik wel even mijn telefoon bij de hand wil houden, in het geval er iets gebeurt. Tuurlijk lieverd, ik heb ‘m in mijn jaszak. Ja never mind, want het fijne ding is LEEG. Geweldig.

Win 1 van de 3 Duracell mobiele opladers!

Omdat ik vast niet de enige ben die op de meest onhandige momenten met een lege telefoon zit ben ik heel benieuwd naar een moment waarop jij dacht: had ik nu maar zo’n superhandige mobiele oplader bij de hand! De drie leukste reacties worden beloond met een mobiele oplader van Duracell!

Na het succes van de mobiele oplader in de vertrouwde zwarte Duracell kleur, biedt Duracell nu een roze en een witte variant. Met deze gekleurde mobiele oplader biedt Duracell stijlbewuste consumenten de ideale oplossing voor één van de grootste smartphone frustraties: een lege batterij! Met deze kleurrijke, universele mobiele opladers geeft Duracell je de mogelijkheid om waar en wanneer dan ook jouw telefoon op te kunnen laden en levert het je tot drie uur extra gesprekstijd.

Deze winactie is afgelopen. De winnaressen hebben inmiddels bericht ontvangen!

109 reacties op “Momenten waarop ik een mobiele oplader bij me had willen hebben + winactie!”

Verschrikkelijk, zo’n leeg mobieltje! Laatst moest ik in Brussel zijn om een examen af te leggen voor een sollicitatie (echt zo’n examen waarvoor ik een bundel thuisgestuurd kreeg om in te studeren). Ik had enorm veel stress natuurlijk. Onderweg naar Brussel had ik muziek opgezet die op mijn mobieltje stond, maar toen ik het examencentrum in ging, speelde de muziek nog steeds via mijn oortelefoontjes. Zowel mijn oortelefoontjes als mijn mobiel zaten veilig in mijn handtas. Na het examen (waarvoor ik geslaagd was), wou ik het goede nieuws meteen SMS’en naar mijn vriend, maar – je raadt het al – mijn mobieltje had het opgegeven. Daarbovenop had mijn trein een uur vertraging, ik kon niemand wat laten weten, èn ik had geen muziek op de hele rit naar huis. Bah!

heee super zo´n winactie

nou, zo´n GREAT!! momentje heb ik net iets te vaak

gister nog (SCHAAAAAM ) ik ga naar school en het is suuuper glad! glij ik uit auwwww op mn been, ik denk weet je wat ik bel even, pak mn telefoon LEEEG handigggg

en laatst was ik met n vriendin aan t shoppen kijk ik op mn horloge, OEPSSS ik had al thuis moeten zijn 🙂 Ik, wacht ik bel wel ff dat ik wat later ben, *pakt mobiel * LEEEG baleeeeeen ik, heej am heb jij je mobiel bij je? zij nee die was leeg heb m maar thuis gelaten

HANDIGGGG

nou ja, zo´n oplader zou echt super voor mij zijn hoor je al 🙂 nu maar hopen dat ik win *hoop*

kus, Danielle ♥

dat zou een uitkomst zijn, altijd als ik gewerkt heb (smorgens op werk tel uit, smiddags even facebooken en mail checken en dan weer uit tot 18u) dan is mn batt gewoon LEEG :-/ niet handig als je nog een treinreis terug moet..zonder muziek, zonder facebook en mn blogjes 🙁

Leuke actie!

Ik heb dat dus ook heel vaak! Dezelfde voorbeelden als je zelf al aangaf, als je onderweg iemand wil bellen dat je wat later bent en dat je phone dan leeg is :-/

Ik had het afgelopen zondag nog, ik was in de winter efteling en het was ook echt winter die dag –> SNEEUW! Eind vd middag gingen we naar het mooie sprookjesbos, ik wilde wat fotos met mn mobiel maken maar die was dus LEEG!
En toen we er dus weg gingen kon ik ook niet kijken hoe druk/slecht het op de weg was…

Zou super zijn als ik de duracel oplader win! De kleur is ook helemaal mijn ding! <3

Liefs

Haha, hilarisch om te lezen! Laatst werd ik door een studievriendin uitgenodigd voor een high tea bij haar thuis vanwege haar verjaardag. Hartstikke leuk natuurlijk, maar het was wel bijna twee uur reizen vanaf mijn woonplaats. Vol goede moed vertrok ik van huis, routeplanner op m’n mobiel en de Whatsapp open om haar adres te vragen zodra ik op het station zou staan.

Ik had alleen niet gezien dat de oplader van mijn mobiel er ‘s nachts niet goed in zat. Daardoor had ik nog maar vijftig procent, maar ik had het niet door. En wat doe je wanneer je lang moet reizen met de trein en de bus? Je bekijkt de laatste nieuwtjes op Twitter, Facebook, praat wat met vriendinnen en speelt spelletjes op je smartphone. Tenminste, dat is hoe het bij mij ging bij gebrek aan beter. Ondertussen werd de batterij steeds leger en leger en had ik nog steeds niets door (tja, mijn oog valt nou eenmaal niet meteen op het batterij icoontje wanneer ik met m’n telefoon bezig ben).

Na een tijdje was het tijd om voor de laatste keer over te stappen. Ik op zoek naar de trein en vraag me af op welk spoor ik moet zijn. Ik haalde mijn mobiel uit m’n zak, tikte op het scherm en.. er gebeurde niets. Het was een zwart, leeg scherm. Mijn spiegelbeeld staarde me ongelovig aan. ‘Geen probleem,’ dacht ik nog, ik vraag het wel even aan een conducteur. Zo gezegd, zo gedaan; na een paar minuten had ik het juiste spoor gevonden en was ik bijna bij de vriendin. Tot ik uitstapte, een tram wilde nemen en me realiseerde dat ik haar adres nog niet gevraagd had. Daar stond ik dan, in een plaats waar ik nog nooit was geweest, twee uur reizen van huis, zonder enig idee waar ik naartoe moest en een lege telefoon.

Ik heb een halfuur bij de Starbucks gezeten terwijl ik me afvroeg hoe ik dit op zou gaan lossen. Nog een halfuur later had mijn vriendin blijkbaar door dat er iets mis was gegaan, want door het raam van de Starbucks heen zag ik haar aan komen fietsen. Ik ben nog nooit zo blij geweest om haar te zien volgens mij!

Liefs, Rosalinde

Nog niet zo lang geleden was er bij SlamFM een winactie. Je kon via facebook met een vriend vragen beantwoorden. Als jij deze goed had over je vriend, kon je gebeld worden en mocht je meespelen in de uitzending. Wat kon je winnen? Een cadeaukaart te besteden bij de media markt. Maar liefst 500 euro kon er op staan. Ik zag mezelf al helemaal fietsen met een nieuwe ipod. Waarom? Als ik muziek op mijn mobiel luister is hij zo leeg! En ik wou deze externe batterij kopen. Toen werd mijn vriendin gebeld.. maar dat gesprek duurde maar even omdat ze naar de tandarts moest. Toen ging mijn telefoon, ik nam aan en het was inderdaad slamfm. Net toen ze zei dat wij in de uitzending mochten komen viel mijn mobiel uit……… En omdat er zoveel mensen meedoen hebben ze waarschijnlijk twee nieuwe gekozen. ‘S avonds waren er twee meisjes in het programma… Alleen wij niet 🙁

