Categorieën
Beauty Nagels

Primark Nail Polish Set

Een paar weken geleden stond er een bezorger van DHL met een wel heel bijzonder pakketje voor de deur, het was namelijk afkomstig uit Ierland. Nu krijg ik het laatste jaar vanuit allerlei hoeken en gaten post, maar uit Ierland was het de allereerste keer. De afzender bleek Primark, die mij een aantal ontzettend leuke beautyitems uit hun assortiment hebben toegezonden en ja, die wilde ik natuurlijk met álle liefde testen!

Velen van jullie zullen Primark vooral kennen van de spotgoedkope kleding, pyjama’s, ondergoed, sieraden, schoenen en tassen, maar tegenwoordig zijn er ook steeds meer en meer beauty- en make-up producten verkrijgbaar. Ik kreeg onder andere een superleuk Nail Polish setje toegestuurd met daarin vier kleine flesjes nagellak.

De lakjes komen in een erg leuk kartonnen, soort sieradendoosje dat sluit met een magneet en is versierd met een glimmend goudkleurig tijgerprintje. In het doosje liggen vier kleine nagellakflesjes van 6 ml per stuk die allemaal vrij donkere, een beetje kerstachtige kleurtjes hebben.

Zelf had ik niet eerder een beauty- of make-up product van Primark in mijn handen gehad, laat staan gebruikt, dus ik was alleen maar heel erg benieuwd hoe de kwaliteit van deze lakjes zou uitpakken. Bij Primark vind je behalve dit setje nog meer Nail Polish sets met allerlei verschillende kleurtjes.

Allereerst een heel leuk zwart lakje met allemaal vrolijke groene, zilveren, rode en blauwe glittertjes erdoorheen, dit is de Star Gazer. Ik dacht eerst de zwarte basiskleur misschien vrij transparant zou blijven en het daarmee bedoelt zou zijn als topcoat, maar niets bleek minder waar. Met twee laagjes is dit lakje helemaal dekkend en dus niks topcoat, maar gewoon een écht nagellakje!

Op zich heel leuk deze spacy Mercury, maar het ding met dit soort lakjes is dat ze altijd zo vervelend streperig lakken en dat je het hierdoor nooit heel mooi op je nagels krijgt…

Ik bombardeerde dit nagellakkwartet al tot kerstlakjes en als je deze Dorothy ziet snap je denk ik wel waarom. Bij het zien van deze glitterige kerstrode kleur (twee laagjes) denk ik meteen aan de gezellige feestdagen die over een aantal maanden weer aanbreken en krijg ik er spontaan zin in!

Het laatste lakje Vibe is er één met een ontzettend mooie dieppaarse kleur met een metallic finish en hier en daar een paars shimmertje. Na de eerste twee laagjes blijft het kleurtje nog een tikkeltje sheer, dus heb ik er voor een goede dekking nog een derde overheen gedaan.

Het Primark Nail Polish Sets zijn voor € 2,50 verkrijgbaar bij Primark.

Q: Wat vind je van de lakjes uit dit Nail Polish setje? Heb je zelf al kennisgemaakt met beauty en/of make-up producten van Primark of nog niet?

28 reacties op “Primark Nail Polish Set”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.