Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Primark Mini Nail Polish ‘kerst’setje

Het hoofdkantoor van Primark in Ierland was zo lief mij een tijdje geleden wat leuke Primark beauty goodies te sturen en ik moet zeggen dat het van mijn kant een hele aangename kennismaking is geweest. Vooral het Nail Polish setje viel erg in de smaak en toen ik vorige week zaterdag in de winkel in Rotjeknor Alexandrium liep te struinen en een hele kast vol met Primark Beauty stuffies tegen het lijf liep wist ik wel wat ik mee ging nemen: nagellaksetjessssss!

Ik heb de setjes ondersteboven, achterstevoren en binnenstebuiten gekeerd, maar een naam heb ik er niet op kunnen ontdekken. Nouja, bij gebrek aan doop ik deze zelf dan maar om tot ‘kerstsetje’, wat me met al die glitters, zilver en goud op zich wel op z’n plek lijkt, toch?

Allereerst de zilveren (twee laagjes), een lakje dat ik niet voor het eerst zie maar dat, zeker met de feestdagen in het vooruitzicht, altijd goed is om te hebben. En hey, hij blijkt ook nog eens niet gewoon zilverkleurig te zijn, maar zorgt ook dat je nagels aan alle kanten shimmeren.

Yes, ook Primark doet mee aan de paars vampy lakjes trend! Metallic vind ik ook leuk, maar de combinatie van dit samen maakt helaas dat deze aubergine paarse beauty (twee laagjes) een beetje lastig lakt en je heul erg je best doen om streperigheid te voorkomen.

Oké, je hebt zilveren glitterlakjes en zilveren glitterlakjes, maar eentje als deze (drie laagjes) ben ik nog niet eerder tegengekomen. Als je gaat swatchen denk je oké leuk zo’n glitterbommetje, maar kijk eens hoe awesome het eruitziet! Rimmel heeft de Precious Stones, maar eigenlijk heb ik bij deze nog meer het gevoel alsof ik allemaal kleine diamonds on my nails heb. I love!

Ik vind het toch wel een setje met verrassingen want ook deze gouden (drie laagjes) lijkt op het eerste gezicht misschien dertien in een dozijn te zijn, maar kijk ’s hoe het je nagels lijkt te bedekken met puur bladgoud! Vervolgens is er nog een flinke laag shimmers overheen gekieperd en look: je nagels zijn helemaal kerstproof!

De Primark Beauty Nail Polish setjes zijn voor € 2,50 per stuk verkrijgbaar bij Primark.

Q: Heb je zelf al eens een Nail Polish setje van Primark geprobeerd? En wat vind je van dit kerstige setje?

25 reacties op “Swatches Primark Mini Nail Polish ‘kerst’setje”

Ziet er opzich goed uit voor de prijs, vind je niet? 😀 Ik vind de kleurtjes niet heel erg mooi, maar opzich wel leuk. Of ik hem zelf zal kopen is dan ook nog de vraag, waarschijnlijk laat ik hem gewoon in la Primark staan, maar het zijn mooie lakjes! 😀

Echt hele mooie lakjes! Vooral de laatste 2 vind ik heel erg mooi met de glitters erin. Zelf heb ik nog geen nagellak van de Primark geprobeerd, want helaas zit die hier niet echt om de hoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.