Daar stond ik dan, in de stromende regen, met mijn auto in de berm, ergens in de kop van Noord-Holland.. Een boerderij 1.5 km bij me vandaan en 2 lege telefoons in mijn tas…
Mijn BB van werk, die hoefde ik niet op te laden, bedacht ik toen ik ’s avonds de deur achter me dicht trok op werk. Ik ben zo thuis en dan gooi ik ‘m weer in de lader. Bovendien heb ik nog ‘een streepje’ batterij op mn Iphone, en ik hoef nu niemand te bellen! No problemo.
Wrong! Halverwege de rit begint de motor van mijn auto te haperen en 5 wanhopige seconden later sta ik stil en rol ik mijn auto nog net een berm in. OK… geen paniek, ik bel Routemobiel. Het nummer ligt in me auto, dat komt helemaal goed. Goed voorbereid! Waar ik geen rekening mee had gehouden, waren de 3 wachtenden voor mij aan de lijn. Net genoeg voor mijn Iphone om zijn laatste adem uit te blazen. Daar stond ik dan, half 7 ’s avonds, in het donker, zonder mobiel, in een auto die weigerde nog langer mee te werken.
Muts op, en lopen naar die boerderij in de verte was mijn enige optie. Ik werd ’thank god’ vriendelijk ontvangen, ik mocht bellen met de huistelefoon, en binnen wachten op hulp. Wat voelde ik me sneu en eenzaam zonder mn mobiel. Mijn vriend begon ongerust te worden, hoorde ik aan de telfoon (ook hem mocht ik bellen van de aardige mevrouw en meneer).. Uiteindelijk kwam Routemobiel en ben ik thuis gebracht met de vrachtwagen! 3 uur later dan gepland. Ik ben nog nooit zo blij geweest om stopcontacten te weerzien en mijn BB en Iphone zijn die avond geen milimeter van hun opladers geweken…

Lege telefoons wat een drama altijd.
Ik heb dus een telefoon genomen met een goede fotocamera erin en altijd als we een dagje weggaan neem ik heel veel foto’s.
Helaas gebeurt het me steeds vaker (ook omdat de accu blijkbaar zwakker wordt) dat op de leukste momenten mijn telefoon dan net leeg is.
Hoop gemopper ten gevolg haha
Maar balen is het wel als net je zoon of kleinzoon iets doet wat je graag wilt bewaren 🙁
Dus tja ik heb eigenlijk heel veel momenten waarop ik had gehoopt dat ik een lader bij me had.

Groetjesss Thea

We waren op het strand Kids zaten spel te spelen op mijn mobiel mijn man ging weg moest m bellen als we opgehaald wilden worden….
Mobiel leeg
Wat moet je dan heb iemand op het strand hulpeloos aangekeken maar was toen wel heel handig geweest

Sinds kort een iphone maar ben nog altijd aan de batterij niet gewend (die zo snel leeg gaat) dus af en toe vertrek ik eens per ongeluk met een bijna lege batterij en dan krijg je natuurlijk een belangrijk smsje zoals je wel kunt denken en als je dan je gsm in de oplader wilt steken is er geen stopcontact meer dat vrij is want de hele klas heeft probleem van batterijen die snel leeggaan en nu wil ik niet meer om een stopcontact vechten maar gewoon handig deze mobiele oplader erin steken en al lachend kijken naar de gevechten en races om de stopcontacten :p dan kan ik lekker stoeven met deze geweldige must have 🙂

Ja zoeen wil ik! Wanneer is mijn telefoon leeg… Ik heb pas sinds 01-01-2013 een smartphone, maar ik heb vooral dat ik onderweg in de trein naar mijn vriend zit (een uur in de trein) dan na 30min hij leeg is omdat ik teveel spelletjes aan het doen ben… En ik dan daarna niet meer kan laten weten dat ik later ben omdat de ns weer eens vertraging heeft. 😛 Groetjess!

Een van mijn vrienden had een vriend. (Ja, hij is dus homo). Het ging in die tijd al heel slecht met de moeder van de vriend van mijn vriend. (Snap je het nog? 😉 haha

We zaten in de les en mijn vriend werd gebeld door zijn vriend. En ze hadden afgesproken dat hij alleen zou bellen als er iets erg was. In de les kon hij zijn telefoon niet oppakken en hij mocht van de leraar niet naar de WC. Zelfs niet toen hij had gezegd wat er allemaal aan de hand was (met de moeder van zijn mijn vriend). Een dik half uur later was de les klaar en hadden we een tussenuur. Mijn vriend moest natuurlijk zo snel mogelijk zijn vriend terugbellen maar je kunt het al raden…. zijn telefoon was leeg. Wij meteen met z’n alle aanbieden om met onze telefoon te bellen maar hij wist het nummer niet uit zijn hoofd (Ik ken altijd het nummer van mijn vriend uit mijn hoofd maar dat terzijde). Dat was echt een heel groot baal moment, dat nu net op dát moment de batterij van zijn telefoon leeg was.

Een vriendin van mij had dezelfde telefoon (Ik geloof dat het een samsung galaxy was) en kwam toen op het ideale plan om haar batterij uit de telefoon te halen en die in de telefoon van mijn vriend te doen zodat hij het nummer kon opzoeken. Perfect idee op dat moment. Helaas kreeg hij wel het slecht bericht dat de moeder van zijn vriend weer in het ziekenhuis lag en het niet goed met haar ging.

Ik neem het de leraar nog steeds kwalijk dat hij niet even naar de WC mocht eerlijk gezegd want het was echt belangrijk. Gelukkig mocht hij daarna wel meteen naar zijn vriend toe.

Poeh heel lang verhaal en dus ook niet echt een situatie waarin ik mijn mobiel heel hard nodig had maar dit schoot mij te binnen toen ik er even over dacht.
Zelf heb ik een hopeloze batterij in mijn telefoon die niet lang meegaat. Ik moet hem elke dag opladen en dan moet ik er al niet veel op gedaan hebben. Vooral tijdens lange treinreizen zou ik zo een mobiel oplader goed kunnen gebruiken.

Liefs Esmée

Oh god ik herken het! Zo vervelend, en inderdaad love the smartphone, zonder zou ik niet meer kunnen hihi ;3
Het moment dat ik donders baalde: Samen met mijn vriendinnen stond ik bij het Serious Request eindfeest. Helemaal vooraan, ik ga dus filmen en foto’s maken en op het moment dat Caro Emerald, mijn favoriete nederlandse zangeers, het podium op komt en ik wil gaan filmen…. valt mijn mobiel uit! FEEST… grrr.. maar gelukkig hebben mijn vriendinnen nog iets kunnen filmen voor mij hihi (: maar toch baalde ik dat ik zelf niets meer kon die avond
xx

Met een smartphone raak je altijd al gauw powerloos! Ik doe dus graag mee om mijn phone’s power te boosten, daardoor krijg ik ook weer power van!!

Ik heb dat ook op zo vreselijke momenten. Ik woon dus in België en laatst ging ik s’avonds naar een clinic over trailerladen in Nederland, toch een stukje rijden en altijd spannend even naar een ander land.
Onderweg begint er plots een lichtje te branden op mijn dashboard, ik al in paniek…. schrik dat ik er niet zou geraken, maarja ik zou altijd touring kunnen bellen. Nu ben ik tot daar geraakt, kom ik daar wil ik mijn moeder smsen, batterij leeg ! De hele terugrit heb ik echt met de floepers gezeten dat mijn auto stil zou vallen langs de snelweg en ik niemand zou kunnen bereiken, VRESELIJK gewoon ! dus nu zorg ik echt altijd dat hij opgeladen is voor ik wegga want zoiets zou ik echt niet opnieuw willen meemaken. (Ik ben gelukkig wel thuisgeraakt en de volgende dag naar de garage geweest, gewoon wat losse kabeltjes die dan een storing aangaven >.<)

Ik ben vrijwilliger bij het rode kruis dan moet je wel eens naar evenementen toe. Er was een man met hardklachten en ik en mijn collega renden er naar toe 🙂 alleen vergaten de portofoon mee te nemen het duurden allemaal best lang dus werd gebeld ik na 2 woorden iets gezegd te hebben viel mijn telefoon uit je snapt het al batterij leeg oeps. Dus hun wisten nog niet wat er aan de hand was en waarom het zo lang duurde. En daarna hele dag met lege telefoon rond gelopen heb die van me moeder maar geleend als wij weggingen ronden lopen over het terrein voor geval er ambulance gebeld moest worden of iets. wat was dit ding hierbij onwijs handig geweest. Ik zou hem dan echt elke keer meenemen ook naar school want vind toch wel zo’n veilig gevoel als ik terug van huis fiets met een volle batterij in de telefoon 🙂

Daar stond ik dan, in Barcelona, midden op het plein bij de grote fonteinen mét een lege telefoon ém een moeder die spoorloos verdwenen was nadat ik even wat langer was blijven staan kijken bij een standbeeld. Mijn eerste reactie was: paniek. Het kind in mij kreeg de neiging om te gaan stampen en heel hard om mijn mama te roepen terwijl de tranen me over de wangen zouden stromen. Want wat moet je anders? Telefoon leeg, niemand in de buurt die mijn taal sprak en in een stad waar ik de weg niet weet. Vreselijk! Uiteindelijk heeft mijn moeder me, een half uur later, gelukkig weer gevonden op een bankje op de laatste plek waar we elkaar voor het laatst zagen. Ik hoop dit NOOIT meer mee te maken. Krijg er nu nog de kriebels van..

ik heb geen interessant verhaal te vertellen. Het enige wat ik weet is dat ik zo’n accu goed zou kunnen gebruiken omdat ik veel onderweg ben en mijn telefoon altijd leeg is. Soms wil ik een foto maken en dan is hij bijvoorbeeld net leeg. Zo jammer.

