Categorieën
Beauty

Creeër je eigen make-over voor de feestdagen en win!

Advertorial ‐ Tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk graag een beetje glamourous uitzien en besteden veel vrouwen net even wat meer aandacht aan hun make-up. Net als veel mensen het kerstdiner repeteren wil je je kerst make-up look misschien van tevoren ook al wel een keertje uitproberen en daar heeft Estée Lauder een heel handig hulpmiddel voor uitgevonden: de virtuele make-up tool. Dit is een online programma waarmee je je zelf een prachtige make-over voor de komende feestdagen kunt geven en ook nog eens een geweldige prijs mee kunt winnen, namelijk een Estée Lauder Pure Color Make-Up pakket!

Wanneer je hier klikt kom je op de pagina waar je een foto van jezelf kunt uploaden en dan kun je het beste een foto kiezen die van goede kwaliteit is en waarop je recht in de camera kijkt. Nu had ik van mezelf niet een, twee, drie een geschikte foto voorhanden en dus heb ik even gebruik gemaakt van de poseerkwaliteiten van supermodel Doutzen Kroes.

Wanneer je je foto hebt geupload loopt de virtuele make-over je hele gezicht langs en kun je overal diverse aanpassingen doen en make-up aanbrengen zoals foundation, concealer en blush op je gezicht, oogschaduw, oogpotlood en mascara op je ogen en lipstick, lipliner en lipgloss op je lippen. Binnen al deze producten heb je keuze uit verschillende kleuren, finishes en varianten.

Op deze foto zie je het uiteindelijke resultaat van de make-over van Doutzen, waarbij ik haar een lekker gezond blosje op de wangen heb gegeven, haar lippen heb voorzien van een lekker knallend rood kleurtje en haar ogen wat meer heb aangezet. Het is echt superleuk om jezelf op deze manier een mooie glamourous make-over te geven en helemaal omdat je er ook nog eens een prachtig Estée Lauder make-up pakket mee kunt winnen! Vergeet daarom niet als je klaar bent je look op Facebook te delen!

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!