Categorieën
Beauty Nagels

Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellakjes – 193 Black Cherries en 239 Your Majesty

In mijn filmpje van eerder deze week waarin ik mijn favoriete producten van de maand november liet zien kon je al een I ♥ Lasting Finish lakje voorbij zien komen en ik kan je vertellen dat dit niet mijn enige favoriet is. Inmiddels heb ik bijna alle 18 kleurtjes in mijn bezit en ga ik je vandaag nog twee prachtige kleurtjes laten zien die wat mij betreft erg geschikt voor dit seizoen zijn.

De 193 Black Cherries is een kleurtje dat ik normaal gesproken niet snel uit de schappen zou pikken, maar net als bij kleding moet je iets soms eerst eens proberen voor je kunt beslissen of het wel of niet iets voor je is. Dit blijkt maar weer eens waar te zijn, want eenmaal aangebracht op mijn nagels vond ik de Black Cherries een heel mooi, warm en chique lakje dat vooral bij dit herfstige, koude seizoen erg mooi staat. De kleur van Black Cherries is het beste te omschrijven als een beetje aubergine-achtig of inderdaad zoals de naam al zegt, die van zwarte kersen. Het lakje is met twee laagjes prima dekkend en heeft een mooie glans.

Het 239 Your Majesty lakje is met haar zilveren kleur een lekker glamourous en opvallend lakje dat het bijvoorbeeld met Kerst erg leuk doet. Al vanuit het flesje komen je ontelbaar veel glittertjes tegemoet fonkelen en ook op je nagels zie je die ruimschoots terug. Net als de Black Cherries heeft ook deze Your Majesty voldoende aan twee laagjes en geeft een beetje een metallic-achtige glans.

De Black Cherries heb ik inmiddels al een aantal keer gedragen en ik ga deze steeds mooier vinden. Ik moet zeggen dat de I Love Lasting lakjes hun naam wel eer aan doen en een aantal dagen best mooi blijven zitten.

De Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellakjes zijn voor € 4,99 per stuk verkrijgbaar bij deze Kruidvat filialen.

Q: Welk van deze twee lakjes is jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

10 reacties op “Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellakjes – 193 Black Cherries en 239 Your Majesty”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.