Leuke winactie!

Nou ik zit nu in mijn examenjaar, en ik heb mijn fietsje dus al 4 jaar lang en 2e hands gekocht, en hij is door weer en wind geweest. Dat fietsje is dus niet zo veel meer waard. En wat daarvan komt zijn slappe banden, en wat moet je dan als je lonely in the middle of nowhere zit met een lege mobiel. Nou op zo’n moment heb ik graag zo’n oplader hoor! En zeker nu het al 2 keer gebeurt is in een jaar.

xx’

Hooi,

ohhh wat handig zo’n oplader, mijn mobiel is echt vaak leeg op momenten dat je net iemand moet bellen of moet kijken hoelaat de bus gaat.
Bijvoorbeeld ik moest een keer werken en wist niet hoelaat de bus ging dus of ik even iets eerder weg moest, dus ik dacht ik kijk op mn mobiel ja hoor hij was leeg, fijn weer.
x

Oooh ik had een keer dat ik ’s ochtends op een zaterdagochtend in de kou buiten stond voor de supermarkt waar ik moest werken. Het was 5 voor half 7, ik was dus al een beetje aan de late kant. Omdat er niemand in de kantine zat om de buitendeur open te maken (van buitenaf kan ik hem niet open maken) moet je altijd even bellen op de telefoon zodat iemand in de winkel weet dat er iemand bij de deur buiten staat. Ik wilde dus bellen, maar mijn mobiel was LEEG. Ik kon ook niet voor de ramen gaan staan zwaaien enz want dat hoort en ziet natuurlijk niemand. Stond ik daar bijna een halfuur in de kou toen eindelijk iemand de kantine inliep en mij buiten zag staan…

Ik doe graag mee !
Dinsdag heeft mn auto het begeven in the middle of nowhere :/
Ik heb heel het stuk moeten lopen om thuis te komen, want ja hoor mijn batterij was leeg!!!! Vreselijk, dus ja ik doe heeeel graag mee om dit soort dingen te voorkomen haha:)

Dat moment waarop je net een date hebt gehad en je naar huis aan het fietsen bent. Eerst wou ik mijn beste vriendin kapotgraag bellen en ten tweede wou ik ‘m een subtiel smsje sturen dat ik het erg leuk vond. Maar nee hoor, is dat kreng weer leeg.

Dat soort gevallen heb ik maandelijks ! Hihi. Ik had ong 1,5 maand wel een blunder. Na een lange dag lopen klieren met me telefoon op school ging ik gelijk door naar de dansschool om een hiphop les te geven aan kindjes van 7+ jaar. Ik kwam daar en toen ik op me telefoon keek zag ik dat mijn batterij nog maar 5% was ! Aaaaah noo daar moest ik me muziek op afspelen. Dus ik heb mijn internet (3G vriendelijk bedankt jij vuile batterij killer!) in de hoop dat ik de les nog kon normaal kon afmaken. Toen de les begon was mijn batterij nog maar 4%. Ik had het zweet op me voorhoofd staan. Vreselijk ! Guess what halve wegen de les BOEM telefoon uit, muziek weg. En dan sta je voor een groep 7 jarigen die willen dansen op muziek maar die heb je niet.
Ik heb mezelf er uit kunnen redden door de mobiel van een dansgenootje te lenen en daar het liedje op YouTube opgezocht te hebben maar het is zeker weten een situatie waar ik niet meer in wil zitten. Wat moesten die ouders wel niet denken !

Nou, dan heb ik ook nog wel een leuke: een lege telefoon terwijl je ’s avonds in Amsterdam staat, er ineens geen trein meer blijkt te rijden naar Groningen door een storing.. HELP!

Gelukkig bleek de storing net op tijd voor de laatste trein verholpen te zijn. Maar pff. Dat is wel even zweten hoor, als meisje van het platteland op een donker Amsterdam Centraal en een lege telefoon!

Op 21 februari is het de verjaardag van men lief vrouwtje en ik geef dit als reden op om haar te verrassen mocht ik deze prijs winnen en aan haar kunnen geven voor haar verjaardag.

Echt vreselijk als mijn mobieltje uitvalt, net op de momenten waar het nodig is!

Het vervelendste moment was denk ik wel dat ik na drie weken vakantie weer terug naar Nederland ging, met het vliegtuig. Ik was zo koppig geweest om mijn telefoon niet uit te zetten maar op de vliegtuigstand, omdat ik nog wat muziek wilde luisteren (Ik weet achteraf dat je dit beter ook niet kan doen, maar oke). Gaan we zo landen, zie ik dat ik nog 20% heb. Ik denk: maakt niet uit, ik bewaar 10% want in de auto naar huis slaap ik toch en thuis laad ik meteen m’n mobiel op. Klaar.

Niet dus. Sta ik te wachten op de koffers, word ik gebeld en zie ik dat het mijn beste vriendin is, waarvan ik weet dat zij ook pas twee dagen terug is van vakantie. Ik kon haar gewoon niet wegdrukken en nam op. Ik zei nog: ‘Hey, even een kort gesprek want m’n mobiel is bijna leeg’. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik mijn vriendin 3 weken niet heb gezien na de vakantie bel ik toch wel wat langer, haha 😀 Zegt ze net, echt waar: ‘Je raad nooit wie ik tegenkwam in spanje!’ Ik kan nog net vragen ‘Wie?’ en de telefoon valt uit…. Het was dan wel geen dringend geval, maar ik had op dat moment toch wel héél graag willen weten wie dat was, haha.

Hoop dat ik nooit meer zoiets meemaak, want misschien was er écht iets ernstigs. Niet zo leuk. Dus deze zou ik heel graag willen hebben ;D

Ik blijf heel vaak bij m’n vriend slapen. Soms ook onverwachts. Zelf heeft hij echt zo’n bejaardentelefoon dus zijn oplader past niet in mijn Samsung. Echt vreselijk haha. Dan heb ik nog superweinig batterij en zet ik de hele tijd m’n telefoon uit als ik hem niet gebruik voor ’t geval dat ik hem echt nodig heb. Anders loopt ie echt zo snel leeg! Daarom lijkt het me wel superhandig om er altijd zo eentje in me tas te hebben. ’t Is nog een mooi kleurtje ook haha!

Heey, ik herken het probleem! Het overkwam mij ook is, maar dan nog zou je denken niet zo erg.. maar ik vond van wel..
Nou ik was afspreken met mijn vriendin en ik dacht te hebben gezegd hoelaat ik thuis kwam.. bleek dat ik dat niet gedaan had (mijn ouders zijn heel snel bezorgd) en ik zou eigenlijk om half 8 thuis zijn.. dus vertrok al wat eerder.. Onderweg naar huis (fietsen) wilde ik dus muziek luisteren, bleek dus mijn telefoon LEEG te zijn! Oké ik dacht.. maakt niet uit ik ben straks thuis.. Maar wat gebeurde er een paar minuutjes later.. Ik glee helemaal weg met mijn fiets.. ik maakte soort van slide.. (er lag soort van ijs laagje dooor de sneeuw) en lag daar op de grond.. open knie.. reed geen auto voorbij en mobiel leeg, ouders wisten dus niet waar ik was/bleef.. Had ik daar dus een half uur gelegen op de grond, omdat het zoveel pijn deed overall.. Daarna heb ik toch maar weer geprobeerd op te staan en verder te fietsen en ik deed er echt super lang over met heel veel pijn..

