Categorieën
Beauty

Filmpje: mijn nagellakstash november 2011

Na de lancering van het eerste By Sjanty filmpje afgelopen maandag ben ik helemaal in tha mood en heb ik vandaag weer een video voor jullie. Naar aanleiding van mijn vraag wat voor soort filmpjes jullie graag zouden willen zien kreeg ik vooral verzoekjes voor shoplogs, tutorials en het laten zien van mijn stash, oftewel collectie. Nu is het natuurlijk niet te doen om al mijn spulletjes in één keer te laten zien, dus dat splits ik op in delen. Vandaag begin ik met het showen van mijn nagellakcollectie en wens jullie hierbij veel kijkplezier toe!

Q: Hoeveel lakjes telt jouw nagellakstash op dit moment ongeveer?

13 reacties op “Filmpje: mijn nagellakstash november 2011”

Super leuk die filmpjes … Heb van de vorige een lijstje gemaakt met dingen die ik ook wil gaan proberen 😀
Heb ongeveer dezelfde nagellakstash als jij 😎 Vroeg me alleen af wat de beste plek is om ze te bewaren. Heb ooit de tip gekregen om ze in de koelkast te bewaren, maar jij hebt ze dus gewoon in een box hebt zitten … Wat is volgens jou het beste? Thanks!!

@ Inge

Aangeraden wordt je nagellak op een koude en droge plek te bewaren, in een te warme omgeving kunnen de ingrediënten gaan zich scheiden en kan de textuur van de lak veranderen.
Er wordt soms inderdaad gezegd dat je nagellak het beste in de koelkast kunt bewaren, maar ook dan is het gevaar dat de kleur en textuur van de lak verandert.

Haha, ik vind pupa altijd zo leuk klinken als mensen het zeggen. De Essence drops vind ik ook heel fijn, die van mij is al bijna op. Minty van GOSH ziet er mooi uit! Rimmel London is ook een van mijn favoriete nagellakjes! Leuk filmpje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.