Categorieën
Beauty Nagels

Rimmel Lycra® Pro – Aqua Cool

Afgelopen week liet ik je het nieuwe kleurtje Cocktail Passion uit de vernieuwde Rimmel Lycra ® Pro nagellak collectie zien en vandaag heb ik een leuk fris zomers blauw kleurtje voor je!

De Rimmel Lycra® Pro Aqua Cool is zoals de naam al doet vermoeden een mooi koel lichtblauw lakje dat een beetje doet denken aan een helderblauwe  zee bij een hagelwit strandje.

Het gebruik van het kwastje en de lak zelf is natuurlijk hetzelfde als bij de koraaloranje/roze Cocktail Passion en is prima. Ik merk dat ik met de Maxi Brush kwastjes die de lakjes van Rimmel hebben in staat ben heel netjes te lakken, yeah! Naast het handige brede kwastje is het fijne aan deze lak dat deze niet te vloeibaar en niet te stroperig is, snel droogt en een mooie glanzende finish heeft.

Een lichte kleur als deze Auqa Cool heeft wel minimaal 2 laagjes nodig, want na de eerste laag is de kleur nog erg sheer en niet meteen dekkend.

Nog een voordeel aan de Rimmel Lycra® Pro nagellak is dat deze zo’n 4 à 5 dagen heel netjes blijft zitten en dat met minimale chips. De lakjes zijn € 6,99 per stuk en dat valt op zich nog mee als je ziet dat je voor dat geld een lak met (veel verschillende) mooie heldere kleurtjes, een heel fijn kwastje en een mooie glans krijgt en ook nog eens lang blijft zitten!

De Rimmel Lycra ® Pro nagellak is voor € 6,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA.

5 reacties op “Rimmel Lycra® Pro – Aqua Cool”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.