Daarom wil ik deze mobiele oplader zooo graag winnen! Want zulke situaties gebeuren heeeeel veeeeeel bij mij! Dit zou echt mijn redding zijn 🙂 haha, alvast bedankt voor deze winactie.. hopen dat ik win, maar gun het de anderen natuurlijk ook heel erg! xx

HHmm… ja leuk is mijn verhaal niet zo! Weet niet of je het mee hebt gekregen via Kassa misschien, maar ben opgelicht door DynaFix, telefoonreparatie bedrijf. Kon fluiten naar mijn net 3 maand oude, mooie Blackberry. Anders 350 euro betalen, heb ik niet. Nu een flutje van een telefoon die om de haverklap leeg is en ik moet nog drie kwart jaar met dit ding. Geen leuk verhaal maar kan ‘m goed gebruiken!

heel leuke oplader zou hier goed van pas komen mijn gsm is na één uur is hij steeds plat dus zou een oplader zou goed van pas komen

Ik heb sinds vanmiddag mijn 1ste abbonement en een mooie iphone waarmee ik er van geniet om lekker op de bank nu op bloglovin te kijken. Helaas raad je het al, nu ik mn eerste reactie via deze telefoon op joun site mijn batterijtje nu al bijna leeg is??! Dag betekent dat er een nieuw tijdperk is aangebroken voor mij, een fantastische telefoon die wat elkd dag opgeladen moet worden. Dus dit zal top zijn! Nieuwe telefoon met de meest handigste en modd bewust roze gadget! Groetjes!

Pff, vertel mij wat.. ik heb ook eens zoiets ergs meegeaakt. Als ik dan zo’n ding was was het echt geweldig geweest. Ik wist niet dat ze bestonden! Het ging dus zo:

Ik was op kamp met een paar vriendinnen en we hadden een dropping, hartstikke leuk natuurlijk. Gelukkig hoefde we onze mobiel niet in te leveren en konden we op maps kijken. Op een gegeven moment gingen een vriendin en ik even kijken of er ergens een weggetje was maar die was er niet. En de rest van de groep was doorgelopen, we hadden geen zaklamp bij ons en mijn mobiel was natuurlijk (zoals altijd) leeg. Hierdoor waren we pas 2 uur later thuis omdat we keihard hebben lopen bellen. Ik was best wel bang en dit was echt een oplossing geweest. Gelukkig zijn we wel thuis gekomen en hebben we erom gelachen. Hihi 😀

Ik zal het je nog veel beter vertellen… Mijn vriend en ik gingen een dagje weg en ook wij baalde ervan dat onze iphone zo snel leeg was. We hebben hem halverwege de dag maar uitgezet maar nog was hij uit voordat we thuis waren.

Dus mijn vriend besloot zo,n mobiele oplader voor ons te bestellen. Helemaal blij ik, want ik ging een dagje weg met mijn vriendin. Nah mijn telefoon was toen bijna leeg dus ik dat ding aan de mobiele lader had hij toch geen zin om aan te gaan. Stom ding hij deed zijn werk gewoon niet.

Thuis aangekomen, en jahoor hij doet het wel. Nu hopen dat hij de volgende keer als ik een dag weg gaat het wel doet.

Wouw, die dingen zijn zo handig hè! Als ik lang met de trein moet en weer eens zonder batterij zit.. Ik heb geen mobiel van ‘superkwaliteit’, dus jammer genoeg gaat de batterij snel leeg. Helemaal, omdat ik zo veel muziek luister als ik onderweg ben met de trein/bus. En ik vaak genoeg mee maak dat hij dan al leeg is 🙁 Ik kom ze overal tegen, maar zelf heb ik er nog geen. Zou super tof zijn, mocht ik zoiets winnen. Wat een lange verhalen lees ik hier allemaal joh, haha. Maar ik heb geen idee wat ik allemaal zou moeten vertellen, behalve dat ik er heel enthousiast over ben en dit dolgraag zou willen winnen. Zelfs de kleur is helemaal geweldig, ROZE! yey.

Groetjes Isabella.

Ik had mijn fototoestel mee naar het concert van Shakira, whohoe en ja hoor kwam er in Ahoy achter dat ik de accu niet had opgeladen dus kon welgeteld 1 foto maken…niet getreurd dacht ik want met mijn telefoon moet het ook lukken arggghhhh niet dus, leeg, snik! Jammer, gemiste kans en had dus toen wel heel graag deze oplader bij de hand gehad.

Ik was van de zomer bij Sephora Amstelveen. Mega mega afprijzingen,…bakken vol met mono’s van Urban Decay en Too Facec. Wow, bofkont,..Half Baked daar wilde ik een mono van, You are mine, hup in mijn mandje. MUFE make up. Hup in mijn mandje,…10 items en waaat,…24/7 pencils van Urban Decay, waat jij ook mee in mijn mandje! oké 11 items,….loop blij naar de kassa. Geen saldo, ik schaamde mij dood. Eureka, ik heb een oplossing,..Dussss,….even geld van mijn bonusrenterekening naar mijn lopende rekening overmaken,..piece of cake toch!! JAAAH, had ik gedacht…..Batterij op meeeeeh. Geen mono’s geen make up, geen Sephora tasje,…..weer terug met de trein naar het Zuiden,…en chagerijnig dat ik was. Ik ben maar in een Stilte coupe zitten. Ik wilde beauty,..had het in mijn handen en het ontglipte mij. Dus vandaar,……laat dit mij please please niet meer overkomen. Beautylovers weten vast wat ik bedoel,….!

Als de auto niet wil starten door de kou en je naar huis wilt bellen om ander vervoer te regelen.. mobiel leeg.. fijn!

Super winactie!

Ik kan heel wat grappige, leuke momenten verzinnen waarop ik een oplader nodig zou kunnen hebben.. Maar dan zou ik liegen!

Ik ben iemand die zó gestructureerd en gecontroleerd leeft dat mijn mobiel op momenten dattie het MOET doen, altijd nog wel wat batterij over heeft. En alsie bijna leeg is, dan zet ik hem even op vliegtuigstand, dat scheelt me weer een paar uur 😉

Oooh dit probleem ken ik.. Met een lege batterij zitten.
3 weken geleden ging ik een avondje stappen met een vriendin, ik zou in eerste instantie bij haar blijven slapen en daar had mijn moeder dus al rekening mee gehouden. Last minute besloot ik toch maar thuis te blijven slapen en stond ik dus om 5 uur voor de deur. Maaaar.. Mijn moeder lag al te slapen EN had de deuren op de knip gedaan. Ze heeft altijd haar mobiel op luid naast haar bed maar mijn batterij was dus leeg. Na een uur lang aangebeld te hebben en met steentjes tegen de ruit aan hebben gegooid werd ze ein-de-lijk wakker. Toen ze de deur open deed was het eerste dat ze zei: “Waarom heb je dan niet gebeld!?”

Tja een typisch baal momentje. Maar de dag erna konden we er wel om lachen haha

Gewoon: een veeeeel te lange schooldag, ’s avonds een gezellig avondje uit met vriendinnen. Toen hield hij er al mee op. 🙁 Op dat moment gingen we nog eten en naar de bios, terwijl ik ook nog terug moest met de trein. Vriendinnen wonen ver weg dus zo’n oplader is ideaal!!! 🙂

Mijn mobieltje is mijn link met de buitenwereld, meer ook niet… ’t valt dus meer dan eens voor dat ik een belletje wil doen of een berichtje sturen en… is dat ding toch wel plat zeker… een mobiele lader zou een roze pil zijn voor mijn zenuwen!

