Categorieën
Lifestyle

Spam your blog!

Normaal gesproken wordt het niet heel erg gewaardeerd, maar vandaag mag je op By Sjanty legaal en ongestraft je eigen blog/website promoten. Er zijn ontelbaar veel beauty- en fashionblogs en misschien heb je er al bijna een dagtaak aan om je rondje blogs te maken, maar toch is de kans groot dat je er nog een heleboel niet kent en dus nog een heleboel leuks mist! Dat wil ik jullie natuurlijk niet ontnemen en dus mag je vandaag eens lekker ongegeneerd reclame maken voor jezelf en jouw blog/website!

Behalve het vermelden van de link van je blog of website is het ook wel leuk als je even kort vertelt wat we op jouw blog/website kunnen vinden. Heb je zelf geen blog of website deel dan met ons welke blogs/websites jouw favoriet zijn!

Spam ze!

36 reacties op “Spam your blog!”

Wat leuk! Deze kans pak ik ;-D

Mijn Beauty Blog: http://fleursbeautytips.wordpress.com

Artikels over make-up producten (reviews), visagie (maak vriendinnen op en mezelf), verzorgingsproducten review ik, beauty ervaringen (bezoek salen), een beetje fashion (met af en toe een outfit of the day), Sales aankondigingen en een overzicht van alle shops (ook online shops) met sales, kortingen en actie codes. Binnenkort komen er ook recepten online en meer nieuwe categoriën! Leuk als je een keer een kijkje komt nemen.
Op dit moment loopt er een winactie (27juli laatste dag om deel te nemen) =D
Groetjes Fleur

Heel erg bedankt By Sjanty!

Mijn blog gaat over fashion, beauty, ecofriendly food en lifestyle, met de nadruk op goedkope fashion online, en nog veel meer andere onderwerpen.
Ik vind het zelf helemaal niet erg als jullie ook eens bij mij komen spammen, the more the merrier!

ooww wat is dit fijn!
ik heb net mijn eigen blog gestart , http://organisedbeauty.blogspot.com/ ,een blog over Beauty, nagellak en organiseren. Met organiseren bedoel ik opruimen en je stash elke keer weer anders neerzetten( natuurlijk niet al te vaak!) Elke dag komt er een artikel online over deze onderwerpen. Het komende jaar (2012) staan er vele winacties in de planning, dus kom zeker even kijken !

Wat leuk dat je dit doet!

Ik startte mijn blog vier maanden geleden en nu al kan ik niet meer zonder. Op mijn blog, genaamd My Own Fashiontale, combineer ik mijn liefde voor schrijven en voor mode in één. Drie maal per week verschijnt op http://www.myownfashiontale.blogspot.com dan ook een nieuw artikel over mode, shophauls, meerdere combinaties, video’s, beauty en een klein beetje van mij.

Nog een heel fijn nieuw jaar! (:
Liefs

Heey mensen! Ik ben Josephine, een 15 jarig meisje uit Amsterdam die begonnen is met bloggen op 22 augustus 2012! Neem een kijkje en laat me a.u.b weten wat jullie er van vinden! Ik heb een beetje opbouwende kritiek nodig 😉

X.

Leuk! Een spam your blog, heb ik ook op mijn site staan. Ik ben net overgestapt op een andere site omdat deze mij meer mogelijkheden geeft. Mijn blog gaat over beauty, fashion en make-up. Lijkt me leuk als jullie een kijkje zouden nemen! Mijn vrienden zeggen dat ik het wel leuk doen en leuk schrijf maar vraag me af of dat wel echt zo is. Ik hoop dat jullie mijn site in de gaten zullen houden want ik ben erg benieuwd naar jullie mening dus laat ook gerust je mening achter!

http://beautyandmeblog.blogspot.nl/
https://www.facebook.com/pages/BeautyMe/370130896421408
https://twitter.com/MeAndBeautyByMe

Leuk dat we mogen spammen!
Ik ben Evy en ik schrijf al een tijd op http://www.mbfl.blogspot.com.
Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Als het over lifestyle gaat, gaat het vaak over dansen, want ik ben onlangs nog Nederlands Kampioen geworden 🙂 Natuurlijk post ik ook vaak DIY’s, shoplogs, OOTD’s, etc..

Het zou tof zijn als je even een kijkje neemt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.