Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Rimmel ‘Glamrock’ Precious Stones lakjes

Marilyn Monroe zong het ruim 50 jaar geleden al en oh yeah, she was totally right: diamonds are a girls best friend. Ze laten je nooit in de steek, doen je nóg mooier zijn dan je al bent en toveren een instant glimlach op je gezicht. Met twee pareltjes van nagellakjes zorgt Rimmel dat onze nagels deze Kerst volop shinen, glimmen en blinken en voor je verder leest: wees gewaarschuwd voor héél veel bling-bling en een hoog móet-ik-hebben gehalte!

De twee Precious Stones lakjes maken deel uit van de Glamrock feestcollectie van Rimmel, waar ik in het artikel over het Coty Beauty Event van vanmorgen al wat meer over verteld heb. De twee Precious Stones lakjes Diamond Dust (001) en Ruby Crush (002) hebben een speciale formule die aan alle kanten schittert en glanst waardoor het lijkt of je pure diamanten op je nagels hebt.

Oké, ik geef je even een momentje om te genieten van Diamond Dust (001)……….. want isn’t she lovely?! Ik had al een zwart lakje gepakt om deze als topcoat overheen te brengen, maar dat beek helemaal niet nodig want het lakje heeft van zichzelf een prima dekkende zilvergrijze basiskleur  (weliswaar in drie laagjes) die een beetje semi-mat lijkt op te drogen. Over deze zilvergrijze kleur ligt een laag van ontelbaar veel zilveren en gekleurde kleine en wat grotere shimmers, het is één groot glitterspektakel!

Nou, als we het dan over Kerst hebben is deze Ruby Crush (002) wel écht écht écht Kerst te noemen! Het lakje heeft een hele mooie kerstrode basiskleur (drie laagjes) met daarbovenop allemaal zilverkleurige glittertjes, zowel kleine als wat grovere. Ik zou zeggen: laat de Kerst maar komen!

De twee Rimmel ‘Glamrock’ Precious Stones lakjes zijn vanaf deze maand voor € 6,99 verkrijgbaar bij onder andere DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat vind je van deze 2 bling-bling lakjes?

26 reacties op “Swatches Rimmel ‘Glamrock’ Precious Stones lakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.