DRAMA! Ik moest een tijd geleden in Bergen aan Zee zijn, dat is vanaf Arnhem een behoorlijk endje kachelen. Aangezien ik geen hippe tom tom in de auto heb gebruik ik de kaart op mijn iphone. Maarja dat vreet energie van heb ik jouw daar. Mijn batt was leeg bij aankomst, maar ’s avonds laat moest ik nog de weg terug zien vinden … zonder kaart op mijn telefoon of zonder dat iemand in nood kan bellen. Dat was duidelijk een moment dat ik een extra batt nodig had!

Paint it Pink, black is zoooo 2013.
Daarom zou ik graag in het roze gezien willen worden, voonamelijk als mijn telefoon het nodig heeft!
Ik kan deze oplader in ieder geval dondersgoed goed gebruiken!
Ik vergeet (dom genoeg) altijd mijn telefoon op te laden voordat ik wegga, en dat kan wel eens problemen op leveren tijdens festivals dat je iedereen maar dan ook iedereen kwijt bent en je niemand kunt bellen, aaah frustratie je snapt hem wel!
Maar daarom zou k dol dol graag willen winnen, en hopelijk kan deze geweldige uitvinden deze domme meid toch nog helpen!

Heel herkenbaar dit.
Het moment dat ik graag zo’n mobiele oplader had willen hebben was toen ik mijn hele reis van Utrecht naar Rotterdam had zitten whatsappen met mijn crush en bleek dat bij aankomst in Rotterdam (om een uur of 9 ’s morgens) mijn batterij al leeg was! Erg balen.. Tot overmaat van ramp was het ook nog eens ontzettend slecht weer en dus maar afwachten of ’s avonds de treinen nog wel zouden rijden (en mochten die niet rijden dan is een telefoon toch wel handig..)

Oooooh dit zou mijn leven zoveel makkelijker maken haha! Een moment waarin ik die oplader echt nodig had? Mag het er echt maar 1 zijn, want ik heb er duizenden haha!

Je kunt je vast nog wel herinneren toen een paar jaar geleden het drama gebeurde op Pukkelpop, noodweer sloeg toe en het festival werd afgelast vanwegen gewonden, doden etc.

Nou, afgelopen jaar was ik op Graspop, ook in Belgie, en guess what? Er was noodweer voorspeld! Daar zit je dan, in je tentje, te luisteren naar de regen. Mijn telefoon trekt het normaal met geluk een dag zonder op te laden, maar echt geen 4 dagen! Dus hij stond de hele tijd uit. Ik wilde mijn ouders laten weten dat we aangekomen waren dus hij moest echt even aan!

Toen kwamen de zorgzame berichtjes ‘let goed op jezelf’ ‘Doe voorzichtig’ ‘Ga ergens zitten waar het veilig is’ en zo ging het maar door.. Na wat heen en weer gestuurd te hebben om mijn familie een beetje gerust te stellen ging de telefoon weer uit, het was tenslotte pas de eerste dag en een streepje was al op.

De volgende ochtend was het noodweer voorbij, geen gewonden en iedereen leefde nog. Gelukkig. Ik besloot mijn telefoon weer aan te zetten om iedereen te laten weten dat het goed ging. *bliep* *bliep* *bliep* de smsjes bleven binnenstromen! Ze maakten zich allemaal zorgen omdat ik niet reageerde!

Op dat moment wilde ik die oplader dus wel hebben 😉

Ooooh ik kan dit ding zo goed gebruiken!
Toen ik ben gaan studeren ben ik op kamers gegaan in de stad waar ik studeer.
De stad kende ik nog niet zo goed, ik kwam er wel eens om te shoppen maar voor de rest niet.
De eerste avond dat ik het voor het eerst in m’n nieuwe kamer zou slapen had ik een feestje aan de andere kant van de stad.
Geen probleem, samen met de navigatie op m’n telefoon moest dat lukken. Omdat ik zo met de navigatie op m’n telefoon bezig was keek ik meer op m’n telefoon dan naar de omgeving..
Je raadt het al, na een paar wijntjes en het feestje dat afgelopen was, moest ik weer op de fiets terug.
Mensen boden me nog aan om met me mee te fietsen, maar hé ik was er de heenweg ook zelf gekomen, dus dit moest me wel lukken!
Je raadt het al, halverwege viel mijn telefoon uit, helemaal leeg.
Daar stond ik dan, midden in een stad die ik niet zo heel goed kende met een lege telefoon.
Paniek brak me uit, ik had geen idee waar ik weg was gekomen en zag tot overmaat van ramp niks bekends. Ik ben toen maar een kant op gefietst, maar hoe verder ik fietste hoe meer ik het idee had dat ik niet goed zat. Maar weer een andere afslag, op en duur was ik echt helemaal verdwaald. Ik wist het echt niet meer. Ik stond op het punt om echt te gaan huilen, maar zag toen twee mensen die op weg naar huis waren.
Ze kenden de stad op hun duimpje, dus binnen no time zat ik weer op de goede route en bracht de eerste nacht van m’n studentenleven tóch nog door in m’n kamer haha!
Maar dit wil ik echt nooooooit meer meemaken.

xx

Ik was met mijn ouders en vriend op vakantie in Parijs.mijn vriend was moe en ging dus terug naar het hotel. Ik ging met mijn ouders shoppen. Op een gegeven moment was ik mijn ouders kwijt, midden in Parijs! En ook al ben ik 23 het was geen pretje. Aangezien mijn ouders ging mobiel mee hadden besloot ik mijn vriend te bellen om ‘raad’ te vragen aangezien ik geen idee had wat ik het beste kon doen. Ik pakte mijn mobiel en had nog en ietsiepietsie beetje batterij. Zodra ik het nummer koos, viel mijn mobiel uit. Daar stond ik dan, midden in Parijs en ik had geen idee wat ik moest doen. Wat had ik op dat moment graag een mobiele oplader gehad… Liefs anouschka

k zat er een tijdje terug over te denken om er zo 1 te kopen, maar ik moet sparen omdat we gaan verhuizen dus dacht daar wacht ik nog wel even mee tot na de verhuizing, dus dit is mijn kans!

Ik ga altijd naar mijn vriend met de trein (dit is een uur reizen ongeveer, met dit weer 2 uur :P) en naar mijn ouders terug met de trein, normaal gesproken bel ik dus altijd mijn ouders als ik in trein richting huis zit/er bijna ben zo dat ze me kunnen ophalen op late tijdstippen. Maar dan kan ik mijn mobiel niet gebruiken voor spelletjes/muziek in de trein, en dat is nogal vervelend als je je een uur moet vervelen!

Dus zo’n batterij zou de ideale oplossing voor me zijn! 😀

Zoals je je misschien nog wel kunt herinneren had YSL ergens vorige week een twitter actie. Als je een leuke quote zou tweeten met #YSLmanifesto erachter, kon je een parfum van hun winnen.

Normaal doe ik niet vaak mee aan twitter acties. Vooral omdat ik sowieso geen actieve twitteraar was. Maar ik besloot toch eens mee te doen. Vooral omdat ik meiden ken die er makkelijk en snel een gewonnen hadden!

Na 20 quotes was ik inspiratieloos en besloot ik om maar random dingen om de seconde te tweeten. Je raadt het al. Telefoon leeg terwijl ik in de bus zat.

Eenmaal thuis stak ik hem in de lader en kreeg ik een berichtje. ‘He Renée, wat jammer! Als je nu 30 seconden langer was doorgegaan had je gewonnen!’.

Juist ja, super bedankt voor het in de steek laten batterij ..

