Categorieën
Beauty Nagels

Rimmel Lycra® Pro – Cocktail Passion

Rimmel heeft haar inmiddels beroemde Lycra ® Pro nagellakjes onlangs vernieuwd, wat betekent een nieuwe formule met Pro Colour Memory en een Anti-Fade Colour System waardoor ze nu nog beter zouden moeten zijn. Naast de inhoud is ook het kleurassortiment van de Lycra® Pro lijn flink op de schop genomen!

Net als op de catwalks van New York, Londen, Parijs en Milaan zien we deze zomer ook op de nagels veel knallende en pastel kleurtjes als paars, vuurrood, knalroze, mint, koraalroze- en oranje en ook Rimmel heeft haar assortiment op deze trends aangepast.

Je kunt nu kiezen uit de volgende kleurtjes: White Orchid, Oyster Pink, Pastel Perfection, Grab Sorbet, Ultra Violet, Celebrity Bash, Red Award, Cocktail Passion, Red Obsession, Riviera Red, Bare Necessities, Posh Spice, Little Brown Dress, Hot List, Aqua Cool, Blue Vogue, Fancy Fuchsia, My Denim en Peppermint. Op onderstaande foto zie je de Cocktail Passion.

De nieuwe formule zou beter dan ooit zou moeten zijn doordat hij nu is verrijkt met Pro Colour Memory en een anti-vervagingskleursysteem bevat die de kleur van de lak tot wel 10 dagen lang optimaal moet houden.

Het Maxi Brush kwastje is breed en plat en loopt aan de bovenkant rond af waardoor je je nagels bijna met één haal al met lak bedekt hebt. Het speciale kwastje maakt het mogelijk heel netjes te lakken zonder dat er strepen ontstaan.

De lak zelf is niet te dik en niet te dun en werkt daarom heel fijn.

Deze Cocktail Passion is een mooi koraaloranje/roze kleurtje dat helemaal bij de zomer past, lekker fris en fleurig! De nagellak glanst al een beetje van zichzelf, maar om er helemaal een mooie finish aan te geven breng ik er nog een Rimmel Pro Super Wear Topcoat overheen. Ik denk dat de Rimmel Lycra Pro® lakjes één van mijn meest favoriete zijn, zowel in gebruik als qua kleurassortiment en houdbaarheid.

By Sjanty vindt dit product:

De Rimmel Lycra® Pro nagellak is voor € 6,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA.

9 reacties op “Rimmel Lycra® Pro – Cocktail Passion”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.