Ahum, ik schaam me bijna dood omdat ik dit plaats, maar oké, zo’n mobiele oplader is wel enorm handig..
Zo had ik hem ook kunnen gebruiken toen ik naar school aan het fietsen was, met freaking 20 graden onder nul ofzo. Ik was net op de helft van de rit, en m’n tenen, vingers en neus schreeuwden zo’n beetje: STOP ME IN EEN AUTO, IK BEVRIES, ALARM, BEL 112. NU. NU. NU. NUUU!
Ik gehoorzaam natuurlijk altijd aan mijn lijf (behalve als het zegt dat ik te veel chocola aan het eten ben :3) dus ik belde m’n moeder om me op te halen. Oke, dat dácht ik.. eigenlijk belde ik helemaal niemand omdat ik door m’n handschoenen het knopje niet goed had ingedrukt.. ahum. Ik dus, met tegenzin, m’n handschoen uitdoen (ik was ondertussen bijna een standbeeld uit Madam Tussauds) en m’n moeder bellen. Maar toen, TOEN ik m’n mobiel net aan m’n oor had, PIEP PIEP PIEP, man het had net zo goed dat lied van Pulcino Pino ofzo kunnen zijn. Mensen kinderen, maar goed, m’n mobiel was dus leeg.. en dan sta je daar, als een diepvriessupplement langs de weg..
Uiteindelijk ben ik bijna schuivend door de sneeuw op school gekomen, waar ik te horen kreeg dat mensen niet op school konden komen omdat de auto niet wilde starten. U kidding me? Ö
Toen heb ik maar op school gebeld, en nog net niet GEEÏST dat iemand me op kwam halen.
I was mad..

Dit was mijn geen-telefoon-tot-mijn-beschikking-avontuur..

Toen de batterij van mijn telefoon leeg was en ik mijn oplader nergens kon vinden, heb het hele huis afgezocht (3x), mijn zoontje van 4 ervan beschuldigt dat hij hem had verstopt en toen bleek mijn partner hem uitgeleend te hebben aan iemand….

Hahaha, geniaal die momenten! Je telefoon die mee chillt, buiten Siberië, hoe kom je erop haha. <3 Ik doe niet mee, ik kan vast niks leukers bedenken dan de dames hier, maar toch heel leuk artikel, wilde ik ff zeggen! 😀

Wauw, wat handig! Ik had hier al over gehoord, echt fantastisch gewoon! Zelf heb ik er ook erg veel last van hoor.

Ik heb alleen maar lange dagen (08.30 t/m 17:00 elke dag en soms meteen door na werk op koopavond! en wanneer ik dan eindelijk in de bus naar huis zit, MOET ik muziek luisteren, en meestal kan dat even en valt hij uit. Gewoon omdat ik hem de hele dag gebruik heb.

Ik zou hem in ieder geval heel goed kunnen gebruiken 🙂

Hugs & kisses,
Maureen

Die van mij is vrij kort, anywayssss. Ik werd eens gebeld door iemand en het begon met “GEFELICITEEERD” en toen stopte mijn telefoon ermee, batterij leeg. Ik in paniek, WAAR GING DIT OM?! Nergens die oplader te bekenen. Ik snapte niet waarom waarom dat gezegd werd, ik was niet eens jarig of iets dergelijks. 20 minuten later eindelijk de oplader gevonden.

Naja wat bleek, had ik een tas gewonnen wahah bij één of andere zaak. Toen was ik echt super blij haha

Er was eens een dag waarop dit meisje een nieuwe telefoon had gekocht. Superblij was zij hiermee. En toen was er de volgende dag, de dag waarop dit meisje een feest in Amsterdam had. Maar omdat zij net een nieuwe telefoon had, was ze tijdens dit feestje de hele tijd aan het spelen, apps aan het downloaden etc. etc. Toen het feestje afgelopen was, werd het meisje naar het Centraal station gebracht door haar vriendin. In de auto ging haar nieuwe telefoon niet meer aan; de batterij was leeg. Gelukkig waren ze bijna op het Centraal station en kon het meisje snel naar huis. Ze wenste haar vriendin een goede nachtrust en liep richting de bus. Maar toen ging het mis. Het meisje moest eigenlijk onder het station door, maar midden in de nacht was deze afgesloten, dus moest zij omlopen. Langs zwervers, langs junkies, in het donker.. Het meisje voelde zich niet veilig, zeker niet zonder telefoon. Gelukkig waren er een paar vriendelijke jongens die met haar meeliepen. Toen zij bij de bushalte aankwam, bleek dat de bussen niet meer vanaf daar reden. Paniek alom! Een taxi zou 150 euro gaan kosten. Nog meer paniek. Het meisje had namelijk geen 150 euro bij zich. Bellen ging niet, pinnen ging niet en vooral de bus ging niet. Het meisje besloot om dezelfde donkere route terug te lopen, -lees: rennen- naar de voorkant van het centraal station. Zij vroeg aan diverse mensen of zij misschien even mocht bellen zodat iemand haar zou kunnen komen ophalen, maar de mensen waren niet in zo`n goede bui en zeiden allemaal nee. Het meisje werd heel verdrietig en wenste dat zij geen nieuwe telefoon had gekocht! Maar nu is daar de oplossing.. een mobiele oplader van duracell! Dit overkomt mij dus echt nooit meer hè! En ja, uiteindelijk ben ik wel thuisgekomen, na ongeveer 50 mensen te hebben gevraagd of ik even mocht bellen was daar eindelijk mijn verlossende engel!

Wooww wat super handig zeg.
Op dit moment lig ik in scheiding en moet ik veel dingen regelen… Dus ja.. ik sleep mn lader wel overal mee naar toe maar niet overal een stopcontact natuurlijk.
Tevens heb ik heel veel steun aan een goede vriend…. met die lader heb ik hem altijd binnen handbereik.. zou fantastisch zijn.

Heb al eens een mobiele oplader gekocht maar helaas was die na 2 keer gebruik al kapot…. Herkansing dus!!

Wat super om te lezen!

Ik had vrijdag mijn mobiel echt nodig, want ik had ballroom en mijn moeder ging rijden.
Maar ze was naar mijn tante gegaan omdat het onnodig is om weer helemaal naar huis te rijden.
We waren om half 11 klaar en gingen naar buiten, maar konden mijn moeder maar niet vinden.
Na een half uur te hebben gewacht in de kou, want we hadden geen jassen mee.
Kwam mijn moeder eraan..
Stond ze op een andere parkeerplaats!
Dus een duracel oplader is voor mij wel erg handig! Aangezien ik dit vaker heb!

Liefs, Marissa

De nacht dat mijn vader met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis. Dat was pure horror. Gelukkig is’t allemaal goed gekomen, maar ik probeer dus wel altijd mijn foon opgeladen te hebben. Met dit roze apparaatje erbij hoeft dat niet meer, superhandig!

Ik zou de Duracell mobiele oplader aan mijn vriendje geven.
Hij is zoóó een foon-junkie.. echt vergroeid met dat apparaat.
We wonen een eind van elkaar vandaan. En hóeveel boten (echt!), treinen en bussen we al niet gemist hebben wanneer we het plan hadden een dagje of weekendje weg te gaan, en elkaar op plaats van bestemming te ontmoeten…
Dan raakte onderweg zijn batterij leeg en verloren we daardoor iéder contact. Waardoor het volledig in de soep liep. (Hmm.. ik bedenk me zo dat dat ook te wijten is aan zijn planning skillz). Nou ja, *hihi* Het zou zeker helpen!
En het zou een origineel Valentijnscadeautje zijn! 🙂

Ik zou de oplader aan mijn vriendin geven want ze is heel vaak onbereikbaar omdat de batterij weer eens plat is. Ze doet er dan ook heel veel mee. Dus ik zou haar echt een plezier doen met deze oplader en dan ben ik ook blij omdat ze dan altijd te bereiken is.

Ghostbusters: in mijn vrije dagen ga ik graag op zoek naar onverklaarbare activiteiten/fenomenen in oude huizen of kastelen enkele weken geleden trok ik er alleen op uit naar zo’n leegstaand kasteel dat in renovatie staat ik installeer mijn meettoestellen en doe alle lichten uit ik wacht en wacht en val in slaap plots hoor ik een luide knal, mijn meetapparatuur slaat tilt LAP! een spook ik ren gang na gang door en sta plots oog in oog met een verschrikkelijke lelijke griezel ik neem vlug mijn smartphone om een foto als bewijsmateriaal te nemen en wat blijkt mijn batterij is leeg DAMN! had ik maar zo’n superhandige mobiele lader van Duracell

Ik ben vorige week afgestudeerd en natuurlijk postte ik dat gelijk op facebook. Met als gevolg dat er continu felicitaties op mn telefoon binnenstroomden. Echt super leuk, maar wat minder voor mn batterij. Heb mn telefoon uit moeten zetten om batterij te sparen tot ik thuis zou zijn, maar het liefst had ik natuurlijk op al die berichtjes willen reageren 🙁 En toen ik thuis kwam en mn telefoon weer aan kon zetten, liep mn hele mobiel vast van de bom aan berichten die in een keer binnenkwam XD

Ter voorbereiding voor een sollicitatiegesprek zijn er altijd wat acties die moeten worden voorbereid. Telefoonnummer locatie noteren en invoeren; route printen via routeplanner; site goed bekijken; op tijd kleding uitzoeken; treintijden opzoeken enzovoort. En ja, telefoon opladen hoort daar natuurlijk ook bij en dat vergeet ik weleens. Nou tenminste: ik ben het een keer vergeten. Ik kon onderweg niet bellen om te vragen hoe de reis te vervolgen en kwam dus jammerlijk te laat. Of ik zonder die blunder zou zijn aangenomen?

Deze oplader was vorige week heel handig geweest.
Ik zat toen vast met mijn autootje in de sneeuw. Kon geen kant op. Uitgerekend toen was mijn batterij leeg zodat ik geen hulp kon halen maar zelf naar huis moest lopen om hulp te halen. wat voel je je dan ellendig.

ik had deze oplader graag bij me willen hebben toen we op fietsvakantie gingen. We hebben een oplader die op zonne-energie werkt, maar de voorlaatste vakantie scheen de zon niet en was het echt een probleem om de telefoon op te laden.

Ik had hem graag bij me gehad toen ik was gaan zwemmen bij een zwemmeertje met mijn kinderen. Uiteraard was mijn batterij leeg op het moment dat ik mijn mobiel nodig had. Ook was er verder niemand in de buurt om z’n telefoon te lenen, zodat ik naar huis moest lopen met twee kleine kinderen en een fiets met lekke band!!

Dit is toch een fantastische uitvinding?
Gebreurt me regelmatig dat ik mijn telefoon vergeet op te laden, ben dan altijd bang dat ik langs de weg kom te staan met pech en niet kan bellen! Is me 1x gebeurd, maar gelukkig had mijn vriendin die mee was wel een telefoon en volle batterij mee!

Ik heb geen leuk verhaal want het is mij nog niet gelukt om onderweg met een lege telefoon te staan, maar neemt niet weg dat dit wel eens zou kunnen gebeuren, dus lijkt mij wel erg handig om deze oplader bij de hand te hebben.

Aangezien mijn mobiel altijd ’s nachts aan de lading ligt, kan ik er rustig overdag mee uit de voeten. Tenminste meestal….
Mijn bevalling begon ’s nachts, dus hup naar beneden, mobiel mee en weeen timen. Afleiding zoeken door op internet te kijken. Verloskundige bellen. Door naar het ziekenhuis. Mobiel in de tas. En heel wat uurtjes later was onze prachtige dochter er! Natuurlijk wilde ik iedereen gelijk bellen en het vertellen… maar…. mijn accu van mijn mobiel leeg… En de oplader thuis. Had ik nu maar zo’n mooie extra accu in mijn handtas zitten. Dan had ik het gelijk kunnen delen met iedereen!

die kon ik wel gebruiken toen ik met pech langs de weg stond en mijn telefoon leeg bleek te zijn.ik heb echt een heel eind moeten lopen om weer thuis te komen en vervoer te regelen om de auto weg te slepen!

Ken je dat? Dat je nét een leuk gesprek hebt op whatsapp met je vriendje of een leuke jongen terwijl je in de trein zit of op school (bij die saaie les) bent, valt je mobiel plots uit… Als je het dan weer in de oplader stopt is meteen het hele gesprek anders… BUMMER!

Nog niet zo heel lang geleden heb ik 1 uur vast gezeten in een kermisattractie.Het uitzicht was geweldig daar niet van al verveeld dat natuurlijk ook wel na een kwartiertje maar toch.Als ik toen een mobiele oplader bij me had gehad had ik het thuisfront even gerust kunnen stellen en kunnen zeggen dat ze de aardappels wat later op moesten zetten.

Toen ik naar mijn zus in Belgie reed, en met pech onderweg kwan te staan, bleek mijn batterij op te zijn, kon de wegenwacht niet bellen, en ook mijn zus niet die was erg ongerust waar ik bleef, dus dit zou wel een uitkomst zijn, hoop dit niet meer mee te maken.

toen ik bij de saaiste les ever zat op school en me telefoon leeg was en niet meer kon whatsappen met vriendinnen zodat ik niet in slaap viel.

Dat was vanmiddag nog haha. Ik was wat spullen in de auto aan het zetten en we moesten zo’n 10x lopen en toen was ik de sleutel vergeten en had ik mezelf buitengesloten. Nou er was iemand binnen dus dacht ik, ik bel even! Moooii niet dus! Hahaa op een gegeven moment zo hard geschreeuwd dat hij toch maar even ging kijken.

Ik was de hele dag naar school geweest, daarna wat gegeten en meteen door naar de bios, waardoor ik geen mogelijkheid had om hem tussendoor aan een stekker op te laden.
Nonchalant fotootjes overal van maken, beetje hele dag door Facebook checken uit verveling en wat woordjes leggen op Wordfeud. Leuk en aardig, maar de batterij van mijn telefoon werd stilletjes leger en leger.
Aan iedere dag komt weer een einde, dus ik nam afscheid van vriendinnen en ging richting huis.

Omdat de bussen ’s avonds fantastisch weinig rijden, moest ik ruim een half uur wachten. Op een leeg busstation. Met bijna geen mens in de buurt. En ik ben dan meteen zo’n pussy die zich onveilig voelt en greep dus naar mijn telefoon.
Die blijkbaar schoon genoeg had van mijn nonchalante gebruik en besloot om niet meer aan te gaan. Zwart scherm, GREAT.

Daar zat ik dan, te hopen dat de bus snel kwam en spiedend naar eventuele enge mensen. Ik probeerde me zo min mogelijk te bewegen, in de hoop dat men me niet zou zien. Misschien onnodige angst maar toch.

Natuurlijk kwam de bus wel, maar ik zou me niet zo angstig hebben gevoeld als ik een oplader bij me had!

Omg, ik was onderweg naar persevent en wegens weg openbreking ging de tram niet verder. Mijn batterij was al niet zo vol meer, maar ik ging erheen lopen met behulp van Google Maps. Dan staat je gps aan en dat kost ontzettend veel batterij. En voordat ik er was, was mijn batterij op! Gelukkig heb ik een hollandse mond en kon ik mensen de weg vragen, maar wat baalde ik toen van mijn batterij!

Supervroeg was ik opgestaan want ik ging naar Prinsjesdag. Mijn nieuwe toestel mee, want daar zat toch zo’n mooie camera op en ook de route van de Gouden Koets kon ik er op terugvinden.
Makkelijk, die apps om met de trein te reizen. Alles lekker op tijd en daar stond ik, helemaal vooraan.
Allerlei leuke foto’s gemaakt van allerlei mannen in uniform, een lekker gezicht, maar daar kwam dan de koets dan. Helemaal klaar en in de aanslag met mijn telefoon, dit zou de foto van het jaar worden!
Zoeken … Richten …. en ….. niets. Batterij op. Had ik toen maar een mobiele oplader!

Dit is de redding van de eeuw! mijn ipod in de bus, mijn telefoon snachts als ik naar huis moet en het opladen van je autosleutel. Lijkt me top! geen stress meer hahah

1. Help! Heb ik het strijkijzer wel uitgezet vanochtend?
2. Wat was ook alweer dat belangrijke ingredient dat ik niet mocht vergeten bij AH? Arghhhh.
3. Bij herenzaak staan en briefje met overhemdmaat liefje vergeten.
4. In de auto zitten en opeens gaat er een rood lampje knipperen; iets met een batterij erop. Wil mijn vader bellen! Help!

Waarom is op al dit soort momenten mijn batterij leeg??

Ik loop 2 dagen in de week stage in Zeeland, ik woon zelf ik Alkmaar. Met de trein is dat ongeveer 3 uur reizen als je geluk hebt dat er geen treinen uitvallen natuurlijk. Elke week voordat ik heen ga heb ik eerst school van half 9 tot 5. Dus neem ik wekelijks op maandag de trein van 6 uur. Omdat ik vaak vertraging heb met treinen laat ik altijd na mijn 3e overstap werten hoe laat ik aankom. Ik word namelijk altijd opgehaald van station Middelburg. Ik zat een tijdje geleden dus in de trein en had net m’n laatste overstap gehad, was m’n batterij leeg.. Heel toevallig had ik die dag ook mijn laptop niet mee, dus ik kon ook geen berichtje via facebook sturen. Daar stond ik dan om 9 uur s’ avonds op station Middelburg in m’n eentje! Met een lege telefoon en m’n trolly. Gelukkig waren ze om 10 uur naar het station gereden om te kijken of ik er was. Een mobiele oplader was heeeel goed van pas gekomen dat moment!

Mijn turnmeisje was als een gek bezig om haar oefeningen te leren en voor de grap laat ik haar iets heel moeilijks doen. Je kan nooit vroeg genoeg beginnen. Ik verwachtte natuurlijk geen perfect geturnd element, maar ze verbaasde me enorm. Er kwam een perfecte ‘stutrol’! Ik pak direct mijn mobiel om te filmen, want dit natuurtalent moet ik op film hebben. Wat denk je? Mobiel leeg! Balen!

In februari ga ik naar Lapland en dan gaan wij ook verschillende excursies doen en dan lijkt mij zo’n lader van duracell super handig voor als mijn mobiel leeg is en ik toch nog heel veel te foto graveren heb.

Ik zou ‘m alleen al willen hebben omdat ik de kleur echt te gek vind en daar lekker mee kan showen 😉 En een moment waarop ik ‘m nodig heb is zo’n beetje iedere dag, aangezien ik m’n geliefde Iphone regelmatig gebruik en ik geen rekening houd met de niet zo geliefde batterij duur 😉

Lowlands is weer in aantocht! De laatste keer had ik geen oplader bij me en dat was een drama. Telefoon op en dan je vrienden maar eens vinden. Dat gaat me niet nog een keer overkomen… Toch?

Zóóó herkenbaar. Ik heb ook zo’n leuke, o-zo-geweldige smartphone. Leuk, als ze vol zijn. Mijn telefoon is nu een 3 jaar oude iPhone 3 (hahaha klinkt leuk, 3 jaar, iPhone 3, snap je ;)), en de batterij is ondertussen zo lui geworden dat hij binnen 2 uur al leeg is, 2 uur! Tenzij ik er niks mee doe, dan wil hij het wel is 6 uur uithouden, hoezee.
Als ik van huis ga, m’n moeder: “zorg je dat je telefoon niet leeg is, zodat ik je kan bereiken?”. Ja, leuk mam, alleen dat gaat ie niet volhouden.
Wil je de trein tijden checken omdat je een uur eerder uit ben? Leeg.
Je vriendin whatsappen omdat jullie elkaar zijn kwijtgeraakt in de Bijenkorf? Leeg.
Zit je in de trein en wil je de tijd doden door naar muziek te luisteren op je telefoon? Leeg.
Leeg, leeg, leeg.
Begrijp me niet verkeerd, ik vind m’n telefoon heel erg leuk, naja de eerste 2 uur.
Die opladers van Duracell zijn echt een uitkomst! Hierdoor kan ik misschien wel de dubbele tijd met mijn telefoon doen en ja, dat zou heel erg leuk zijn!

Wauw handig! Trein, trein en nog eens trein! Of ze moeten er stopcontacten in bpuwen of ik heb zo’n oplader nodig hihi. In het weekend naar me vriend na eem verls te lange schooldag en dan ook nog 2 uur en 45 min in de trein. En tot overmaat van ramp heb ik vertraging en is er geen trein die aansluit. Me vriend bellen of de app gebruiken is heel handig, maar nee….mobiel leeg!

Oh gosh, perfect! Ik heb net 2 weken een nieuwe telefoon. Hierop haal ik mijn mail binnen, kijk op Facebook en Twitter, al die kleine dingen vreten ontzettend veel batterij. Als ik van huis ga durf ik eigenlijk niets met mijn telefoon te doen, bang dat mijn batterij te snel leeg raakt en hoe kun je dit nou beter oplossen dan met de Duracell mobiele oplader in een pinky sylish kleurtje! Love it!

Een paar maanden geleden zat ik gezellig met een paar vriendinnen te eten in een goed restaurant. Op een gegeven moment moest ik naar het toilet, dus tasje mee (vrouwending he 😉 deur op slot en… Tot zover niets aan de hand. Totdat ik de deur weer open wilde maken. Sjips!!!!!! Kreeg de deur niet meer open. Hij zat muurvast! Dus ik dacht, ff vriendin bellen kan zij iemand roepen. NEEEEEE!!!!! Batterij leeg!!! OMG! Dus ben ik zelf maar gaan roepen maar dat leverde ook niets op… gelukkig kwam er na een tijdje iemand op het toilet dus ik weer roepen. pfff gelukkig kon zij een medewerker halen die mij weer kon bevrijden. (hele slot moest eruit!!!)
OOoooooo wat had ik die oplader in deze situatie goed kunnen gebruiken! 🙂

Haha zo leuk geschreven!
Ik heb zo vaak dat mijn mobiel uitvalt…
Laatst was ik in Amsterdam en was mijn mobiel zomaar ineens leeg.
Ik zat toen in de trein opweg naar huis maar zou in Weesp nog even uitstappen om een vriendin te zien.
Die kon ik dus helemaal niet bereiken omdat die rot telefoon uitgevallen was.
Toen heb ik heel gênant met iemand anders mobiel moeten bellen, die man zei nog: hoe kan jou mobiel leeg zijn? de jeugd moet toch een volle mobiel opzak hebben..
Oeps! haha
Dan zou zo’n compacte, leuke en handige gekleurde oplader goed van pas komen ^_^

daar stond ik dan na een sluitdienst van me werk. helaas maar waar me ouders vergaten me om op te halen en het ergste van dat was ik kon ze niet bellen want mijn telefoon was leeg en me collega’ waren al vertrokken voor dit soort momenten aangezien me ouders me wel eens vergeten zou dit ding echt ideaal zijn voor op dit soort momenten

Okay dit is best genant

Maar okay
Ik was een jaar of 12, ging naar mijn allereerste schoolfeest ooit in de brugklas. Ik had daar afgesproken met een vriendin. Mn broer lag in t ziekenhuis dus mijn ouders waren bij hem Toen viel plotseling mijn mobiel uit. Ik bleef wachten en wou haar bellen maar dat kon niet. Helemaal in paniek ben ik een telefooncel gaan zoeken en belde ik m’n moeder. Zij was zo ongerust! Uiteindelijk ben ik er gekomen, leraren, vriendin en ouders super ongerust. Het kwam goed maar sindsdien voel ik me niet op mij ngemak zonder mijn mobiel ik was echt bang dat er iets zou gebeuren was vet laat en ik was super jong dus toen had ik graag een oplader gehad!.

ja zulke momentjes heb ik ook wel soms! Ook al is jet op dat moment even zuur, later kan ik er altijd wel weer om lachen!
Want dit laat zien hoe erg je gewend bent aan een telefoon!

Bijvoorbeeld een momentje:
Ik zit te wachten op school op mijn taxi ( heb vervoerspasje ivm mijnhandicap). Maar hij komt maar niet en wachten.. Op een gegeven moment zie ik hem gewoon staan op het parkeerterrein. Ik naar de taxi lopen! Taxichauffeur weg! haha we waren gewoon langs elkaar heen gelopen want ze moest nog even naar de wc!
Maar toch is het wel handiger als je op zo’n moment gewoon bereikt kan worden. Schilt een hoop wachten!

Liefs Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.